Bugün ne giydin? Çek görelim..

Kahvelerde çok bulundun galiba
Hadi seninde yolun açık olsun

şu şaçma cevabın bile cahilliğini ortaya koyuyor...

birşeyi bilmek için illa orada bulunmak gerekmez..
mesela paris'e gitmeden paris hakkında birşeyler öğrenebilirsin veya osmanlı döneminde yaşamadan o dönemde neler konuşulur insanlar nasıl yaşar öğrenebilirsin..
Nasıl mı?
Belki hayatında ilk defa duyucaksın ve şaşırıcaksın ama "kitap" diye birşey var..
bence sende en kısa zamanda okumaya başlamalısın belki o zaman bu kadar saçmalamaktan vazgeçersin :)

güle güle canım

Haklısın kitaplarda kahvedeki insanların düşünce biçimleri konuşma tarzları yazıyor dimi :)
Çok alemsin sanada güle güle caaanııım :)

Haklısın kitaplarda kahvedeki insanların düşünce biçimleri konuşma tarzları yazıyor dimi :)
Çok alemsin sanada güle güle caaanııım :)

yahu sen hayatında bir kitap okumamışsın bir film izlememişsin daha kendini bilmiyosun gelip burda atıp tutuyosun boş boş delinin kuyuya attığı taş gibi :)
seni daha fazla kale almıycam çünkü bomboş bir insansın..

allah yardım etsin akıl fikir versin sana...

Sen çok dolusun dolmuşun taşıyorsun :)
Benimle yaşıyorsun ya benim yapışığımsın ya biliyorsun neyi okuyup okumadığımı neyi izleyip izlemediğimi :) o akıl fikirden sanada versin herkese versin malum beynimizin tamamını kullanamıyoruz ya hani :)
Yoksa sen tamamını kullananlardanmısın akıl ihsan diliyorsun :)
Byyy başka bi başlıkta görüşmek üzere:)

Burasınıda karıştırmış 'Düş' .. Banada sarmıştı bir ara.. Neysse bırakın siz onuda hadi kızlar hani paylaşımlar

Bende bugun böyleydim

+ yeni aldım

En baştaki hırka : mavi 'den aldım

Yeşil kazağım mango'dan aldım

Ev pufudugu Daicmandan aldım

En son ki kazagım bershkadan aldım taytta pentii

bugün çoook uyudum kızlar gözler şiş kusara bakmayın artık yarın eklerim Şiş olmayan gözlerle :)

Son düzenleme:
Yakıştırıyorsa kendine giyer arkadaş :)
Fiziğine yakışanı giymeli bi bayan. Kilolu bi kadın mini giymemeli ya da tayt :) (ki giyersede bişi diyemem :) ama düşüncem bu)
Onun haricinde dekolte sınırları kişiyi ilgilendirir ve kişisel olan hiçbirşey hakkında yorum yapma hakkım yoktur.
Kendi tercihlerim beni ilgilendirir.
Çalışırken sıfır dekolte ile çalışıyorum 90 erkeğin arasındayım.
Tatil yerinde de mini eteğimi giyiyorum. Akşam çıkarkende hafif dekolte :)
Seviyorum , hoşuma gidiyor.
Anlık bakışlar beğenilme belirtisi değildir. O yüzden ben kendim için süsleniyorum , süslendiğimde :)
velhasıl kelam pentinin taytları sağlam mı ? bende alıcam bi sorim dedim kedicim :)

Son düzenleme:

yorumunda çok haklısın bnede göğüs deoltesini çok kullanırım mini etek isteyen giyer ki şu zmanda yazın 1000 tan kızın poposuunun ŞĞLOBUNA kadr kot şortlar giyoyrla kımsenın eleştirmeye hakkı yoktur kendine guvenmeyen burda yorumlar yapmasın

evet canım gayatte sağlam ama ben 1 beden almışım dıkkat et boyum 170 1 beden 140-165 boy içinmiş 2 bedne idael. Fiaatı 11.50

1 beden bana ideal o zaman :) pentiye bi uğrayımda alayım renkleri vardır umarım. fiyatıda çok uygun

Tarzını beğendim tayt giymeye bayılırım bende bir gün eklerim belki

Tarzını beğendim tayt giymeye bayılırım bende bir gün eklerim belki
Teşkkür ederim

Bende tayt seeviyorum evde sadece bukadar açık aklıyor pop tarafım dışarı çıakrken ona göre kabanım var baldırdakalan ona göre bady :13:

Senide bekliyorum cacnım

Teşkkür ederim

Bende tayt seeviyorum evde sadece bukadar açık aklıyor pop tarafım dışarı çıakrken ona göre kabanım var baldırdakalan ona göre bady :13:

Senide bekliyorum cacnım

Kilon ve boyun gercekten ideal dışarda bile gezsen kimse yadırgamaz öyle dikkat cekmez

Ben ekliyim dedim dün yazılanlardan korktum size bravo

bluzunuzun yarısı bile görünmüyor tayttan eser yok..
neden tam foto koymadınız?
nasıl yorum yapıcaz..?

hee sanırım ben yüzümü göstereyim de elalem güzel görsün dediniz..seni uyanık seniiiii
yanlış adres canım..yüzün için başka topiclere gidebilirsin şekerim, güzel övgüler de alırsın orda istediğin gibi..:))))))9

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…