usumedinimiz boyle[/QUOTgecici görevle malatyadayim hava çok güzel maşallah
Dikkatimi çekiyor ne zamandır bazı fotoğraflarda cok zayıfsınız bazılarında daha toplu . Mesela spora giderken olan fotoğrafla en son elbiseli olan çok farklı kilo olarak tip olarakGeçici gorevle malatyadayim hirka cantamda ama hava sicak
Dikkatimi çekiyor ne zamandır bazı fotoğraflarda cok zayıfsınız bazılarında daha toplu . Mesela spora giderken olan fotoğrafla en son elbiseli olan çok farklı kilo olarak tip olarak
Cok tatliii olmusKızlar selam
Dün giydiğim kıyafeti paylaşmak istedim nasıl buldunuz?
Sağol canımm :)Cok tatliii olmus
Dikkatimi çekiyor ne zamandır bazı fotoğraflarda cok zayıfsınız bazılarında daha toplu . Mesela spora giderken olan fotoğrafla en son elbiseli olan çok farklı kilo olarak tip olarak
elbiseli olan kadının boyu daha uzun ve zayıf diğeri daha kısa ve balık etli bende farketmiştim demekki sizlerde farketmişsinizçünkü aynısı değil canım o arkadan çekilen fotodaki kalça o bele bacaklara sahip olan kişi nasıl o elbiseli olan gibi incecik olur hemde o fizik yapıları tamamen farklı biri balık etli diğeri atletik ince bir kız
Eki Görüntüle 1894979 tatilde bitti
elbiseli olan kadının boyu daha uzun ve zayıf diğeri daha kısa ve balık etli bende farketmiştim demekki sizlerde farketmişsiniz
bencede olamaz ama ısrarla benim diyor bakalım gelince bir şey yazar heraldegeri mesajlara gittim mesela bu o asla olamaz
Dediğin gibi fizik yapıları bile farklı . Uzak çekim biri digeri yakın çekim dedi ama insan o kadar değişmez ki .çünkü aynısı değil canım o arkadan çekilen fotodaki kalça o bele bacaklara sahip olan kişi nasıl o elbiseli olan gibi incecik olur hemde o fizik yapıları tamamen farklı biri balık etli diğeri atletik ince bir kız
aynenDediğin gibi fizik yapıları bile farklı . Uzak çekim biri digeri yakın çekim dedi ama insan o kadar değişmez ki .
bencede olamaz ama ısrarla benim diyor bakalım gelince bir şey yazar heralde
bende inanmadım bence iki farklı kişi :)o zaman daha büyük ve çözünürlüğü yüksek fotolar yüklesin:) ben o kişilerin aynı olduğuna inanmıyorum ya shop var yada baska biri
olmıycak gibikızlar yarışma olacak mı yakında
nedenkiolmıycak gibi