Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yok bebem kaçırmadın orda resim... ben izledim valla maçı bjk yendi ibb yi heheheh
:lepi:
bazılarınız öyle güzel fiziklere sahipsiniz ki bakmaya doyamıyorum cidden sürekli dönüp dönüp aynı resimlere baktığım oluyor mankenlere taş çıkarırcasına bayanlar var burda ama bazılarıda varki kilolu falan onlarda insanın göz zevkini bozuyor yani yakışmıyor işte güzel fizikli hatunlar resim koysun bol bol gözümüz gönlümüz açılsın burda .
benim topiğimden mi gördün hayatım onu aklinialirimsmile beklerim buyur gel haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz? - Kadınlar Kulübü, Kadın, Kadınca bak benim saçlar 3 ayda ne hale geldi:icecream:
tutı canım ya ne kadarda desen alıntı yapmayın dıye gormeyen oluyor yazını yapılyorlar ya eklemıyeceksın yada kafayı keseceksın oyle hıc sakıncası yok bence endıse etme yarına sılerler
bebişimmm bayıldımmm walla çok yakışmışş mankenler halt itmiş yanındaaa harikasınnnnnnnnn
maşallahhhhhh
ee ben erkek arkadaşın olsam ben giydirmem
tebrikk ederimm quzummm
benimm kociştee koyu bjkk
aranizda genc oglusuma yer varmi :)) ,ilerde aramiza alamiyacagimiz icin simdi takilsin istedim. bugun oglum...
http://i1003.hizliresim.com/2010/3/10/8248.jpg
ayh bebişlerin ennnn güzel dönemleri bence bu dönemler:kedi: pek de güleryüzlü maşallahhharanizda genc oglusuma yer varmi :)) ,ilerde aramiza alamiyacagimiz icin simdi takilsin istedim. bugun oglum...
tmm bebemm.inş iişe yarar sende de.zaten faydasını görmeyen olmadı :kedi: tüm kk rapunzel olucak ehehehehhihoyyytevet canım senin topiğinde gördüm aklinialirimsmile valla deniyorum bu ılk hafta du bakalım gelişmeleri yazarım uzasın dahada uzasın istıyormmmmm sempatiksalakcinni
hiç çekinme canım ekle bizbizeyiz burda olumunekankayizsmile