Bugün ne giydin? Çek görelim..

Dün akşam gorumcemle kinadan bu kare
20160813_183136.jpg

Kızlar nişan elbisem bugün bunu giydim nasıl duruyor diye iyice bakmak için :)
Eki Görüntüle 1873757
:KK3: Dikkatimi çekmişti, epeydir yoktun. Sürpriz bir dönüş oldu. :)

Kıyafet benim tarzım değil fazla hareketli ama rengini çok sevdim zaten nasıl durduğunu sormuşsun. :KK56:

- - - - -
Shanna'cım, çok yakışmış. Hoppa

Zaten düzgün ve orantılı bir fiziğin var. Uzun boylusun daha ne olsun. :KK39:

Bu arada saçlarında çok hoş gözüküyor. :21:

Ayakkabı gözükmeyecek evet ama seçimini yinede merak ettim. :KK39:

Ne derler, Allah tamamına erdirsin. Mutluluklar dilerim. :KK200:

Son düzenleme:
:KK3: Dikkatimi çekmişti, epeydir yoktun. Sürpriz bir dönüş oldu. :)

Kıyafet benim tarzım değil fazla hareketli ama rengini çok sevdim zaten nasıl durduğunu sormuşsun. :KK56:

- - - - -
Shanna'cım, çok yakışmış. Hoppa

Zaten düzgün ve orantılı bir fiziğin var. Uzun boylusun daha ne olsun. :KK39:

Bu arada saçlarında çok hoş gözüküyor. :21:

Ayakkabı gözükmeyecek evet ama seçimini yinede merak ettim. :KK39:

Ne derler, Allah tamamına erdirsin. Mutluluklar dilerim. :KK200:
Güzel sözlerin için çok teşekkür ederim tatlim :) ayakkabı henüz almadım ama şöyle istiyorum nasıl sence :)

Güzel sözlerin için çok teşekkür ederim tatlim :) ayakkabı henüz almadım ama şöyle istiyorum nasıl sence :)
Rica ederim. :) Şimdi renk olsun topuk yüksekliği olsun gayet iyi. Ayak bileklerin ince ise yine tamam. Ama o kurdela hiç olmamış. :olamaz: O elbiseye daha sade bir topuklu ayakkabı yakışır. (tabi bu bence) Ayy bir örnek bulup ekleyeyim dedim ama beğenemedim bir türlü. Tatlı heyecanlar bunlar. Tadını çıkart. Daha saç var makyaj var. Kolay gelsin. :)

Rica ederim. :) Şimdi renk olsun topuk yüksekliği olsun gayet iyi. Ayak bileklerin ince ise yine tamam. Ama o kurdela hiç olmamış. :olamaz: O elbiseye daha sade bir topuklu ayakkabı yakışır. (tabi bu bence) Ayy bir örnek bulup ekleyeyim dedim ama beğenemedim bir türlü. Tatlı heyecanlar bunlar. Tadını çıkart. Daha saç var makyaj var. Kolay gelsin. :)
Dikkate alicam önerini canım bakarım sade modellere: ) öyle valla daha çok işim var bakalım güzel olacak mıyım o akşam: )

Dikkate alicam önerini canım bakarım sade modellere: ) Öyle valla daha çok işim var bakalım güzel olacak mıyım o akşam :)

(Albümde paylaştığın) Fotoğraflarını görmüş biri olarak konuşuyorum;

Güzel olacak mıyım demeye tereddüt etmeye dahi hakkın yok. :KK20: :)))

Şaka bir yana forum içinde bakıma dair mesajlarını okuyup beğenmişliğim vardır.

Günlük hayatında zaten kendine özenen, bakımlı birisin.

Böyle özel bir gün için her detayı düşünerek iki üç kat özeneceğini düşünüyorum.

Doğru saç ve makyaj önemli. Var olan duru güzelliğini daha çok ön plana çıkarırsan tamamdır. Hoppa

(Albümde paylaştığın) Fotoğraflarını görmüş biri olarak konuşuyorum;

Güzel olacak mıyım demeye tereddüt etmeye dahi hakkın yok. :KK20: :)))

Şaka bir yana forum içinde bakıma dair mesajlarını okuyup beğenmişliğim vardır.

Günlük hayatında zaten kendine özenen, bakımlı birisin.

Böyle özel bir gün için her detayı düşünerek iki üç kat özeneceğini düşünüyorum.

Doğru saç ve makyaj önemli. Var olan duru güzelliğini daha çok ön plana çıkarırsan tamamdır. Hoppa
Ayy nasıl mutlu oldum okuyunca yazdıklarını: ) senin kalbin güzel ondan beni öyle görüyosun: )) özenmeye calisicam bakalım zaten o aksamki halimi koyarım tatlım: )

Hayırlı olsun shanna demek sende evleniyorsun canım,nişan elbisen çok yakışmış,zaten çok güzelsin sana ne yakışmaz:KK37:
Evet tatlım seneye düğün, nisan var eylül de :) çok teşekkür ederim insanın kendine yakışacak elbiseyi bulmak cok zor oluyor ama kaç tane giyip çıkardım uzaktan güzel duruyor bazıları giyince çok kötü oluyor: )

X