Bugün ne giydin? Çek görelim..

Önceki günlerden:KK16: .....

$IMG_0829.jpg $IMG_0844.jpg

saçınızın rengi, rujunuz ve eteğinizin rengi çok farklı bir görüntü vermiş..çok beğendim sizi :)saç şekliniz de ayrı bir hava katmış :) pembe/fuşya ve siyahın uyumu çok hoş:nazar:

Çok teşekkür ederim ne kadar güzel yorumlar yapmışsınız. Eski resimlerimi görmüşseniz sarışın- kumral arası gidip geliyordum ama galiba koyu renkler daha çok yakışıyomuş. Şimdi sizde deyince iyice ikna oldum. Çok teşekkür ederim tekrar:KK17:

Çok teşekkür ederim ne kadar güzel yorumlar yapmışsınız. Eski resimlerimi görmüşseniz sarışın- kumral arası gidip geliyordum ama galiba koyu renkler daha çok yakışıyomuş. Şimdi sizde deyince iyice ikna oldum. Çok teşekkür ederim tekrar:KK17:

bu renkler insanı daha canlı gösterir..sarı ve sarıya yakın tonlar insanı soluk ve yaşından biraz fazla gösterir.. bu renk size çok yakışmış,doğru seçim yapmışsınız :) İyi günler de kullanın :)

bnnu : canım iyiki geldin eskilerden birini görmek ne güzel ya hangi etek şişman yapmış kız söyle bakim:KK53::KK53:
hatshe : şu havada çekindiğin resimde çok güzel çıkmışsın elbisen fiziğin mükemmel
hatshe : canım sen manken filan mısın:KK30:
afterbefore: çantan ve kombinin çok uyumlu canım
asaletin bedeli : canım çok beğendiğim eteğini saçlarını maşallah
semiramis : beyaz birine bu kadar yakışır..

berencim çok hoşsun lacivert beyaz uyumuna bayılıyorum kadındada erkektede saçlarının rengi ney çok güzel kızılımsı gibi o renk tonlarınada bende düşünüyorum ama saçlarım şuan karamel gibi hatta daha açık sarımsı gibi üstüne tutmaz turuncu olurum diye korkuyorum

tutar bence canım benim ben saçımı siyaha boyattım tabi önceden sarı gibiydi sonra aktı bu renk oldu kızıl oldum:KK1::KK1:

monthcum iyiki yorum yapıyosun bu topicte kimse yorum yapmıyor herkes beğen tonuna basıyor gönül isterki yorum olsun ama olmuyor işte ben elimden geldiğince herkese tek tek yorum yapıyorum:26:

çok şık olmussun eteğin ve rengi çok güzel saçınızın rengi tam olarak ne çok güzel:nazar:

bnnu : canım iyiki geldin eskilerden birini görmek ne güzel ya hangi etek şişman yapmış kız söyle bakim:KK53::KK53:
hatshe : şu havada çekindiğin resimde çok güzel çıkmışsın elbisen fiziğin mükemmel

Month ve beren teşekkür ederim sizleri görmek çok güzel birden sizi görünce kendimi eski dostlarımla karşılaşmışım gibi hissettim:KK16:

Şıksın tatlım daha ne olsun :KK66:

asaletinbedeliA; iki rengin uyumuna bittim ayrıca eteğin çok güzel, fizikte ayrı bi güzell tabikii :)

bk95; üzerindekiler tam benim tarzımmm, çizmeler müthiş nerden aldın acabaa ?

beren; üstündekini çok beğendimm koyu gri etekle çok uyumlu bi kombin olmuş :)

beğenmene sevındım tşkler cnm :))

X