Bugün ne giydin? Çek görelim..

Bazı yorumlar gerçekten içler acısı.. ne demek "erkekleri etkilemek için açılıp saçılıyorsunuz, amaçınız kocalarımızı ayartmak mı" falan..kocalarınız bir elbiseyle kolayca ayartılıyor mu, bakmasınlar onlar da! kimse kusura bakmasın ama, ben erkekler bana bakacak diye giyimimden kuşamımdan vazgeçemem, aşırıya kaçmadan istediğim gibi giyinirim kimseyi ilgilendirmez. O çok sevdiğiniz kocalarınız gerçekten sizleri seviyorsa, beğeniyorsa zaten bakmazlar, allah korkusu deyip gözlerini eğerler!

ben kocamı adam edememissem gozu fıldır fıldır kadınlardaysa surekli.. milyarlarca kadının kılık kıyafetinimi kapatabilcem aman kocacıgım bakmasın diye :KK31: zor o işte isteyen istedigini giyinsin baskalarının kıyafetine esim bakmasın diyip elestiri yapacak kadar umutsuz ozguvensiz durumlara dusmeyelim

Bazı yorumlar gerçekten içler acısı.. ne demek "erkekleri etkilemek için açılıp saçılıyorsunuz, amaçınız kocalarımızı ayartmak mı" falan..kocalarınız bir elbiseyle kolayca ayartılıyor mu, bakmasınlar onlar da! kimse kusura bakmasın ama, ben erkekler bana bakacak diye giyimimden kuşamımdan vazgeçemem, aşırıya kaçmadan istediğim gibi giyinirim kimseyi ilgilendirmez. O çok sevdiğiniz kocalarınız gerçekten sizleri seviyorsa, beğeniyorsa zaten bakmazlar, allah korkusu deyip gözlerini eğerler!

Gerçekten bunu mu yazdılar?Pes vallahi yazıklar olsun.Mahalle baskısı burayı da bulmuş.Gericiler,fesatlar,kendileri nasılsa çevreyi de öyle biliyorlar.Allah ıslah etsin.

Gerçekten bunu mu yazdılar?Pes vallahi yazıklar olsun.Mahalle baskısı burayı da bulmuş.Gericiler,fesatlar,kendileri nasılsa çevreyi de öyle biliyorlar.Allah ıslah etsin.

alıntı mesaj :

"emekli_ kullanıcısından alıntı
bu ne arkadaşlar yaa çıplak mı geziyosunuz sizler... ben kapalı tesettürlü değilim ama biraz düşünün herkeste fizik var..ne yapmaya çalışıyoruz böyle giyinerek milletin kocasını sevgilisini falan mı ayartıcaz...herkes güzel çok hoş görünüyo orası tamam ama milletin kocasını kendinize baktırtmak mı istiyoruz...ve çocuk babalarının sizi hayal etmesini mi ???? düşünsenize sizin gibi giyinenlere sevgililerininzin veya eşinizin baktığını ben şahsen bu tarz bişeyle karşılaştım iş yerindeki evli bi erkek arkadaşın beni süzdüğünü gördüm.ve artık kendime ve giydiklerime çeki düzen verdim.yarın bir gün de eşimin açık giyinen kadınlara bakmasını hiç istemem..açanada bakanada günah..evli diğer bayanların suçu ne??? niyetler ne? güzel olmak mı ? yoksa erkekleri ayartmaksa ayartıyoruz açılıp saçılarak!!!! erkeklerin aradığı şey de bu...hafiflikkk...not:sözüm genelleme değil bazılarına aşırılıklara"

Coldplay'ciğim arkadaşın yazısı, bak söylecek laf bulamıyorum... ne kadar çirkin, ne kadar içler acısı bir yazı..diyecek söz bulamıyorum...

alıntı mesaj :

