Vay anasını ya.
Ne hale gelmişiz haberim yok.. Bu nasıl bir konuşma tarzıdır, ne mahalle ağzıdır, ne basitliktir. Kocaları ayartmak bilmem ne. Ne mübarek, ne bulunmaz hint kumaşı kocalarınız varmış ki, herkes kapılarında pervane, "lan bugün nasıl açık giyinsek de kimin kocasını ayartsak" diye düşünür olmuş. Yuuuh, yazıklar olsun bu zihniyete. Birde destek çıkmışsınız ki ona daha beter pes diyorum. Kim ya kocalarınız, sevgilileriniz. Milletin işi gücü yok, koca avına mı çıkacak. Bu kadar bağnazlık nedir. Yazıklar olsun size.
haklılık payın var da kuzum şu da var ( zaten "derdim var" köşesinde de okuyoruz bazen) bazı kadınlar gerçekten birilerini ayartmak için giyiniyorlar malesef.....
hani derler ya madalyonun öbür yüzü diye.......
bir de kızlar bazen mini o kadar işe yarıyor ki inanılmaz, size karşı silah olarak kullananlara karşı sizde miniyi kulllanın yani onları kendi silahlarıyla vurun
nasıl mı kendimden örnek vereyim(gerçi olaydan epeey zaman geçti ama yine de anlatayım neyse) : bizim bir komşumuzun kızı vardı, resmen asılıyor eşime belli yani, mini eteklede ilgisi yok çünkü ondan daha kısa giyinen ve daha güzel olan akrabalarım var ama onlarda öyle şeyler hissetmedim sadece bu kızda içime iğrenç bir şüphe geldi neyse...
takip ettim de tam ben eşimi yolcu edecektim ki bu kızda çıkıyor kapıya (karşı komşumuzdu da) sanırım delikten bakıyor bizim kapı açılınca o da çıkıyordu...
bir görseniz bir cilve bir kırıtma tokalar kokular miniler falan.....
dedim hani saf saf kendi kendime "sen kötü düşünüyorsun hatshe zaten bildim bileli böylesin" kıza kondurmak istemedim ama böyle kendimi de yemek istemedim neyse
dedim ki kendime " kızım kıkskanmak yerine yarış!!!! onda olan sende de var, kaldı ki o topukluyla anca beline çıkar
" kendi kendimi şişirdim yani
sabah sabah yapmadığım bişeyi yaptım giydim en güzel minimi , saç baş yaptım makyaj neyse , eşimle birlikte çıktık o sabah , biz kapıyı açar açmaz bismillah ardından o komşu kızı, neyse
bu gördü bir şok oldu görseniz "hatshe sen misin?" bir süzüyor ama o biçim yiyecekmiş gibi
başladı imalı imalı laf sokmaya, bu kadar mini iyi olmazmış yok kötü niyetlileri varmış falan filan. ben dedim ki "tatlım benim yerime sen tasalanma
içimden de diyorum ki "sen giyerken iyiydi de ben giyince mi millet aklına geldi"...
tabi anladı artık "şartlar eşit olunca" yanımda kara kuru bir cüce gibi durduğunu ve o gün bugün yan yana gelmez benle =)
hem aynı zaman da eşiniz için de iyi oluyor adam düşünür yani yanımda fıstık varken buna niye bakayım ki diye ama en iyisi de öyle hoşuma gitti ki anlatamam,hala o şok bakışları, süzmesi çatır çatır çatlaması gözümün önüne gelince gülerim....deneyin pişman olmazsınız. dişe diş, miniye mini