Bugün ne giydin? Çek görelim..

Şaşırdım,takip ederim burayı,güzel kombinler,begendiğim,fikir edindiğim şeyler oluyor..Fakat böyle boş şeylere tanık olmak üzücü..Teşekkürler narmik..

En güzel giyim meselesi değil canım...Konu aptal yerine konmak...Bu kişiye ait değil dediğimiz halde ispat edememiştik..Bazı kişilerin olumsuz yakıştırmalarına maruz kalmıştık..İspatlar anında ortadan kaldırılmıştı.... Haketmediğimiz şeylerle suçlanmıştık....Bu gün nasib oldu,yanılmadığımız ortaya çıktı...Bu kişi de yıllarca uyuttu herkesi...

Durum budur............

Siz neden aptal yerine konuldunuz ki canım?
Yani altı üstü bir topik, millet giydiklerini çekip koyuyor.
Biri gelmiş, kendisine ait olmayan fotoğraflar paylaşmış, sonunda da foyası ortaya çıkmış...Kendisi dışında bir zarar görenin olduğunu sanmıyorum..
Zaten epey rencide oldu:KK31:

sorun kazene ya da muneye bildirildiyse gereken yapılır.

Aynı fikirdeyim...
Hoş bu konuda ne yapılabilir onu da merak ediyorum :KK60:
Başka fotoğraflar ekleyecek kadar konuyu önemsemek, komik yahu:KK9:

Aynı fikirdeyim...

ne yapabılır en azından uyarı alır kural dahilinde ceza alır yani
aptal yerıne kendı kendını koymus oluyor bence.
bir daha itimat edilmez yani

benım anlamadıgım o resmin fake resim olduğunu veya başka birine ait olduğunu nasıl anlıyorsunuz Allahaşkına??

yoksa bu kör hikayesine benzemesin :KK9::KK9::KK9:

Siz neden aptal yerine konuldunuz ki canım?
Yani altı üstü bir topik, millet giydiklerini çekip koyuyor.
Biri gelmiş, kendisine ait olmayan fotoğraflar paylaşmış, sonunda da foyası ortaya çıkmış...Kendisi dışında bir zarar görenin olduğunu sanmıyorum..
Zaten epey rencide oldu:KK31:

Aynı fikirdeyim...

Şu şekilde canım...Bu üyeyi eskiden biliyorduk biz böcükle...Bu topikle değil daha önceden olan bazı şeyler var...Bu fotolar ona ait değil dediğimizde kıskanç ve iftiracı damgası yemiştik...Üye de çakılmaması için diğer fotolarını hemen kaldırmıştı...Yalancı ve kıskanç durumuna düşürülmek...Neler neler demişlerdi........Dahası da var da gerek yok yazmaya.............

Albümüne ekliyordu..........Çekemiyorlar diyordu vs vs.......

Son düzenleyen: Moderatör:
Şu şekilde canım...Bu üyeyi eskiden biliyorduk biz böcükle...Bu topikle değil daha önceden olan bazı şeyler var...Bu fotolar ona ait değil dediğimizde kıskanç ve iftiracı damgası yemiştik...Üye de çakılmaması için diğer fotolarını hemen kaldırmıştı...Yalancı ve kıskanç durumuna düşürülmek...Neler neler demişlerdi........Dahası da var da gerek yok yazmaya.............

Anladım...
Gördüğüm kadarıyla yüz kısmını yine karalamış:KK14:

Cidden tuhaf...

Anlaşılan baya bir geçmişi varmış bu üyenin bence en iyisini yapmışsınız siz gereken neyse yapılmalı,insanlar yorum yapıyor kıyafetine ama foto bir gençlik dergisine ait...ilginç..

ancelina coliyi eklicem ulen p.tesi
valla ben ortalama bi hatunum ama kendime göre çok güzelim :KK37:
ama asıl mesele fake oldugunu nası anlıyonuz.
fotoyu kaydedip görsellerde mi arıyonuz ? nası yapıyonuz yaaa :KK50:

:KK52:Hey allaaam ya ne eğlendim :KK53:
Biraz ne giymişler diye bakayım dedim, yine olay yine olay...

Sevgili hatçe (hatshe),
artık teknoloji denen bir şey var. Ayrıca gül gül öldürdün, sen de ne muradın varsa gör... :KK52:

X