- 9 Ağustos 2011
- 910
- 4
saçınızın rengi, rujunuz ve eteğinizin rengi çok farklı bir görüntü vermiş..çok beğendim sizi :)saç şekliniz de ayrı bir hava katmış :) pembe/fuşya ve siyahın uyumu çok hoş
Çok teşekkür ederim ne kadar güzel yorumlar yapmışsınız. Eski resimlerimi görmüşseniz sarışın- kumral arası gidip geliyordum ama galiba koyu renkler daha çok yakışıyomuş. Şimdi sizde deyince iyice ikna oldum. Çok teşekkür ederim tekrar
benım anlamadıgım o resmin fake resim olduğunu veya başka birine ait olduğunu nasıl anlıyorsunuz Allahaşkına??
yoksa bu kör hikayesine benzemesin
hadi bakalım bide ben ekleyim. sanırım ilk ve son olcak.iş yerindeki halimEki Görüntüle 590482
Eki Görüntüle 590483 Eki Görüntüle 590485 Eki Görüntüle 590486 Eki Görüntüle 590487 Eki Görüntüle 590488
Eki Görüntüle 590489
elbisenide hırkanıda çok bğendim berencim çok güzeltatlım sende kilomu aldın benim gibi
berencim çok hoşsun lacivert beyaz uyumuna bayılıyorum kadındada erkektede saçlarının rengi ney çok güzel kızılımsı gibi o renk tonlarınada bende düşünüyorum ama saçlarım şuan karamel gibi hatta daha açık sarımsı gibi üstüne tutmaz turuncu olurum diye korkuyorum
çok şık olmussun eteğin ve rengi çok güzel saçınızın rengi tam olarak ne çok güzel
bnnu : canım iyiki geldin eskilerden birini görmek ne güzel ya hangi etek şişman yapmış kız söyle bakim
hatshe : şu havada çekindiğin resimde çok güzel çıkmışsın elbisen fiziğin mükemmel
hatshe : canım sen manken filan mısın
afterbefore: çantan ve kombinin çok uyumlu canım
asaletin bedeli : canım çok beğendiğim eteğini saçlarını maşallah
semiramis : beyaz birine bu kadar yakışır..
Month ve beren teşekkür ederim sizleri görmek çok güzel birden sizi görünce kendimi eski dostlarımla karşılaşmışım gibi hissettim
Şıksın tatlım daha ne olsun
bnnu : canım iyiki geldin eskilerden birini görmek ne güzel ya hangi etek şişman yapmış kız söyle bakim
hatshe : şu havada çekindiğin resimde çok güzel çıkmışsın elbisen fiziğin mükemmel
hatshe : canım sen manken filan mısın
afterbefore: çantan ve kombinin çok uyumlu canım
asaletin bedeli : canım çok beğendiğim eteğini saçlarını maşallah
semiramis : beyaz birine bu kadar yakışır..