Bugün ne giydin? Çek görelim..

Yaptığı açıklamaları ağzım açık okudum, böyle cvplar asla beklemezdim. Açıkçası bazı yazdıklarının doğru olduğunu düşünüyorum bence kendisine son derece özgüvensiz bi insandı o koyduğu kadınlar gibi fiziğe sahip olmayı istedi hep sanırım neyse yönetim cezasını vermiş zatenEn Büyük KK

teşekkür ederim kuzm benim bende yazın 60 a düşcem gör bak:)
ben şu başkasının resmini koyarak bizi kandıran bayanı pek anlayamadım neden öyle açıklama yapmış internetim de kesilcek gidiyorum ben filan demiş :KK53:

insallah cnm yazın kilo vermek daha kolay...evet bende anlıyamadım ama heralde kk ceza vericeni anladı tabi:KK53:

geçen senede çıkmıstı boyle bir vaka. kadın hatta bana resım gondermıstı güya erkek kardesıymıs benım resımlerını gormus cok begenmıs kardesının bana resımnlerını gondermıstı ınanamamıstım bu yakışıklı nasıl olurda beni begenmış dıye resmen brad pittin az degısıme ugramıs halıydı.aklıma geldı yazıyım dedım :-)

geçen senede çıkmıstı boyle bir vaka. kadın hatta bana resım gondermıstı güya erkek kardesıymıs benım resımlerını gormus cok begenmıs kardesının bana resımnlerını gondermıstı ınanamamıstım bu yakışıklı nasıl olurda beni begenmış dıye resmen brad pittin az degısıme ugramıs halıydı.aklıma geldı yazıyım dedım :-)
:KK1: ya gerçekten yok artık demek istiyorum :KK1:
İnsanlar şaşırmış... :KK52:

Yaptığı açıklamaları ağzım açık okudum, böyle cvplar asla beklemezdim. Açıkçası bazı yazdıklarının doğru olduğunu düşünüyorum bence kendisine son derece özgüvensiz bi insandı o koyduğu kadınlar gibi fiziğe sahip olmayı istedi hep sanırım neyse yönetim cezasını vermiş zatenEn Büyük KK

Katılıyorum semiramis. Kendine karşı bu derece özgüvensiz olmasa bunları yapmazdi...

2 gün önceki kombinim :KK34:
$fotoğraf.JPG

arkadas dalga mı geçmiş dogru mu yazmıs anlamadım cok tuhaf.. gercekten psikolojisi bozukmuş Allah yardımcısı olsun..

seni görmek ne güzel her zamanki gibi çok hoş olmuşsunnnnn:nazar:

bnnu : canım iyiki geldin eskilerden birini görmek ne güzel ya hangi etek şişman yapmış kız söyle bakim:KK53::KK53:..
canımin içi bende seni month ve asaletinbedelini görünce mutlu oluyorum konnuya yazasım geliyor ,şevkim arttı ben de eklicem :))
lacivert eteğini kastetmiştim canım pilesinden sanırım bir de eski kombinlerini biliyorum ondan kilo almışsın gibi geldi bana da sölemedim :KK43:
ara ara eklerdin kilo vermeni bariz görürdük , her kombinde berencim sen kilo mu verdin derdik ya bi an gözümün önüne onlar geldi :))
son eklediğin gömleğin şahane bu arada kilon falan da önemli diil abartı bişey yok zaten çok tatlısın yirim seni :))) :nazar:

üzerindeki kazak mı anlayamadım yalnız çizme, çorap ,etek sanırım birbirinin tamamlamış çok hoş olmuş :))

bende bugün bunları giydim,
burda zayıf çıkmışım bayağı galiba ama gerçek öyle değil :KK53:
giyim kurnazlığı biraz :KK53:
şal koyu çıkmış,fakat mor.
mor lacivert,
turkuaz mor,
taba somon,
bu renkleri bir araya getirmeyi çok seviyorum: )

Eki Görüntüle 594264 Eki Görüntüle 594265

bu arada tarzlarınız çok hoş hanımlar: )

Son düzenleme:
Ben bu topiki çookkkk özlüyorummm ...
Çok uzak kaldım kkya...2. anneliğimi çok yorucu sürdürmekteyimm çünkü :KK50:
Tanıdığım sadece bi kaç kişi gördüm... :nazar:
Herkese slm olsunn :KK16:

bende bugün bunları giydim,
burda zayıf çıkmışım bayağı galiba ama gerçek öyle değil :KK53:
giyim kurnazlığı biraz :KK53:
şal koyu çıkmış,fakat mor.
mor lacivert,
turkuaz mor,
taba somon,
bu renkleri bir araya getirmeyi çok seviyorum: )

Eki Görüntüle 594264 Eki Görüntüle 594265

bu arada tarzlarınız çok hoş hanımlar: )

Pek seçemedim biraz karanlık çıkmış ama örtünün ucundaki yuvarlaklar minik şeyler çok güzel ve bağlama şeklini de çok beğendim:) üstüne giydiğin bluzum altı peplumlu sanırım uzun etekle çok hoş olmuş :)

Son düzenleme:
X