"emekli_ kullanıcısından alıntı
bu ne arkadaşlar yaa çıplak mı geziyosunuz sizler... ben kapalı tesettürlü değilim ama biraz düşünün herkeste fizik var..ne yapmaya çalışıyoruz böyle giyinerek milletin kocasını sevgilisini falan mı ayartıcaz...herkes güzel çok hoş görünüyo orası tamam ama milletin kocasını kendinize baktırtmak mı istiyoruz...ve çocuk babalarının sizi hayal etmesini mi ???? düşünsenize sizin gibi giyinenlere sevgililerininzin veya eşinizin baktığını ben şahsen bu tarz bişeyle karşılaştım iş yerindeki evli bi erkek arkadaşın beni süzdüğünü gördüm.ve artık kendime ve giydiklerime çeki düzen verdim.yarın bir gün de eşimin açık giyinen kadınlara bakmasını hiç istemem..açanada bakanada günah..evli diğer bayanların suçu ne??? niyetler ne? güzel olmak mı ? yoksa erkekleri ayartmaksa ayartıyoruz açılıp saçılarak!!!! erkeklerin aradığı şey de bu...hafiflikkk...not:sözüm genelleme değil bazılarına aşırılıklara"

Coldplay'ciğim arkadaşın yazısı, bak söylecek laf bulamıyorum... ne kadar çirkin, ne kadar içler acısı bir yazı..diyecek söz bulamıyorum...

miyanse sana katılıorm ozelden msj attm bak kac gndr merak edıorm

isteyen istediği kadar soyunsun yahu. Bu ülkede kapalı olmanında bedeli var açık olmanında. Hanginin bedelini ödemek daha kolay geliyorsa onu yapar kişi..

Sarmak mi :)
Alemsin :) Burda sarıcak olsam sana değil başkalarına sararım ama amacım kimseye sarmak değil zaten ne görürsem bana göre doğru yada yanlışı söyler geçerim yani fikir beyan ederim zira burası bi forumsa fikirler konuşur burda dimi :KK66:
Ayrıca aferin kız şimdi düzgün yazmışın ama bi sonraki yazında yine türkçeyi katletmişin ama olsun yaşın ufak daha öğrenirsin zamanla :)
İyi paylaşımlar kızlar arada güzel kombinler çıkıyor :KK16:
Ben yaşım küçük değil senın yaşın büyük :KK1: hadi canım sanada iyi paylaşımlar:KK52:

yazmayayım diye kendimi çok tuttum ama kopasıca çenem galip geldi.
bir insan sadece giyim kuşamla aklını bozmuşsa ona ne söyleseniz boş.teferruatlarla uğraştığımız için asıl mesele her zaman halının altına süprülüyor.
nerede ne giyeceğinizi nasıl davranacağınızı bilirseniz,inanın ne bakışlardan rahatsız olur ne de kimsenin günahına girersiniz.
bu noktadan sonra da yetenekleri konuşturmak sizlere bizlere kalıyor..
işte bu gereksiz muhabbetler yüzünden çok sevdiğim bu topikten uzağım artık.
benim fotoğraf eklememin tek sebebi fikir alışverişi sağlamaktı.
hevesim kaçalı çok oldu ama,sadece bakmakla ve beğenmekle yetinir oldum bu nedenle.
iyi muhabbetler.

Vay anasını ya.

Ne hale gelmişiz haberim yok.. Bu nasıl bir konuşma tarzıdır, ne mahalle ağzıdır, ne basitliktir. Kocaları ayartmak bilmem ne. Ne mübarek, ne bulunmaz hint kumaşı kocalarınız varmış ki, herkes kapılarında pervane, "lan bugün nasıl açık giyinsek de kimin kocasını ayartsak" diye düşünür olmuş. Yuuuh, yazıklar olsun bu zihniyete. Birde destek çıkmışsınız ki ona daha beter pes diyorum. Kim ya kocalarınız, sevgilileriniz. Milletin işi gücü yok, koca avına mı çıkacak. Bu kadar bağnazlık nedir. Yazıklar olsun size.

