Ay bananee bee kıme ne vallha cok pis bozarım gınışıme karışanı Kımmışki o allah allahKilon ve boyun gercekten ideal dışarda bile gezsen kimse yadırgamaz öyle dikkat cekmez
Ben ekliyim dedim dün yazılanlardan korktumsize bravo
Üstündekine bitttim çok hoşsun =) ipattada yakıoo haniii
Ay bananee bee kıme ne vallha cok pis bozarım gınışıme karışanı Kımmışki o allah allahÇok saol bu ardaa birazcık basen sorunum var oda hallocak inşallah
Üstündekine bitttim çok hoşsun =) ipattada yakıoo haniii
ay nebilim ya var sankiBen basen göremedimm
O kazak çok şeker pamuk gibi bişi
Gaza geldim dün gündüzki halimide koyuyorum korkarak:18:
Elbisenin belindeki lastik hariç çok kabarık ve kalın kumaş oldugumdan iki beden fazla oluyorum giyince ama seviyorum
Eki Görüntüle 549731
ay nebilim ya var sanki
korkma kızzz elbisen çok güzel bende bol giyinmeyi severim bazen
o kazagını nerden aldın yakın zamandamı aldın?
Teşkkür ederim
Bende tayt seeviyorum evde sadece bukadar açık aklıyor pop tarafım dışarı çıakrken ona göre kabanım var baldırdakalan ona göre bady :13:
Senide bekliyorum cacnım
Gerçi anlamam da gerekmiyor ama söylemeden geçemedim: Bir şey anladıysam arap olayım. Bu nasıl bir yazıdır
Taytı sadece evde tuniksiz giyiyorum dışarda baldıra kadar uzun birşey giyiyorum kaban tunik vs dedi canım
venuscüm maşallahın var cok düzgün bir fiziğe sahipsin ne giysen yakışırBen basen göremedimm
O kazak çok şeker pamuk gibi bişi
Gaza geldim dün gündüzki halimide koyuyorum korkarak:18:
Elbisenin belindeki lastik hariç çok kabarık ve kalın kumaş oldugumdan iki beden fazla oluyorum giyince ama seviyorum
Eki Görüntüle 549731
venuscüm maşallahın var cok düzgün bir fiziğe sahipsin ne giysen yakışırkızlar ya buarada şahir dıışına gidicem p.tesi günü çizme giyilir mi artık sizce yoksa olmaz mı :26:
bende onu düşünüyorum güneş açarsa hava sıcaklaşır o zaman komik olurum :26:off bi çizmem var cok begenıyorum onu giyecektim negüzelÇok saol canım
Bence olabilir ama guneş açarsa komik mi olur acaba bot gıysen daha ıyı sankı
bende onu düşünüyorum güneş açarsa hava sıcaklaşır o zaman komik olurum :26:off bi çizmem var cok begenıyorum onu giyecektim negüzel
bende onu düşünüyorum güneş açarsa hava sıcaklaşır o zaman komik olurum :26:off bi çizmem var cok begenıyorum onu giyecektim negüzel
bursada yaşıyorum canım :) venusun dediğide mantklı olmadı öyle yaparım artıknerede oturduğunuza bağlı tabi de, istanbuldayım ben, çizmeler, yağmut çizmeleri, ugg'lar kesinlikle herkesin ayağında. kıyafetlere kış geldi burada
venuscüm maşallahın var cok düzgün bir fiziğe sahipsin ne giysen yakışırkızlar ya buarada şahir dıışına gidicem p.tesi günü çizme giyilir mi artık sizce yoksa olmaz mı :26:
türkçeyi katletmişim hızlı yazcam diye yemegim taşıyordu onnun heycanıylaGerçi anlamam da gerekmiyor ama söylemeden geçemedim: Bir şey anladıysam arap olayım. Bu nasıl bir yazıdır
Allah razı olsun. Teşekkür ederim
evet dışarıda atkı bere takanları gördüm bende :) ben monta bile henüz yeni geçtim sayılırcizmeyi bırak biz atkı ve bere takıyoruz havalar sogudu kasımın ortasındayız tabiki giyilir cnm
Olur öyle aradatürkçeyi katletmişim hızlı yazcam diye yemegim taşıyordu onnun heycanıyla
Burasınıda karıştırmış 'Düş' .. Banada sarmıştı bir ara.. Neysse bırakın siz onuda hadi kızlar hani paylaşımlar
Açıkçası söylemek gerekirse kısmen böyle düşünüyorum...
Kapalı insan değilim yobaz bi insan değilim cahil bi insan değilim.
Fakat artık öyle bi zamanda yaşıyoruz ki kadınlar giyinmeyi unutucak erkekler yolda kadının üstüne atlayacak bu böyle bi duruma gelmeye başladı.Kimse bana yobaz yada buna benzer cümleler kurmasın.
Ve ben biliyorum ki dekolteyi yada mini eteği kimse kendi için giymiyor.
Herkes kendini beğendirme çabası içinde dikkat çekme çabası içinde...
Kimse kendim için giyiniyorum demesin... Kimse dikkat çekmek için giyinmiyorum demesin...
Bi insan biri taraflarını açıyorsa abartı derecesinde bilir ki bi bakan döner bi daha bakar.
Kadın erkek farketmez bakarlar. Açık olan yere herkes bakar.
Bende bakıyorum ki ben kapalı bi insan olmamama rağmen modern giyinmeme rağmen yuh diyorum bazen.
Bizde o dönemlerden geçtik abartı bi dekoltem olmadı hiç bi zaman ama azda olsa giydiğim zamanlar oldu lise zamanları o zaman dikkat çekmek beğenilmek istiyorsun ve sana baktıklarında kendini daha güzel hissediyorsun vs ama o düşünce olgunlaşınca uçtu gitti benden. Şimdi derli toplu kıçımı göğüsümü açmadanda güzel olduğumun farkındayım. Ama çoğu insanda bu durum kaybolmuyor... İstiyor ki erkekler ona baksın beğenilsin. Ve bu bi gerçek ki kadın bundan haz alıyor.Kimsede kalkıp bana saçmalıyorsun demesin.Neyin ne olduğunu biliyoruz
sizin gibi kötü zihniyetli insanlar oldukça herkese kötü gözle bakarlar zaten. insan önce kendisi için bakımlı olur , süslenir . kimse çıplak gezmiyor,foto koymuyor,burda bakımlı olan insanlara niye illaki birilerini ayartmaya çalışıyormuş yaftası vuruyosunuz, siz kimsiniz ki... bu örümcek beyinli zihniyet çağdaşlığa yakışmıyor. siz halen 1923 den önceki türkiyeyi istiyorsunuz demekki ...