Bugün ne giydin? Çek görelim..

Eşi asker..Bilemem valla eski fotoları ile yeni koyduğu fotolar tamamen alakasız...Dediğim gibi böcek de hatırlıyormuş zaten.....Saç rengi değişiklği neyse de ...Yüz tamamen farklı.................

Son düzenleyen: Moderatör:
Hayyal, ben o beyaz üzerine kırmızı lacivert puantiyeli gömleğine bayıldıııımmm.

Nereden aldın?
Tatlım biz tekstil işi yapıyoruz...
O bana dikilmiş bir gömlek, tek yani... İş arkadaşımdan rica ettim, beraber kalıbını ve modelini hazırladık... Özel dikim.

O eski fotoların farklı olduğunu böcük de anımsar sanırım.............

Ne kıskanmak ne baska bir sey ama bunun boyle oldugunu zaten az çok hepimiz biliyorduk degil mı?
Bir gun bunun olacağı zamanı bekledim açıkcası... Tesekkur ederiz Narmik cim... :
Profesyonel cekim farklı fiziklerdeki pek çok degisik kadın...
Neyse, bu kaçıncı kandırmış vakası... Sayısını unuttum...
Birilerinin dudağını, birilerinin fiziğini, saclarını, gözlerini...vb taklit ederek ne kazanıyorlar?
Anlamış degilim... Hakikaten cok üzücü...

Gelince açıklama yapar herhalde ,o zaman öğreniriz neyin ne olduğunu ..
Doğrusunu söylemez sanki....Herneyse............

Biz o zaman farkı farkedip söyleyince böcekle bana kıskandılar diyenler olmuştu... Ne münasebet kıskanalım..Güzel insana güzel demekten neden gocunucaz...Ama farklı fotolar görünce de söylemek anormal değil bence...

Gelince söyler belki............

Ya siz öyle diyenlere ne bakıyorsunuz ,keşke o zaman bu konunun üzerine fazlasıyla gidilseymiş. En azından bir çok insan ''güzel dileklerde''bulunmamış olurdu o üyeye ..

Yinede kimsenin günahını alıp girmeyelim..

O resimdeki kızlar o olmadığı halde ,hala benim derse Allah görsün ..

Hı gerçektende o ise , konu zaten kapanır zaten ..

Biz böcükle eski fotolarla yenileri farklı dedğimizde hemen yıldırım hızıyla eski fotolarını tamamen kaldırmıştı albümünden.....

Allah biliyor neyin ne olduğunu nasılsa..............

İftira atacak halimiz yok....Neyse............

İlk cevaplaması gereken soru bu ..

Aynen öyle Allah görüyor neyin ne olduğunu bizde en kısa zamanda öğreniriz

Avatardaki kız aynı kişi değil..............................

Aynı konudan bi kez daha kıyamet kopmuştu.fTğ.ların farklı olduğu dile getirilmişti,sonra Hatshe kabullenmiş miydi,orasını unuttum işte.Yalnız hemen kıskanç damgasını vurmuşlardı bazıları. ://

Kabul etmemişti...Çünkü anında kaldırmıştı eski fotolarını..Ya da eski fotoların yüzlerini karalayarak gizlemişti...Yaa kıskanç damgasını yemiştik böcükle hemen........

arkadaşın fotosu gerçek mi fake mi bilemem ama sırf bu olaylardan bıkıp da bu topiğe foto eklemekten cayan biri olarak diyorum ki;

eklenen fotoları google görselde arattığımızda, kabak gibi çıkıyor hangi sitede nerede kim eklemiş filan.
o yüzden uçtan bucaktan çaldım, ben diyip kakalarım* şeklinde düşünmeyin artık lütfen.
şiştik yahu.

Son düzenleme:
Çok alıştık artık fake resimlere ,üyeliklere artık hiç şaşırmıyorum .Gayet tepkisizim

Neden böyle bir şey yapılıyor ki?:26:

En güzel giyinene ödül mi veriliyor?
Çok enteresan
En güzel giyim meselesi değil canım...Konu aptal yerine konmak...Bu kişiye ait değil dediğimiz halde ispat edememiştik..Bazı kişilerin olumsuz yakıştırmalarına maruz kalmıştık..İspatlar anında ortadan kaldırılmıştı.... Haketmediğimiz şeylerle suçlanmıştık....Bu gün nasib oldu,yanılmadığımız ortaya çıktı...Bu kişi de yıllarca uyuttu herkesi...

Durum budur............

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…