Xzgi hırkan harika, bende bigün böyle hırkamla birlikte renkli çorap giyicem
Jadeimdende görmüştüm aklinialirimsmile
Tutiii kızıım şimdi tam lamba olmuşsunn süper yaa renkler ve çok güzel taşımışsın
waowwwwwwwwwwwww dıyorum masallhhh
cnm senın boyun kılon kac ??
darkolıve eleştirim bu spor kıyafete uymayan çoraba kahve muz veya koton çorap gıysen daha bır uyumlu gorunurdu onun dısında saçlar fonsuz veya jolesız ken toplu veya orgulu kullan ama yelek gomletk etek bot uyumu ve kucagındakıne dıyecek yokopuyorumnanaktan
tutı elbısen cok yakısmıs ama bu şıklıktakı bır elbıseye dore bır bıleklık yada kolye daha bır hareket katardı bebegım
MAİX=şapkanı sevsinler çok tatlı olmuşsun
Ama odanın dağınıklığı sabah sabah başımı döndürdü vallaa
XEZGİ=Trençkotuna bayıldım çok yakışmış
TUTİ= süper görünüyorsun:lepi:
sen nerelerdesin kuzum çok mersi tatlım muju..Yahuu barçman abla her fotoğrafın ayrı bi güzel. . Sana kocaman bir demet maşallah yolluyorummm
Tuçemmm yavrummm harikasınnn yine :)))
Tuti seda ürene benzetttim bebişim, akkabına ve ocene bayıldım tut kaydirigubbakcemile3
barçman o ne sevimli bi fotoğraf öyle yA güzelliğin manzarayı gölgelemiş yahu bilmiyorumkismile
tuti akkabıları istiyorum ozaman :)
assortic resmin çok ufak be canım kafamçokkarıştı
tuticigim kiyafet saclar fizigin herseyinle supersin ..!
sac rengin daha sariydi sanirim daha once
tesekkurler ballı kurabıyem ınan bende nısanlıgımı sozden bıle once aldım,sadeliği çok seviyorum sade olsun rengi güzel olsun istiyordum gördüm elbiseyi bayıldım bu benim nişanlığım olmalı dedim ve aldım zemuszemus
Teşekkürler ablacığımopuyorumnanaktankarların arasında parıldıyorsun guzellıgınle barcman ablacım ama ben trenckot gıymedım kı benı karıstırdın galıba opuyorumnanaktan
boşver saçı barbim o gözlere maşallah
Bunu sevdim bakkaydirigubbakcemile3
Bu arada sen telefon görüşmesinde sesimide genç bulmuştunkaydirigubbakcemile5
jade kesin sivri ayakkabilardan dolayi benzettin ponuscuga beni oda elestiri almisti birsürü.. tskler canim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?