Kahvelerde çok bulundun galiba
Hadi seninde yolun açık olsun
Haklısın kitaplarda kahvedeki insanların düşünce biçimleri konuşma tarzları yazıyor dimi :)
Çok alemsin sanada güle güle caaanııım :)
yahu sen hayatında bir kitap okumamışsın bir film izlememişsin daha kendini bilmiyosun gelip burda atıp tutuyosun boş boş delinin kuyuya attığı taş gibi :)
seni daha fazla kale almıycam çünkü bomboş bir insansın..
allah yardım etsin akıl fikir versin sana...
Senın adını gapcı koydum herşeyin gaptanben de bugün bunları giydim :) elbisem aslında gri beyaz çizgili ama belli olmamış. maalesef çok ince olduğu için kumaşı otur kalk otur kalk kucağımda çanta buruş buruş oldu hep kırıştı.
elbise: gap
çanta: longchamp
ayakkabı: gap
Eki Görüntüle 441323
Yakıştırıyorsa kendine giyer arkadaş :)
Fiziğine yakışanı giymeli bi bayan. Kilolu bi kadın mini giymemeli ya da tayt :) (ki giyersede bişi diyemem :) ama düşüncem bu)
Onun haricinde dekolte sınırları kişiyi ilgilendirir ve kişisel olan hiçbirşey hakkında yorum yapma hakkım yoktur.
Kendi tercihlerim beni ilgilendirir.
Çalışırken sıfır dekolte ile çalışıyorum 90 erkeğin arasındayım.
Tatil yerinde de mini eteğimi giyiyorum. Akşam çıkarkende hafif dekolte :)
Seviyorum , hoşuma gidiyor.
Anlık bakışlar beğenilme belirtisi değildir. O yüzden ben kendim için süsleniyorum , süslendiğimde :)
velhasıl kelam pentinin taytları sağlam mı ? bende alıcam bi sorim dedim kedicim :)
REnkşer, var penti sitesine gir bak şimdi1 beden bana ideal o zaman :) pentiye bi uğrayımda alayım renkleri vardır umarım. fiyatıda çok uygun
Bende bugun böyleydim
+ yeni aldım
Eki Görüntüle 549630 Eki Görüntüle 549631 Eki Görüntüle 549632 Eki Görüntüle 549633 Eki Görüntüle 549634 Eki Görüntüle 549635
En baştaki hırka : mavi 'den aldım
Yeşil kazağım mango'dan aldım
Ev pufudugu Daicmandan aldım
En son ki kazagım bershkadan aldım taytta pentii
bugün çoook uyudum kızlar gözler şiş kusara bakmayın artık yarın eklerim Şiş olmayan gözlerle :)
Teşkkür ederimTarzını beğendim tayt giymeye bayılırım bende bir gün eklerim belki
Teşkkür ederim
Bende tayt seeviyorum evde sadece bukadar açık aklıyor pop tarafım dışarı çıakrken ona göre kabanım var baldırdakalan ona göre bady :13:
Senide bekliyorum cacnım
Eki Görüntüle 509696
Kırmızı bluz, siyah tayt