- 3 Temmuz 2010
- 11.071
- 11.545
Eki Görüntüle 556056
bu pantolonumu çok seviyorum nadiren aldığım desenli şeylerden biri :) bir butikten aldım çok soran oldu ama maalesef butiğin adını bilmiyorum. isteyene tarif ederim yerini ama zaten kalmamış ben alalı aylar oldu.
pantolon: ?
atlet: gap
ayakkabı: kourtney kardashian
Çok beğendimmmm pantalonu yaaa
teşekkür ederimmm bunu siyah bluz siyah çanta ve ayağıma da ayakkabılarımızı paylaşıyoruz sayfasındaki son postumda paylaştığım çok açık bir dore tondaki tods babetlerimle giymiştim, çok güzel duruyor :)
Çok zevklisin gerçekten
Son eklediğin elbiseyede bayıldım
Ne zamandır diz altı vücudu çok saran bi elbise arıyorum
Ben buraya ıkı paylaşım yaptım sonra bıraktım çok tartışma oluyor
ayy çok teşekkür ederimevet o elbiseyi ben de çok beğendim bayılarak aldım :) çok da sıcak tutar yün çünkü. ben salaklık edip çorapsız giydim, ten rengi çorap hiç sevmiyorum çünkü ama bacaklarım dondu tabii. siyah opak çorapla giyeceğim.
ben uzun süredir yoktum bir döndüm millet birbirine girmiş. hiç okumadım, resim ekledim çıktım. telefonumda olan eskiden çektiklerimi de koydum. maksat paylaşım olsun :)
İyi yaptın valla
Çorap eklemeye çalıştım olmadı arkadan tek çizgili çoraplardan
Bide stilettoyla düşündüm ben
Eki Görüntüle 556056
bu pantolonumu çok seviyorum nadiren aldığım desenli şeylerden biri :) bir butikten aldım çok soran oldu ama maalesef butiğin adını bilmiyorum. isteyene tarif ederim yerini ama zaten kalmamış ben alalı aylar oldu.
pantolon: ?
atlet: gap
ayakkabı: kourtney kardashian
sizin gibileri yüzünden oluyor ne oluyorsa zaten....