Bugün ne giydin? Çek görelim..

Kilon ve boyun gercekten ideal dışarda bile gezsen kimse yadırgamaz öyle dikkat cekmez

Ben ekliyim dedim dün yazılanlardan korktum size bravo
Ay bananee bee kıme ne vallha cok pis bozarım gınışıme karışanı Kımmışki o allah allah Çok saol bu ardaa birazcık basen sorunum var oda hallocak inşallah
Eki Görüntüle 549713

Hiç net olmasada bugün böyleydim
Üstündekine bitttim çok hoşsun =) ipattada yakıoo haniii

Ben basen göremedimm
O kazak çok şeker pamuk gibi bişi
Gaza geldim dün gündüzki halimide koyuyorum korkarak:18:
Elbisenin belindeki lastik hariç çok kabarık ve kalın kumaş oldugumdan iki beden fazla oluyorum giyince ama seviyorum

Son düzenleme:
ay nebilim ya var sanki

korkma kızzz elbisen çok güzel bende bol giyinmeyi severim bazen

o kazagını nerden aldın yakın zamandamı aldın?

Teşkkür ederim

Bende tayt seeviyorum evde sadece bukadar açık aklıyor pop tarafım dışarı çıakrken ona göre kabanım var baldırdakalan ona göre bady :13:

Senide bekliyorum cacnım

Gerçi anlamam da gerekmiyor ama söylemeden geçemedim: Bir şey anladıysam arap olayım. Bu nasıl bir yazıdır

venuscüm maşallahın var cok düzgün bir fiziğe sahipsin ne giysen yakışır kızlar ya buarada şahir dıışına gidicem p.tesi günü çizme giyilir mi artık sizce yoksa olmaz mı :26:

venuscüm maşallahın var cok düzgün bir fiziğe sahipsin ne giysen yakışır kızlar ya buarada şahir dıışına gidicem p.tesi günü çizme giyilir mi artık sizce yoksa olmaz mı :26:

Çok saol canım
Bence olabilir ama guneş açarsa komik mi olur acaba bot gıysen daha ıyı sankı

Son düzenleme:
Çok saol canım
Bence olabilir ama guneş açarsa komik mi olur acaba bot gıysen daha ıyı sankı
bende onu düşünüyorum güneş açarsa hava sıcaklaşır o zaman komik olurum :26:off bi çizmem var cok begenıyorum onu giyecektim negüzel

bende onu düşünüyorum güneş açarsa hava sıcaklaşır o zaman komik olurum :26:off bi çizmem var cok begenıyorum onu giyecektim negüzel

nerede oturduğunuza bağlı tabi de, istanbuldayım ben, çizmeler, yağmut çizmeleri, ugg'lar kesinlikle herkesin ayağında. kıyafetlere kış geldi burada

nerede oturduğunuza bağlı tabi de, istanbuldayım ben, çizmeler, yağmut çizmeleri, ugg'lar kesinlikle herkesin ayağında. kıyafetlere kış geldi burada
bursada yaşıyorum canım :) venusun dediğide mantklı olmadı öyle yaparım artık

cizmeyi bırak biz atkı ve bere takıyoruz havalar sogudu kasımın ortasındayız tabiki giyilir cnm

Son düzenleme:
Burasınıda karıştırmış 'Düş' .. Banada sarmıştı bir ara.. Neysse bırakın siz onuda hadi kızlar hani paylaşımlar

Sarmak mi :)
Alemsin :) Burda sarıcak olsam sana değil başkalarına sararım ama amacım kimseye sarmak değil zaten ne görürsem bana göre doğru yada yanlışı söyler geçerim yani fikir beyan ederim zira burası bi forumsa fikirler konuşur burda dimi
Ayrıca aferin kız şimdi düzgün yazmışın ama bi sonraki yazında yine türkçeyi katletmişin ama olsun yaşın ufak daha öğrenirsin zamanla :)
İyi paylaşımlar kızlar arada güzel kombinler çıkıyor

aynı fikirdeyim....anlamayanlara bişey diyemem yarın bir gün kocası bir başkasına baktığında kafasını duvardan duvara vurmasınlar....

siz beni tanımıyorsunuz nasıl böyle konuşabiliyorsunuz...yaranız var herhalde gocunuyorsunuz...ben süslü ve bakımlı insanlarla ilgili birşey sözylemedim zira ben bakımlı süslü bir bayanım...heee çıplaklıktan bahsediyorsanızzz ben çıplaklığa karşıyım ayrıca ağzınızdan çıkanlara dikkat edin....siz benim neyi isteyip istemediğime öyle laf atamazsınız..namus kavramı da gidiyor belli ki...insanlar bunlardan bile gocunur olmuş...karşıyım kardeşim kadınların erkeklere karşı heryerini açmasına karşıyım...eğer tersini savunuyorsanız çıplak gezin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…