- 12 Mart 2012
- 6.848
- 1
teşekkür ederim kuzm benim bende yazın 60 a düşcem gör bak:)
ben şu başkasının resmini koyarak bizi kandıran bayanı pek anlayamadım neden öyle açıklama yapmış internetim de kesilcek gidiyorum ben filan demiş
beni kaybettin artık sen çok bekleyeceksin diyor kanımca
niye sen kaç kilosun ki 60a düşecen
geçen senede çıkmıstı boyle bir vaka. kadın hatta bana resım gondermıstı güya erkek kardesıymıs benım resımlerını gormus cok begenmıs kardesının bana resımnlerını gondermıstı ınanamamıstım bu yakışıklı nasıl olurda beni begenmış dıye resmen brad pittin az degısıme ugramıs halıydı.aklıma geldı yazıyım dedım
Yaptığı açıklamaları ağzım açık okudum, böyle cvplar asla beklemezdim. Açıkçası bazı yazdıklarının doğru olduğunu düşünüyorum bence kendisine son derece özgüvensiz bi insandı o koyduğu kadınlar gibi fiziğe sahip olmayı istedi hep sanırım neyse yönetim cezasını vermiş zaten
71 kiloyum canım
ne biliim şaşırdım valla fotoda 65 filan duruyosun anca canım..neyse yaza veririz kiloları yaa boşverhem bu daha çok yakışıyo bence hiç göze batan bi halin yok..
canımin içi bende seni month ve asaletinbedelini görünce mutlu oluyorum konnuya yazasım geliyor ,şevkim arttı ben de eklicem :))bnnu : canım iyiki geldin eskilerden birini görmek ne güzel ya hangi etek şişman yapmış kız söyle bakim..
üzerindeki kazak mı anlayamadım yalnız çizme, çorap ,etek sanırım birbirinin tamamlamış çok hoş olmuş :))
Eki Görüntüle 594264 Eki Görüntüle 594265
Çok şeker görünüyorsunuz şalınızı bağlama şekliniz de çok hoş
bende bugün bunları giydim,
burda zayıf çıkmışım bayağı galiba ama gerçek öyle değil
giyim kurnazlığı biraz
şal koyu çıkmış,fakat mor.
mor lacivert,
turkuaz mor,
taba somon,
bu renkleri bir araya getirmeyi çok seviyorum: )
bu arada tarzlarınız çok hoş hanımlar: )
Çok şeker görünüyorsunuz şalınızı bağlama şekliniz de çok hoş
çok şık olmuşsun canım :)
bende bugün bunları giydim,
burda zayıf çıkmışım bayağı galiba ama gerçek öyle değil
giyim kurnazlığı biraz
şal koyu çıkmış,fakat mor.
mor lacivert,
turkuaz mor,
taba somon,
bu renkleri bir araya getirmeyi çok seviyorum: )
bu arada tarzlarınız çok hoş hanımlar: )