- 1 Nisan 2010
- 14.774
- 678
Şuanki kullandığı avatarı belkide ona aittir.
Bu kişi Almanya'da da yaşıyor olabilir, Türkiye'de de olabilir ..
Tanınmak istemediğinden dolayıda , yaşadığı şehir kısmına sıradan bir ili işaretlemiştir ..
Değişime girmiş olabilir ,saçlarını boyatmış olabilir ..
Belkide 2-3 sene önceki resimlerini şuan paylaşıyor olabilir ..
Yada dediğiniz gibi başkalarına ait resimleri de koymuş olabilir
Olabilir de olabilir yani.. :44:
Eşi asker..Bilemem valla eski fotoları ile yeni koyduğu fotolar tamamen alakasız...Dediğim gibi böcek de hatırlıyormuş zaten.....Saç rengi değişiklği neyse de ...Yüz tamamen farklı.................
Tatlım biz tekstil işi yapıyoruz...Hayyal, ben o beyaz üzerine kırmızı lacivert puantiyeli gömleğine bayıldıııımmm.
Nereden aldın?
O eski fotoların farklı olduğunu böcük de anımsar sanırım.............
Şöyle söyleyeyim..Bu üyeyi eskiden biliyordum ben...Eski abümünde koyu kumral bir kız vardı...Hatta kestane saçlı...Sonra o kıza hiç benzemeyen alakasız fotolar koymaya başladı...Sarı saçlı hoş kız fotoları,Hepsi de profesyonel çekimliydi...Ama nedense sarışın halleri yüzünü gizlemeden koyarken eski fotolarının yüzünü tamamen kapatmaya başladı..Sonra eski fotolarını tamamen kaldırdı.........
Doğrusunu söylemez sanki....Herneyse............Gelince açıklama yapar herhalde ,o zaman öğreniriz neyin ne olduğunu ..
Doğrusunu söylemez sanki....Herneyse............
Biz o zaman farkı farkedip söyleyince böcekle bana kıskandılar diyenler olmuştu... Ne münasebet kıskanalım..Güzel insana güzel demekten neden gocunucaz...Ama farklı fotolar görünce de söylemek anormal değil bence...
Gelince söyler belki............
Ya siz öyle diyenlere ne bakıyorsunuz ,keşke o zaman bu konunun üzerine fazlasıyla gidilseymiş. En azından bir çok insan ''güzel dileklerde''bulunmamış olurdu o üyeye ..
Yinede kimsenin günahını alıp girmeyelim..
O resimdeki kızlar o olmadığı halde ,hala benim derse Allah görsün ..
Hı gerçektende o ise , konu zaten kapanır zaten ..
Biz böcükle eski fotolarla yenileri farklı dedğimizde hemen yıldırım hızıyla eski fotolarını tamamen kaldırmıştı albümünden.....
Allah biliyor neyin ne olduğunu nasılsa..............
İftira atacak halimiz yok....Neyse............
Canım sana kötü bir haberim var....Bu fotodaki sen değilsin....Bir Alman gençlik eğlencesinden kopyalamışsın bunu....
Eki Görüntüle 590845
Aynı konudan bi kez daha kıyamet kopmuştu.fTğ.ların farklı olduğu dile getirilmişti,sonra Hatshe kabullenmiş miydi,orasını unuttum işte.Yalnız hemen kıskanç damgasını vurmuşlardı bazıları. ://
kız aynı trençkottan bende de var =)
geçen sene almıştım =) hatta belki aynı mağzadan aldık kimbilir , bak
Eki Görüntüle 562152
güle güle giy çok şık hele altına giydiğin ile ben hiç denememiştim, iyi fikir verdin sağol
oyy. buda farklı biri..ens003.JPG | Friday at Sausa Bilder, 02.03.2012 | Sausalitos Ingolstadt Foto belli ..Alakası yok...Kimse kimseyi aptal yerine koymasın............
oyy. buda farklı biri..
En güzel giyim meselesi değil canım...Konu aptal yerine konmak...Bu kişiye ait değil dediğimiz halde ispat edememiştik..Bazı kişilerin olumsuz yakıştırmalarına maruz kalmıştık..İspatlar anında ortadan kaldırılmıştı.... Haketmediğimiz şeylerle suçlanmıştık....Bu gün nasib oldu,yanılmadığımız ortaya çıktı...Bu kişi de yıllarca uyuttu herkesi...Neden böyle bir şey yapılıyor ki?:26:
En güzel giyinene ödül mi veriliyor?
Çok enteresan