- 16 Eylül 2012
- 2.091
- 56
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bla bla bla..... Madem bu kadar kıymetli kocalarınız var, kadınların ne giyeceğine karar vermektense çıkarmayın evden o biricik kocalarınızı. Ne bu yaaa.
Bir insan kendine hiç mi güvenmez. Onu da geçtim eşine hiç mi güvenmez ki kocasının ahlaksızlığını hep karşı tarafa yükler.Kocası pürü pak ama kadınlar hep tü kaka.
Yav benimde kocam var, hiç mi kıskanmadım evet kıskandım ama hiçbir zaman "ona bakma bana bak, vallahi gözünü oyarım bakarsan, vay yelloz nasıl giyinmiş nasılda işveli napsam da kocam bakmasa" demedim. Zaten öyle bariz bakmaz, bakarsa da gözüne yasak koyamam ya adamın, fesubhanallah. Siz bu kadar olayı deştiğiniz için adamlar bakıyor olmasın hanımlar.
Bu topiğin hangi amaçla açıldığını hatırlatmama gerek yok, zaten konu başlığı yeterince açık.
İnsanların giyim kuşamına laf söylemek kimsenin haddi değil, isteyen istediğini giyer, giyim tarzı yüzünden insanları yaftalamayınız. Topikte polemiğe devam eder, konuyu amacından saptırmaya devam ederseniz haklı haksız gözetmeksizin tartışmanın içinde yer alan herkesin ceza alacağını bilmelisiniz...
yakışmış cnm bacakların güzel çünkü.
arkadaşımın sözünde
Sonunda ekleyebildim
Herkese kucak dolusu sevgiler :124: , uzuuun bir aradan sonra tekrar döndüm topiğime. Barçman ablam,kuzumm,corelim(minik depresif), hulim, cennet kokulum , darbanwilim ,demothy ,dingiltere kraliçem , dreamloverim,gulsu,nilüfern ve ismini hatırlayamadıklarım hepinizi çok özledim. ve ponus tekrar podyumdaaa
Eki Görüntüle 546054
valla tartışma olmuş konuyu bilmiyorum ama birkaç resim koyayım da konu kendi amacına geri dönsün :)
Eki Görüntüle 555478
bu elbiseyi tophsoptan aldım. hem de çoook ucuza 9 euroya!! çok güzel. çok seviyorum:) ama şık bir yere giderken giymedim hiç uzun dizüstü siyah çizme ve dökümlü kalın siyah hırka ile giydim. siyah opak çorap ile. evde çektim koyayım dedim :)
Eki Görüntüle 555479
bunu da doğum günümde arkadaşlarımla yemeğe giderken giymiştim :)
kazak: gap
kot tayt: c&a
babet: tory burch
çanta: longchamp
mont: burberry
Eki Görüntüle 555989
üstümde siyah uzun kaban vardı ama onunla resim yok
elbise: banana republic
çanta: louis vuitton
çizme: cesare paciotti
Eki Görüntüle 556036 Eki Görüntüle 556039
gömlek: burberry
kaban/hırka: mudo
kot tayt: c&a
bot: dior
Eki Görüntüle 556056
bu pantolonumu çok seviyorum nadiren aldığım desenli şeylerden biri :) bir butikten aldım çok soran oldu ama maalesef butiğin adını bilmiyorum. isteyene tarif ederim yerini ama zaten kalmamış ben alalı aylar oldu.
pantolon: ?
atlet: gap
ayakkabı: kourtney kardashian
Eki Görüntüle 556105 Eki Görüntüle 556107
bu elbiseyi geçen hafta çok çok beğenerek aldım, biraz pahalıydı çok içime oturdu açıkçası çünkü genelde kıyafet alırken indirimi beklerim, ayakkabı ve çantaya verdiğim paraya acımam ama kıyafet çok kaliteli olmadığı ve bayılmadığım sürece sezondan asla alışveriş yapmam. çok beğenerek aldım, çok güzel modeli ve yün. normalde bu boy elbise giymem diz üstü giyiyorum alt bacaklarım kalın olduğu için diz üstü giyince daha iyi duruyor çünkü alttayken kesiyor bacağı ve iyice kısa ve kalın duruyor; ama çizmeyle çok güzel durdu.
elbise: banana republic
çizme: cesare paciotti
Aynı ben yaa
Ben zaten günlük kullanim olarak sadelikten yanayim. Saat degil ama kolyem var zaten göğsüme kadar inmiyor ama yinede pek kisa degil telefon kapatmis görünmüyor. Zaten disaridayken ayagimda botum vardi ama evde cekildigim icin bot yok :). Saclarim kisa omuzlarimda bu yüzden de kabartmayi sevmiyorum cok kötü görnüyor. Yorumlarin icin tesekkurler :)
benim önerim de zaten sadeydi ,sade şıklıktı , cafcaflı birşey söylemedim , saçları kabartmak kısmını da nasıl anladınız bilmiyorum :) önünü HAFİFÇE kabartmaktı kastım , tüm saçı değil
bazen aksesuarlar tüm kombini değiştirebilir , bir tık ileri taşıyabilir , bu yüzden aksesuar seçimindeki fikirlerimi söyledim
evde çekildiğim için bot yok yazmışsınız , benim söylediğim sadece fikirdi , göremediğim için seçiminiz bot mu ,çizme mi , bi ayakkabı mı bilemem , ben aklımdakini söyledim.
neyse , iyi paylaşımlar .........
...........................
benim önerim de zaten sadeydi ,sade şıklıktı , cafcaflı birşey söylemedim , saçları kabartmak kısmını da nasıl anladınız bilmiyorum :) önünü HAFİFÇE kabartmaktı kastım , tüm saçı değil
bazen aksesuarlar tüm kombini değiştirebilir , bir tık ileri taşıyabilir , bu yüzden aksesuar seçimindeki fikirlerimi söyledim
evde çekildiğim için bot yok yazmışsınız , benim söylediğim sadece fikirdi , göremediğim için seçiminiz bot mu ,çizme mi , bi ayakkabı mı bilemem , ben aklımdakini söyledim.
neyse , iyi paylaşımlar .........
Ben de mi paylaşsam kii
Eveet hadi hadi
Canım ordamısın?
Burdayimm ne oldu ki?