Bugün ne giydin? Çek görelim..

asaletinbedeliA; iki rengin uyumuna bittim ayrıca eteğin çok güzel, fizikte ayrı bi güzell tabikii :)

bk95; üzerindekiler tam benim tarzımmm, çizmeler müthiş nerden aldın acabaa ?

beren; üstündekini çok beğendimm koyu gri etekle çok uyumlu bi kombin olmuş :)

Teşekkür ederim beğenmene sevindim :)

Araştırmacı hatunlar sizi tebrik ederim..

ya ne tebriği ya hu resmen açık adres verdim ....
üstelik fotoya tıklayın deyip deyip durdum ama tık yoktu sizden, hatta daha anlaşılmamıştır diye birkaç foto daha ekleyecktim bu seferde daha "açık bir adresle" ama adeta gölgeniz gibi sizi takip eden kompleksli hatunlar olunca böyle fazla uğraşmıyorsunuz işte sağolsun :KK1:
hatta başımdaki şu kahrolası uğursuzluk bir gitisn onun duacısı bile olacağım =)

Son düzenleme:
Hatshe inanamıyorum neden böyle bişey yaptın kii :KK53:

ah canıım hiç sorma ama madem sordun cevaplayım bari .....
kızlar ben aslında 1,38 boyunda 80 kg civarında kara şişgo birşeyim.....ne evliyim ne de çocuğum var. ilkokul mezunuyum.....
reel hayatta yaşayamadıklarımı böyle sanal alemde yazarak yaşayarak kendimi tatmin ediyorum ....n'apayım işte dışarı yüzü gördüğüm yok çünkü dışarı adım atar atmaz herkes benle dalga geçiyor parmakla şu çirkin cüceye bak falan diyorlar :2:

yani ömrümce hiçkimseden iltifat falan bile almadam o kadar beter durumdayım yani :KK53:

uzun lafın kısası şu dünyadaki en son kıskanılacak,imrenecek, en son nazar edilecek insan benim yani :KK5:

neyse ben bir koşu psikoloğa hatta psikiyatra gideyimde tedavi olayım değil mi ? valla iyi ederim ......

elveda kadınlar kulübü ......

aaa inanamıyorum şok şok şoklardayım :KK53: valla mı :KK14:
bende benim foto sanıp eklemiştim ayol :KK1:
aferin bende bekle bekle ağaç olmuştum :21:

ya ne tebriği ya hu resmen açık adres verdim ....
üstelik fotoya tıklayın deyip deyip durdum ama tık yoktu, hatta daha anlaşılmamıştır diye birkaç foto daha ekleyecktim bu seferde daha "açık bir adresle" ama adeta gölgeniz gibi sizi takip eden kompleksli hatunlar olunca böyle fazla uğraşmıyorsunuz işte :KK1:

bu topiğe sahte foto koyanları gördüm de, böyle savunma yapanını hiç görmemiştim :KK53: :KK14:

kızlar ben aslında 1,38 boyunda 80 kg civarında kara şişgo birşeyim.....ne evliyim ne de çocuğum var. ilkokul mezunuyum.....
reel hayatta yaşayamadıklarımı böyle sanal alemde yazarak yaşayarak kendimi tatmin ediyorum ....n'apayım işte dışarı yüzü gördüğüm yok çünkü dışarı adım atar atmaz herkes benle dalga geçiyor parmakla şu çirkin cüceye bak falan diyorlar :2:

yani ömrümce hiçkimseden iltifat falan bile almadam o kadar beter durumdayım yani :KK53:

uzun lafın kısası şu dünyadaki en son kıskanılacak,imrenecek, en son nazar edilecek insan benim yani :KK5:

neyse ben bir koşu psikoloğa hatta psikiyatra gideyimde tedavi olayım değil mi ? valla iyi ederim ......

yok artık :KK14: bence konuştukça ve ironi yaptıkça batıyorsunuz.. hiçbirşey söylemeseydiniz daha iyiydi :KK34:

ister inanı ister inanmayın böyle işte.....
zaten önemi de yok bu saatten sonra yazdıklarınızın çünkü okuyamayacağım..... 1 saate kadar internetim olmaycak =)

iyi forumlar ......

ister inanı ister inanmayın böyle işte.....
zaten önemi de yok bu saatten sonra yazdıklarınızın çünkü okuyamayacağım..... 1 saate kadar internetim olmaycak =)

iyi forumlar ......

