- 3 Temmuz 2010
- 11.071
- 11.545
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eki Görüntüle 603712
Bluzunun yakası aslında dışarı sarkıyordu eğilip kalktıkça çok sallandı diye süveterimin içine soktum. Normalde gömlek xl beden o yüzden biraz bol oluyordu toparlasın diye süveter giydim iyi de oldu :)
Bluz: banana republic
Süveter: GAP
Kot: GAP
Ayakkabı: matraş
Eki Görüntüle 603719
Eki Görüntüle 603720
Arkadaşımın doğum gününe giderken gitmiştim; ama net bir resim yok olanlar bunlar.
Ceket: chanel
Tişört: GAP
Pantolon: h&m
Çizme: stonefly
Çanta: louis vuitton
Şapka: max & co
Eki Görüntüle 603712
Bluzunun yakası aslında dışarı sarkıyordu eğilip kalktıkça çok sallandı diye süveterimin içine soktum. Normalde gömlek xl beden o yüzden biraz bol oluyordu toparlasın diye süveter giydim iyi de oldu :)
Bluz: banana republic
Süveter: GAP
Kot: GAP
Ayakkabı: matraş
Eki Görüntüle 603708
Eki Görüntüle 603709
Eki Görüntüle 603710
Elbise: h&m
Çorap: beymen (çok memnunum senelerdir giyiyorum kesinlikle kaçmıyor yırtılmıyor zaten tayt gibi tam Opak)
Hırka: burberry
Şal: missoni
Çanta: armani
Mont: GAP
Ayakkabı: Sergio rossi
Şapka: max & co (ilk iki resimde kenardan görünen kovboy şapkası)
seni görmek ne güzel her zamanki gibi çok hoş olmuşsunnnnn
canımin içi bende seni month ve asaletinbedelini görünce mutlu oluyorum konnuya yazasım geliyor ,şevkim arttı ben de eklicem :))
lacivert eteğini kastetmiştim canım pilesinden sanırım bir de eski kombinlerini biliyorum ondan kilo almışsın gibi geldi bana da sölemedim
ara ara eklerdin kilo vermeni bariz görürdük , her kombinde berencim sen kilo mu verdin derdik ya bi an gözümün önüne onlar geldi :))
son eklediğin gömleğin şahane bu arada kilon falan da önemli diil abartı bişey yok zaten çok tatlısın yirim seni :)))
üzerindeki kazak mı anlayamadım yalnız çizme, çorap ,etek sanırım birbirinin tamamlamış çok hoş olmuş :))
redvel : kombinlerini çok beğendim canım bide gap diye bir marka duydumda nerde bu ankarada varmı bu arada boyun ve kilon kaç acaba:26:
Panora'da, Kentpark'ra ve Gordionda var Beren.
redvel : kombinlerini çok beğendim canım bide gap diye bir marka duydumda nerde bu ankarada varmı bu arada boyun ve kilon kaç acaba:26:
teşekkür ederim :) başkası cevaplamış gap için sorduğun soruyu o yüzden tekrarlamıyorum ben. boyum 178 (gerçi geçenlerde eczanede 79,5-80 çıktı ama ben hep 78 diye biliyordum) kilom da 69 :)
kilon 69 mu valaha inanmam 55 gibi duruyorsun