Bugün ne giydin? Çek görelim..

valla tartışma olmuş konuyu bilmiyorum ama birkaç resim koyayım da konu kendi amacına geri dönsün :)

bu elbiseyi tophsoptan aldım. hem de çoook ucuza 9 euroya!! çok güzel. çok seviyorum:) ama şık bir yere giderken giymedim hiç uzun dizüstü siyah çizme ve dökümlü kalın siyah hırka ile giydim. siyah opak çorap ile. evde çektim koyayım dedim :)

bunu da doğum günümde arkadaşlarımla yemeğe giderken giymiştim :)

kazak: gap
kot tayt: c&a
babet: tory burch
çanta: longchamp
mont: burberry

üstümde siyah uzun kaban vardı ama onunla resim yok
elbise: banana republic
çanta: louis vuitton
çizme: cesare paciotti

üst: h&m
beyaz atlet: h&m
pantolon: mudo
görünmeyen platform mantar topuklu sandaletlerim: steve madden

çantamın resmi yok ama vişne çürüğü dior kol çantası almıştım. resmini internetten bulup ekliyorum, sonra bu resmi internette gördük senin diye koymuşsun çalmışssın demeyin:) (yalnız benimki bir boy büyüğü)

çok renkli bir şey giydiğimde daha çok dikkat çekmesin diye genelde siyahla giyiyorum. bir değişiklik olsun diye çanta veya şalı da başka renk alıyorum.

atlet: gap
hırka: gap
pantolon: massimo dutti
babet: burberry
çanta: louis vuitton
yerde duran çanta: longchamp

Son düzenleme:

içimde siyah elbise vardı ama görünmüyor.....

trençkot: burberry
ayakkabı: kourtney kardashian

Son düzenleme:

bu pantolonumu çok seviyorum nadiren aldığım desenli şeylerden biri :) bir butikten aldım çok soran oldu ama maalesef butiğin adını bilmiyorum. isteyene tarif ederim yerini ama zaten kalmamış ben alalı aylar oldu.

pantolon: ?
atlet: gap
ayakkabı: kourtney kardashian

bu elbiseyi geçen hafta çok çok beğenerek aldım, biraz pahalıydı çok içime oturdu açıkçası çünkü genelde kıyafet alırken indirimi beklerim, ayakkabı ve çantaya verdiğim paraya acımam ama kıyafet çok kaliteli olmadığı ve bayılmadığım sürece sezondan asla alışveriş yapmam. çok beğenerek aldım, çok güzel modeli ve yün. normalde bu boy elbise giymem diz üstü giyiyorum alt bacaklarım kalın olduğu için diz üstü giyince daha iyi duruyor çünkü alttayken kesiyor bacağı ve iyice kısa ve kalın duruyor; ama çizmeyle çok güzel durdu.

elbise: banana republic
çizme: cesare paciotti

Son düzenleme:

Çok zevklisin gerçekten
Son eklediğin elbiseyede bayıldım
Ne zamandır diz altı vücudu çok saran bi elbise arıyorum

Ben buraya ıkı paylaşım yaptım sonra bıraktım çok tartışma oluyor

Çok zevklisin gerçekten
Son eklediğin elbiseyede bayıldım
Ne zamandır diz altı vücudu çok saran bi elbise arıyorum

Ben buraya ıkı paylaşım yaptım sonra bıraktım çok tartışma oluyor

ayy çok teşekkür ederim evet o elbiseyi ben de çok beğendim bayılarak aldım :) çok da sıcak tutar yün çünkü. ben salaklık edip çorapsız giydim, ten rengi çorap hiç sevmiyorum çünkü ama bacaklarım dondu tabii. siyah opak çorapla giyeceğim.
ben uzun süredir yoktum bir döndüm millet birbirine girmiş. hiç okumadım, resim ekledim çıktım. telefonumda olan eskiden çektiklerimi de koydum. maksat paylaşım olsun :)

İyi yaptın valla
Çorap eklemeye çalıştım olmadı arkadan tek çizgili çoraplardan

Bide stilettoyla düşündüm ben

Son düzenleme:
İyi yaptın valla
Çorap eklemeye çalıştım olmadı arkadan tek çizgili çoraplardan

Bide stilettoyla düşündüm ben

Evet öyle de çok çok şık durur elbise siyah olduğu için her renkle gider ama ben nude veya siyah tercih ederim :) ya da alt bacaklarım biraz daha ince olsa sivri burunlu rugan kırmızı topukluyla giyerdim ama çok yüksek topuklu olmayacak çok hoş olurdu

pantolona bayıldım.. çok şık olmuşsun canım...

sizin gibileri yüzünden oluyor ne oluyorsa zaten....

Bla bla bla..... Madem bu kadar kıymetli kocalarınız var, kadınların ne giyeceğine karar vermektense çıkarmayın evden o biricik kocalarınızı. Ne bu yaaa.

Bir insan kendine hiç mi güvenmez. Onu da geçtim eşine hiç mi güvenmez ki kocasının ahlaksızlığını hep karşı tarafa yükler.Kocası pürü pak ama kadınlar hep tü kaka.
Yav benimde kocam var, hiç mi kıskanmadım evet kıskandım ama hiçbir zaman "ona bakma bana bak, vallahi gözünü oyarım bakarsan, vay yelloz nasıl giyinmiş nasılda işveli napsam da kocam bakmasa" demedim. Zaten öyle bariz bakmaz, bakarsa da gözüne yasak koyamam ya adamın, fesubhanallah. Siz bu kadar olayı deştiğiniz için adamlar bakıyor olmasın hanımlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…