Bugün ne giydin? Çek görelim..

Bu topiğin hangi amaçla açıldığını hatırlatmama gerek yok, zaten konu başlığı yeterince açık.

İnsanların giyim kuşamına laf söylemek kimsenin haddi değil, isteyen istediğini giyer, giyim tarzı yüzünden insanları yaftalamayınız. Topikte polemiğe devam eder, konuyu amacından saptırmaya devam ederseniz haklı haksız gözetmeksizin tartışmanın içinde yer alan herkesin ceza alacağını bilmelisiniz...

kendine güvenmeyen asıl sizsiniz.ki bunlara ihtiyaç duyuyorsunuz...

sayın admin kişi belirtseydim bunu diyebilirdiniz ama ben kişi belirtmedim...ayrıca kişiler kendileri polemik yarattılar...apaçık ortada...gocunanlar kendileri sonuçta.ben kişi belirtmedim...

Kıyafet paylaşımı yapılan bir başlıkta, namusa varacak kadar saçma bir yere nasıl varılmış anlamadım. 3-4 sayfa kadar geri gidip okuduğumda, bazılarının, başkalarının giydiği kıyafete karışma hakkını kendilerinde bulduğunu gördüm.

Siz kim siniz !?

İsteyen mini etekle gezer, isteyen pantolonla, isteyen donla ! Nasıl insanların yaşamına müdahale edebilecek kadar büyük görebiliyorsunuz kendinizi ??? Ne hakla !?

arkadaşımın sözünde

elbise şıkır şıkır , güzelmiş ama bu ayakkabılarla olmamış bence daha sade renk bi ayakkabı tercih edilebilirdi

son kombinindeki elbiseni beğendim ayakkabılarınla da güzel durmuş
ilk kombin sizi kilolu göstermiş vücut tipinize en uygun elbise siyah elbiseniz

inceciksin ilk kombin sade ve şık , ama tayt mı o :18:
ikinci kombin cıvıl cıvıl renk uyumu çok güzel

Sonunda ekleyebildim

canımın içi mavi kemerini takmasan daha hoş olurmş

elbise peplum ve peplum elbiseye leopar kemer leopar çorap ve takılar hepsi çok göz yormuş
bu elbiseye siyah ince tül çorap , siyah bootie kullanırdım ben , çünkü bu elbisenin bir starı var zaten o da belindeki fırfır detayı

çok beğendim sade şık kadınsı

benim tarzım da böyle kışın böyle giyinmeyi seviyorum kısa etek çizme mini kazak

canım çok yakışmış sana , ama dökümlü siyah kalın hırka ve siyah opak çorap elbiseyi kapatır ve boğar , ya siyah hırkanı giyinip ten rengi ince çorap ve çizme , ya da hırkayı çıkar siyah opak çorap yeterli

Eki Görüntüle 555479

bunu da doğum günümde arkadaşlarımla yemeğe giderken giymiştim :)

kazak: gap
kot tayt: c&a
babet: tory burch
çanta: longchamp
mont: burberry

kazağının aynısından bende de var ben de böyle kombinliyorum , dolgu topuk bi ayakkabıyla , tek fark :)) ama enine çizgiler beni rahatsız etmeye başladı sanırım :18:

Eki Görüntüle 555989

üstümde siyah uzun kaban vardı ama onunla resim yok
elbise: banana republic
çanta: louis vuitton
çizme: cesare paciotti

turuncular açmış seni , ayakkabın çantan tam kıvamında beendimm

Eki Görüntüle 556036 Eki Görüntüle 556039

gömlek: burberry
kaban/hırka: mudo
kot tayt: c&a
bot: dior

çok salaş olmuş bu da yhaa, hırkanın içine vücudunu sararn bi bady olabilirdi gömlektense, dar taytla ve siyah bootie ile hoş bir kombin olurdu bence , bi de çizmelerini beğenemedim

pantolonun sana çok yakışmış canım ben popo kısmından rahat edemezdim sanırım :18:

değmiş canım elbiseye bayıldım , yaka detayı olduğu için saçlarını toplarsan sanırım daha şık durur

Bende ekliyorum :)

Eki Görüntüle 560457

Gayet sadeyim biliyorum..

günlük kullanım sade olmuş canım , biraz kombinlerini hareketlendirebilirsin , kazagını siyah skinny ile şık bi saatle ve göğsüne kadar inen büyük bi kolyeyle , siyah botlarla , büyük ve şık bir çantayla tamamlayabilirsin , saçlarını da göremedim ama ön kısmını kabartıp salık bırakabilirsin, arzu edersen ......

günlük kullanım sade olmuş canım , biraz kombinlerini hareketlendirebilirsin , kazagını siyah skinny ile şık bi saatle ve göğsüne kadar inen büyük bi kolyeyle , siyah botlarla , büyük ve şık bir çantayla tamamlayabilirsin , saçlarını da göremedim ama ön kısmını kabartıp salık bırakabilirsin, arzu edersen ......[/QUOTE]

Ben zaten günlük kullanim olarak sadelikten yanayim. Saat degil ama kolyem var zaten göğsüme kadar inmiyor ama yinede pek kisa degil telefon kapatmis görünmüyor. Zaten disaridayken ayagimda botum vardi ama evde cekildigim icin bot yok :). Saclarim kisa omuzlarimda bu yüzden de kabartmayi sevmiyorum cok kötü görnüyor. Yorumlarin icin tesekkurler :)

benim önerim de zaten sadeydi ,sade şıklıktı , cafcaflı birşey söylemedim , saçları kabartmak kısmını da nasıl anladınız bilmiyorum :) önünü HAFİFÇE kabartmaktı kastım , tüm saçı değil
bazen aksesuarlar tüm kombini değiştirebilir , bir tık ileri taşıyabilir , bu yüzden aksesuar seçimindeki fikirlerimi söyledim
evde çekildiğim için bot yok yazmışsınız , benim söylediğim sadece fikirdi , göremediğim için seçiminiz bot mu ,çizme mi , bi ayakkabı mı bilemem , ben aklımdakini söyledim.
neyse , iyi paylaşımlar .........

Son düzenleme:

Cafcali birsey söylediniz demedim ben zaten. Sadece yorumunuzu yorumladim yanlis algilamissiniz :)
Size deiyi paylasimlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…