şu dakikadan sonra sizin yazdıklarınızın da benim için bi önemi olmayacak zira kötü içerikle bildirdim moderatörlere :KK34:

ya hu gercekten şu dalavereleri uzatmaya gerek yok evet yaptık deyip çekilin ya
bir de haksızca savunmanız yok mu ?
siz mi akıllısınız başkaları mı cok aptal ?

sen ve senin gibi var bir kaç tane daha
yeter artık ama !!

bu nedir arkadaaş yaa
nasıl bir ruh halidir,
zaten ben fotolara tıklayın dedim ,beni yakalayın rezil edin die kendim bile bile yaptım,
bu neyin açıklaması yada ne amaçla yapılan bişey,
güzel kızsın iltifat alıyosun da bu nedir şimdi,
forumda aramaızda gezen daha ne şizofren 2,3,4 kişilikli insanlar vardır kimbilir,
haa bide yok ben psikoloğa gideyim bilmem nee,
söylenecekleri de biliyo arkadaş...
forumada girmicemmmmm netim de kesiliyorrr gider ayak action olsun istedin sanırım....

sen koru Allah ım böylelerinden....

month hiç sorma hiç eskiden buraya eklediğimde 60 kiloydum şimdi ise 70 10 kilo aldım canım:KK43::KK43:

bende 69-70 arası gidip geliyorum:KK43:yazın 65e düşüyorum kışın böyleyim çocuk olunca kışın biyere çıkamıyorum canım sıkılınca değişik tarifler hamur işeleri pastalar börek çörekler yapıyorum :KK43:

Son düzenleme:
tutar bence canım benim ben saçımı siyaha boyattım tabi önceden sarı gibiydi sonra aktı bu renk oldu kızıl oldum:KK1::KK1:

yaza doğru kendime bi değişiklik yapıcam biraz kiloda vericem.... küllü açık sarı yada kahve kızılı ikisinden birini boyatıcam

monthcum iyiki yorum yapıyosun bu topicte kimse yorum yapmıyor herkes beğen tonuna basıyor gönül isterki yorum olsun ama olmuyor işte ben elimden geldiğince herkese tek tek yorum yapıyorum:26:

evet cnm ya yorum olmadan olmazki birbirimize kombinle ilgili fikirlerde vermeliyiz bazen insanın aklı duruyo nasıl yapsam ne giysem yada nasıl kombinlesem diye bu topiktede birbirimize yardımcı olmalıyız... gecen seneki olay gene yasanmış okudum yorumları başkalarının resimlerini kendilerimiş gibi neden gösteriyolar anlamıyorum sonuçta o baskası övgü alıyo pc basındaki resimleri ekleyen yorum yazan kendisi almıyo....buradakilerle dalga geçmek amaçlı yapıyolarsa yanlış yapıyolar sağolsunlar bizde öyle şık bayanları güzel bayanları güzel kombinleri görüp fikir ediniyoruz kendimize daha çok çeki düzen verip bakıyoruz:KK23: bize yardımcı oluyosunuz sağolun :KK23::KK23:

berencim çok hoş bi bayansın lokum gibisin:KK23:

teşekkür ederim kuzm benim bende yazın 60 a düşcem gör bak:)
ben şu başkasının resmini koyarak bizi kandıran bayanı pek anlayamadım neden öyle açıklama yapmış internetim de kesilcek gidiyorum ben filan demiş :KK53:

teşekkür ederim kuzm benim bende yazın 60 a düşcem gör bak:)
ben şu başkasının resmini koyarak bizi kandıran bayanı pek anlayamadım neden öyle açıklama yapmış internetim de kesilcek gidiyorum ben filan demiş :KK53:
beni kaybettin artık sen çok bekleyeceksin diyor kanımca :KK1:
niye sen kaç kilosun ki 60a düşecen:KK53:

X