Son düzenleme:
Vallahi tiksinir oldum iyice kadınların paranoyaklık derecesinde koca merakından, kıskançlıklarından. "Kocam şuna mı baktı, yav kadının gözünün üstünde kaşı var, kocam acaba beğendimi, bak seeen, nasıl da giyinmiş haspam, kesin yan gözle bakacak kocam bıdı bıdı bıdı bıdı" Kendinizi bu kadar kocanızın önünde pas pas etmeyin. Birazcık özgüvenli olun. Ve eğerki sizin o yere göğe sığdıramadığnız canııım kocalarınız birine olurya bakarsa birazda kocanızda arayın suçu, hep kadına yüklemeyin. Olurya geninde filan vardır kocanızın, gözünde kayma filan. Derhal doktora götürün. Ama dikkat edin doktor kadın olmasın.:KK36:

kuzum çok haklısın söylediklerinde , bende fikrimi paylaşmıştım zaten. şimdi tartışma arasına bir foto ile gireyim bari de topiğin amacına uyumlu bir paylaşım olsun arada.

$dsc01886q.jpg

$dsc01880q.jpg

zorla açtırmaya da karşıyım zorla kapamaya da öncelikle onu belirteyim...
her iki tarafın yorumlarını okudum da.......

kadınlar mesela erkeklerin göremeyeceği seksi iç çamaşırlarını neden giyerler? rahat olduğu için mi? sağlıklı olduğu için mi yoksa çekici bulduğu için mi?
erkekleri ayartmak için demeyin çünkü olamaz heralde zira onu göremeyecekleri bilinir....
peki neden ? benim şahsi fikrim kadın cinsel-psikolojik doyumunu bu şekilde elde ediyor yani "ben seksiyim" falan tarzında bir düşünce geliştiriyor ve kendine özgüveni artıyor :KK66:doyuma ulaşıyor yani bu şekilde:KK66:

peki bir kadın-kız mini eteği niye giyer? erkeklerin de bakabilme ihtimalini de bilir elbet zira mini giyen biri bunu bilmeyecek kadar aptal ve saf değildir......
(bir de başka konu bazı kızlar kendileri mini giyerler "çağdaş memleketeyiz kime ne derler" fakat kendinden daha güzeli giyinince o daha güzelden "tu kakası" yoktur, bu da ayrı konuya neyse:KK52: )
kimi diyor ki erkekler için kimi diyor ki kendim için giyiniyorum miniyi. sanırım her iki taraf da haklı aslında zira kadınlar hem kendilerini seksi hissetmek hem de erkeklere karşı çekici görünmek için giyinir ...
kimisinin de yüzü çirkindir ama vücudu güzeldir, o da bu şekilde güzel olduğunu göstermek ister....yanii herkesin farklı sebebi vardır....

ama şu da varki herkes kara çarşaf için de gezse erkekler de kadınlar da bundan pek hoşnut olmaz heralde, bir düşünsenize renksiz kap karalar içinde dolaşan kadınlığa dair en ufak emare olmayan tipler...ne korkunç.....
tabi abartmamak da lazım "çağdaşlığı" çünkü herşeyin ortası karar demişler :KK66:

ah çağdaşlık demişken keşke giyim kuşamda olduğu kadar teknolojide de "çağdaşlığı" yakalayabilseydik. aaaah ah.....bir de işin burası var.....:KK34:

Son düzenleme:
Vay anasını ya.

Ne hale gelmişiz haberim yok.. Bu nasıl bir konuşma tarzıdır, ne mahalle ağzıdır, ne basitliktir. Kocaları ayartmak bilmem ne. Ne mübarek, ne bulunmaz hint kumaşı kocalarınız varmış ki, herkes kapılarında pervane, "lan bugün nasıl açık giyinsek de kimin kocasını ayartsak" diye düşünür olmuş. Yuuuh, yazıklar olsun bu zihniyete. Birde destek çıkmışsınız ki ona daha beter pes diyorum. Kim ya kocalarınız, sevgilileriniz. Milletin işi gücü yok, koca avına mı çıkacak. Bu kadar bağnazlık nedir. Yazıklar olsun size.

haklılık payın var da kuzum şu da var ( zaten "derdim var" köşesinde de okuyoruz bazen) bazı kadınlar gerçekten birilerini ayartmak için giyiniyorlar malesef.....
hani derler ya madalyonun öbür yüzü diye.......

