Bugün ne giydin? Çek görelim..

Süpersiniz canlarım genel bir yorum bu:-)
Bu arada bana hiç ileti gelmemiş tam 250 ileti olmuş, çok Güzel şortlar filan giyilmiş bende paylaşayım yoksa bayılazağııııııımm...

IMG_20150812_195026.jpg

Erkek oldugunu ben bana ozelden sacma sapan seyler yazdiginda farkettim fakat kimseye bisey demek istemedim degildir belki diye cunku ayni hatunun hergun cesit cesit fotolarini atiyodu ikilemde kaldigim icin sesimi cikarmadim fakat yanilmamisim :KK20::KK20::KK20:

Sana oTE="gizem4191, post: 42158486, member: 321746"]Erkek oldugunu ben bana ozelden sacma sapan seyler yazdiginda farkettim fakat kimseye bisey demek istemedim degildir belki diye cunku ayni hatunun hergun cesit cesit fotolarini atiyodu ikilemde kaldigim icin sesimi cikarmadim fakat yanilmamisim :KK20::KK20::KK20:[/QUOTE]
Sana özelden mesaj mı attı :KK70:

Erkek oldugunu ben bana ozelden sacma sapan seyler yazdiginda farkettim fakat kimseye bisey demek istemedim degildir belki diye cunku ayni hatunun hergun cesit cesit fotolarini atiyodu ikilemde kaldigim icin sesimi cikarmadim fakat yanilmamisim :KK20::KK20::KK20:
siz ikiniz iyi anlaşıyordunuz değil mi

erkek olduğunu anlayınca mı artık yüzünü kapamaya karar verdin?

keşke sapık sapık msj lar attığı an söyleseydin millette ona göre davranırdı neyse geçmiş olsun.

X