- 6 Ocak 2012
- 10.357
- 9.245
Avatarı kendisi.......................
Eee biliyorsun iştegoogle görsele sürükle, dökülsün tüm foya...
Eee biliyorsun iştegoogle görsele sürükle, dökülsün tüm foya...
Biraz gerilere doğru sayfaları gezdim de, çok genç gösteriyorsunuz ve çok hoş bir kadınsınız sevgili narmik. Avatarınız da bir o kadar hoş.
ben boyle baskalarının resımlerını koyanlardan cok ürküyorum yaaa ne o oyle sapık gıbı:18:
ç,ft kişilikli
ya gay yada travesti
Şu şekilde canım...Bu üyeyi eskiden biliyorduk biz böcükle...Bu topikle değil daha önceden olan bazı şeyler var...Bu fotolar ona ait değil dediğimizde kıskanç ve iftiracı damgası yemiştik...Üye de çakılmaması için diğer fotolarını hemen kaldırmıştı...Yalancı ve kıskanç durumuna düşürülmek...Neler neler demişlerdi........Dahası da var da gerek yok yazmaya.............
Albümüne ekliyordu..........Çekemiyorlar diyordu vs vs.......
SeRaMikMoZaik,
Eskiden beri ispatlamak için uğraştığınız bir konu için topikte yazıp konuyu dağıtmanıza gerek yoktu, eğer şahsi meseleniz var ise özelden halletmelisiniz.
Bu topikte sizin ne ile suçlandığınızı bile bilmeyen üyelere konuyu açmanızdaki manayı anlayamadım.
Koskoca insanlarız değil mi? Fotoğrafın üyeye ait olmadığını ispatlayabileceğiniz delillere ulaştınız madem o zaman kötü içerik bildirimi yapmalıydınız ya da yönetime mesaj atmalıydınız.
Kaldı ki zaten konu editörler tarafından yönetime iletildi...
O kadar yazdın seramikmozaik mune yazdıktan sonra şahsi meselem yok dedin.
Hayy sen çok yaşa
çok özendim bende koyucam :))
Eki Görüntüle 590981 bu en son gitmiş oldugum akraba düğününden bi kare :)
bir fotomontaj olabilir araştırmadan beyenemiyciimm kusura bakmayın
çok özendim bende koyucam :))
Eki Görüntüle 590981 bu en son gitmiş oldugum akraba düğününden bi kare :)
Çok teşekkürlerAs[SIZE=3 .!.:[/SIZE]aletinbedeliA;28018049]
Beyazlarla çok hoş gözüküyorsun