bir de kızlar bazen mini o kadar işe yarıyor ki inanılmaz, size karşı silah olarak kullananlara karşı sizde miniyi kulllanın yani onları kendi silahlarıyla vurun:KK51:
nasıl mı kendimden örnek vereyim(gerçi olaydan epeey zaman geçti ama yine de anlatayım neyse) : bizim bir komşumuzun kızı vardı, resmen asılıyor eşime belli yani, mini eteklede ilgisi yok çünkü ondan daha kısa giyinen ve daha güzel olan akrabalarım var ama onlarda öyle şeyler hissetmedim sadece bu kızda içime iğrenç bir şüphe geldi neyse...
takip ettim de tam ben eşimi yolcu edecektim ki bu kızda çıkıyor kapıya (karşı komşumuzdu da) sanırım delikten bakıyor bizim kapı açılınca o da çıkıyordu...
bir görseniz bir cilve bir kırıtma tokalar kokular miniler falan.....
dedim hani saf saf kendi kendime "sen kötü düşünüyorsun hatshe zaten bildim bileli böylesin" kıza kondurmak istemedim ama böyle kendimi de yemek istemedim neyse
dedim ki kendime " kızım kıkskanmak yerine yarış!!!! onda olan sende de var, kaldı ki o topukluyla anca beline çıkar:KK33: " kendi kendimi şişirdim yani :KK52:
sabah sabah yapmadığım bişeyi yaptım giydim en güzel minimi , saç baş yaptım makyaj neyse , eşimle birlikte çıktık o sabah , biz kapıyı açar açmaz bismillah ardından o komşu kızı, neyse
bu gördü bir şok oldu görseniz "hatshe sen misin?" bir süzüyor ama o biçim yiyecekmiş gibi :KK51: başladı imalı imalı laf sokmaya, bu kadar mini iyi olmazmış yok kötü niyetlileri varmış falan filan. ben dedim ki "tatlım benim yerime sen tasalanma :KK66: içimden de diyorum ki "sen giyerken iyiydi de ben giyince mi millet aklına geldi"...
tabi anladı artık "şartlar eşit olunca" yanımda kara kuru bir cüce gibi durduğunu ve o gün bugün yan yana gelmez benle =)

hem aynı zaman da eşiniz için de iyi oluyor adam düşünür yani yanımda fıstık varken buna niye bakayım ki diye ama en iyisi de öyle hoşuma gitti ki anlatamam,hala o şok bakışları, süzmesi çatır çatır çatlaması gözümün önüne gelince gülerim....deneyin pişman olmazsınız. dişe diş, miniye mini :KK34:

Son düzenleme:
polemiğe ne kadar açıksınız...ben hiç bir erkeğin kulu kölesi olmam.erkeklerin iradesiz olduğunu herkes biliyor...herkese bakabilirler...ama erkeklere baktıracak kadar açılanlarda da hata var...sözüm anlayabilene...neyi nerede giyeceğimi nerede nasıl davranacağımı iyi bilirim..herkes ağzından çıkana dikkat etsin..herkes kimin niye abes giyindiğini biliyor...apaçık ortada:KK51:

Vallahi tiksinir oldum iyice kadınların paranoyaklık derecesinde koca merakından, kıskançlıklarından. "Kocam şuna mı baktı, yav kadının gözünün üstünde kaşı var, kocam acaba beğendimi, bak seeen, nasıl da giyinmiş haspam, kesin yan gözle bakacak kocam bıdı bıdı bıdı bıdı" Kendinizi bu kadar kocanızın önünde pas pas etmeyin. Birazcık özgüvenli olun. Ve eğerki sizin o yere göğe sığdıramadığnız canııım kocalarınız birine olurya bakarsa birazda kocanızda arayın suçu, hep kadına yüklemeyin. Olurya geninde filan vardır kocanızın, gözünde kayma filan. Derhal doktora götürün. Ama dikkat edin doktor kadın olmasın.:KK36:

sizin gibileri yüzünden oluyor ne oluyorsa zaten....:KK51:

X