Bugün ne giydin? Çek görelim..

70 kilo baya fark var bende bir ara 70 kilo oldum boyum 1.70 ama yinede fazla gözüküyor pantolandan basenler belirmeye başlayınca anladım önlem almam gerektiğini, biraz dukan diyeti yaptım ama çok zor süreklilik sağlamak insan yinede kaçırıyor bende biraz spor dedim,youtube ta görmüştüm erdal özyağcılar bir yöntemle zayıfladı diye araştırdım hypoxi diye bir yöntem varmış Avustralya menşeili,yorumları araştırdım insanlar baya memnun kalmışlar,bağdat caddesinde bir yer buldum charmbeautyform diye bir yer şimdilim 6 seans oldu ve 65 kiloya düştüm spor yapmak gibi ama çok daha hızlı kilo verdiyor basınç tulumu gibi bir elbise var onu giyiyorsun pedal ceriyorsun basınç yağları parçalıyor ve kilo verme hızlanıyor, 8 seans daha gidicem tabi ordam çıkıp dönerciyede gitmicem, bakalım bu yaza kadar 55-58 kiloya kadar düşmek hedefim.

kızlar bu zayıflama hapları zararlımıdır?

kim ne diyecekse de desin hakaret etsin isterse ama bu bi gerçek nedense biz kadınlar erkeklerin dikkatini çekmeye bayılır olduk...türk milleti olarak ta değiştik...yabancılaştık..farklılaştık...:KK59::KK59: geleceğimiz de karanlık..kötüye doğru gidiyoruz...iğrenmeye başladımmm

galiba haklısın..

merhaba kızlar :nazar:

bir şortlu kombin daha geliyor.. bu fotoğrafı mağaza kabininde çektim o yüzden biraz garip oldu. bluzumu yeni aldım çok seviyorum. fistolu ve hafif ince o yüzden içimde bir beyaz atlet daha var. çantam da yeni :) ve tabii ki yanımda hırka da vardı ama çantamda, üstümdeki haliyle çekemedim

Eki Görüntüle 460284 Eki Görüntüle 460285

bluz: gap
beyaz atlet: gap
şort: c&a
çanta: banana republic
babet: tods

bluzun harikaymış cnm.

$08122012408.jpg

Bende bugun boyleyım :21:

X