- 9 Ağustos 2011
- 910
- 4
asaletinbedeliA; iki rengin uyumuna bittim ayrıca eteğin çok güzel, fizikte ayrı bi güzell tabikii :)
bk95; üzerindekiler tam benim tarzımmm, çizmeler müthiş nerden aldın acabaa ?
beren; üstündekini çok beğendimm koyu gri etekle çok uyumlu bi kombin olmuş :)
canım çizmelerine bayıldım..uzun zamandır topuklu ama dizüstü çizme arıyodum nerden aldın acep söler misin
geçen sene hotiçten aldım canım
Canım sana kötü bir haberim var....Bu fotodaki sen değilsin....Bir Alman gençlik eğlencesinden kopyalamışsın bunu....
Bilder: We love 90´s - AAG-Party - Gloria Kulturtheater in Regensburg - Gruppe Events & Szene - bei-uns.de
Eki Görüntüle 590845
Araştırmacı hatunlar sizi tebrik ederim..
Hatshe inanamıyorum neden böyle bişey yaptın kii
aaa inanamıyorum şok şok şoklardayımvalla mı
bende benim foto sanıp eklemiştim ayol
aferin bende bekle bekle ağaç olmuştum
ya ne tebriği ya hu resmen açık adres verdim ....
üstelik fotoya tıklayın deyip deyip durdum ama tık yoktu, hatta daha anlaşılmamıştır diye birkaç foto daha ekleyecktim bu seferde daha "açık bir adresle" ama adeta gölgeniz gibi sizi takip eden kompleksli hatunlar olunca böyle fazla uğraşmıyorsunuz işte
ah canıım hiç sorma ama madem sordun cevaplayım bari .....
kızlar ben aslında 1,38 boyunda 80 kg civarında kara şişgo birşeyim.....ne evliyim ne de çocuğum var. ilkokul mezunuyum.....
reel hayatta yaşayamadıklarımı böyle sanal alemde yazarak yaşayarak kendimi tatmin ediyorum ....n'apayım işte dışarı yüzü gördüğüm yok çünkü dışarı adım atar atmaz herkes benle dalga geçiyor parmakla şu çirkin cüceye bak falan diyorlar :2:
yani ömrümce hiçkimseden iltifat falan bile almadam o kadar beter durumdayım yani
uzun lafın kısası şu dünyadaki en son kıskanılacak,imrenecek, en son nazar edilecek insan benim yani
neyse ben bir koşu psikoloğa hatta psikiyatra gideyimde tedavi olayım değil mi ? valla iyi ederim ......
elveda kadınlar kulübü ......
ister inanı ister inanmayın böyle işte.....
zaten önemi de yok bu saatten sonra yazdıklarınızın çünkü okuyamayacağım..... 1 saate kadar internetim olmaycak =)
iyi forumlar ......
ah canıım hiç sorma ama madem sordun cevaplayım bari .....
kızlar ben aslında 1,38 boyunda 80 kg civarında kara şişgo birşeyim.....ne evliyim ne de çocuğum var. ilkokul mezunuyum.....
reel hayatta yaşayamadıklarımı böyle sanal alemde yazarak yaşayarak kendimi tatmin ediyorum ....n'apayım işte dışarı yüzü gördüğüm yok çünkü dışarı adım atar atmaz herkes benle dalga geçiyor parmakla şu çirkin cüceye bak falan diyorlar :2:
yani ömrümce hiçkimseden iltifat falan bile almadam o kadar beter durumdayım yani
uzun lafın kısası şu dünyadaki en son kıskanılacak,imrenecek, en son nazar edilecek insan benim yani
neyse ben bir koşu psikoloğa hatta psikiyatra gideyimde tedavi olayım değil mi ? valla iyi ederim ......
elveda kadınlar kulübü ......
month hiç sorma hiç eskiden buraya eklediğimde 60 kiloydum şimdi ise 70 10 kilo aldım canım
tutar bence canım benim ben saçımı siyaha boyattım tabi önceden sarı gibiydi sonra aktı bu renk oldu kızıl oldum
monthcum iyiki yorum yapıyosun bu topicte kimse yorum yapmıyor herkes beğen tonuna basıyor gönül isterki yorum olsun ama olmuyor işte ben elimden geldiğince herkese tek tek yorum yapıyorum:26:
Month ve beren teşekkür ederim sizleri görmek çok güzel birden sizi görünce kendimi eski dostlarımla karşılaşmışım gibi hissettim
Şıksın tatlım daha ne olsun
berencim çok hoş bi bayansın lokum gibisin
beni kaybettin artık sen çok bekleyeceksin diyor kanımcateşekkür ederim kuzm benim bende yazın 60 a düşcem gör bak:)
ben şu başkasının resmini koyarak bizi kandıran bayanı pek anlayamadım neden öyle açıklama yapmış internetim de kesilcek gidiyorum ben filan demiş