ekledim cennetkokulum a.s. kafam biraz dağılsın diye kızlarla kahve içmeye gittim :içelim: taytım siyah gibi çıkmış ama kahverengi
![]()
ben bu kombını cok begendım bıtanem gomlek supermıs
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ekledim cennetkokulum a.s. kafam biraz dağılsın diye kızlarla kahve içmeye gittim :içelim: taytım siyah gibi çıkmış ama kahverengi
![]()
ayyyyyyyyy yine kaçırdımmmmmalıntı yapmayınız lütfen...resimde belli olmuyor ama elbise kot..bu resimde öylesine deneme amaçlı giydim evde..nişanda ayakkabı lame topuklu ayakkabı ve lame el çantası alıcam ayrıca erkek arkadaşımada benim üstümdeki elbisenin aynı kot kumaşından kravat diktiriyoruz...
o da güselllllll anammm benimmm kociş izlemesinnnnnnnnneyse bayanlar BEŞİKTAŞ'ımın maçı var ...maç izleyeceğim sonra görüşmek üzere...
tiwiti valla yazamadım nikini kusura bakma ne giysen yakışıyor maşallh çok güzlEsin
![]()
maç devre oldu o arada tweetim senin için ekledim tekrar resmi...
hanımlar lütfen alıntı yapmayın silicem...
tweetim t shirt'ün çok hoşuma gittiiiiiiiiiii
ayyyyyyyyy yine kaçırdımmmmm
o da güselllllll anammm benimmm kociş izlemesinnnnnnnn
tutı basın agrıyacaksa yuzunu kapatta ekle bıtanem oyle kullanamazlar ekleyıp sılmek yasak bu topıkte bılıyosun benım gıbı yap yuzunu kes yada kamufle et cogu kısı oyle yapıyor
tamam canım öyle yaparım bir dahakine silmenin yasak olduğunu bilmiyordum...
bu resimde sadece elbiseyi göstermek için ekledim yoksa böyle bir kıyafetle dolaşamam günlük hem havalar daha soğuk hemde sokakta böyle giyinmem zaten hemde topiğe uymuyor bugün ne giydin diye bugün bunu giymedim halbu ki....
teşekkür ederim canım fikrin için...
bende cok korkuyorum yaa resim eklemekten buraya dün birtane ekledim sonrada icim icimi yedi acaba yükledigim yere kayit falan oldumuki diye :))gerci yüzümü kapamistim ama yinede
tuti canim bu hizliresim güvenilirmi peki?
yavvv bosverrrrr sengözlerimebaksanab ıstersen gunluk gıyer ıstersen gece gıyer sın kıme ne hayatım hıcte goz tırmalıyan bır durum yok hanım hanım olmussun:icecream:
ben bu kombını cok begendım bıtanem gomlek supermıs
xzgi'cim ben de çok beğendim kot yelekli kombinini.süpermiş a.s.
xgi çok güzel giyinmişsin maşallah çok beğendim kaydirigubbakcemile