Ben buraya ara ara gelirim güzel kombinler varsa kendime göre bişiler uydururum ve uygularım bu gecede bu amaçla girdim ve arkadaşın yorumunu gördüm fikrimi belirttim. Ortada bi çelişki yok fikrimi yazdım ve üstüne alınan olmasın diye sonradan yazdım kimse üstüne alınmasın diye zira sen gibiler illaki çıkıcaktır çünkü :)
Ayrıca şunuda belirteyim erkek arkadaşım bakar kaygısını taşımıyorum çünkü her an kıçımın dibindedir ve gözleri hep benim üstümdedir yani ben nereye baktım nereye bakıyorum neyle ilgileniyorum diye benle uğraşmaktan etrafı görmez.
Yani anlayacağın ne ben erkek arkadaşım için kaygılanıyorum nede o kızlar için kaygılanıyorum.
Burda fikir belirtince illaki kaygımı taşımam gerekiyor?Mantıksız.
"bi taraflarını açmadan tabiri de ne kadar itici" beğenmediyseniz bu anlama gelicek daha çekici bi laf bulun o zaman yeri gelirse onu kullanırım :)
hıı hıı öyledir zaten sevgiliniz ağzınızın içine bakar gözleri sizden başka kimseyi görmez
kimin ne giydiğinin sizin ve sevgilinizin için hiç bi önemi yoktur
o yüzden bi panik havası olur , kaygıya düşersiniz
madem sizin için kimin ne giydiğinin bi önemi yok arkadaşını mesajını beğenir geçersin
ne diye bıdı bıdı istemiyorum , mini giyenler kendilerini göstermek için giyiniyorlar , erkekler beğensinler istiyorlar diye yorum yapıyorsunuz
ne dediğini bilmeyen insanlara cevap veren çok olur unutmayın
Ben buraya ara ara gelirim güzel kombinler varsa kendime göre bişiler uydururum ve uygularım bu gecede bu amaçla girdim ve arkadaşın yorumunu gördüm fikrimi belirttim. Ortada bi çelişki yok fikrimi yazdım ve üstüne alınan olmasın diye sonradan yazdım kimse üstüne alınmasın diye zira sen gibiler illaki çıkıcaktır çünkü :)
Ayrıca şunuda belirteyim erkek arkadaşım bakar kaygısını taşımıyorum çünkü her an kıçımın dibindedir ve gözleri hep benim üstümdedir yani ben nereye baktım nereye bakıyorum neyle ilgileniyorum diye benle uğraşmaktan etrafı görmez.
Yani anlayacağın ne ben erkek arkadaşım için kaygılanıyorum nede o kızlar için kaygılanıyorum.
Burda fikir belirtince illaki kaygımı taşımam gerekiyor?Mantıksız.
"bi taraflarını açmadan tabiri de ne kadar itici" beğenmediyseniz bu anlama gelicek daha çekici bi laf bulun o zaman yeri gelirse onu kullanırım :)
Sevgilimle benim aramda 7/24 berabersin dimi sahi unuttum bunu bak :)
Güzelim benim sevgilimin abartı derecede kıskançlığı vardır emin ol benimle uğraşmaktan etrafı görmez:)
Sinir bozucu bi durumdur bu arada:) Övünme olarak algılama bunu :)
Panik havası mı :) Niye panik havası olsun ki? Ben fikrimi belirttim diyorum isteyen açsın ama açanın açma amacının" bana göre " o şekilde olduğunu söylüyorum.
Bak burda "bana göre" yazıyor . Fikir söylemektir bu:)
Sen fikrini söylersin ben fikrimi söylerim. Sen başka düşünürsün ben başka düşünürüm. Karşılıklı yazışmaya çevirirsen uzar gider.
hala aynı cümleler kurduğunuz için boşa konuştuğumun farkındayım
bende ki de bi umut işte ne yaparsınız
Üstüne alınanlar ortaya çıkıyor yavaş yavaş hadi hayırlısı :)
Bende öyle giyinenleri gördükçe hemcinslerimden utanıyorum.
Amaç giyinmenin dışına çıkıyor :)
kızlar fotoğraf silme yokmu nasıl siliniyor
ben öok gördüm koyup silen
biraz daha yardımcı olsan nasıl editlicem
hiç bilmiyorum
Yazdigin mesaji bul, yani resmi ekledigin mesaji, altinda Mesaj düzenleme Paneli yazan yere tikla, ve resmi sil. Bence böyle olmasi gerek.
hmmm onu denedim ama silinmedi malesef
ne saçma ya konu silmiyorum ki resim silcem sadece
sağol yinede
:13:..........................ben üzerime alındığımdan değil yazılan bazı şeylerin sapık düşünce yapısından kaynaklandığını gördüğüm için söyledim..
direk senin yazdıklarına cevap versem gördüğün gibi yazını alıntılar o şekilde cevap verirdim...
senin mantığınla bakınca sapık düşünceli diyincede senin üzerine alınman nokta isabeti olmuş demek ki :)
ayrıca senin birilerinin giyimini dert etmen, giydikleri kıyafetler üzerinden niyet okumaya çalışman mantık dışı bir hareket... seni ilgilendiren bir durum mu var? biri sana niye kot giyiosun niye çarşaf giyiosun niye o tokayı taktın diye birşey soramazsa sende kimseye niye mini giyiosun niye dekolte giyiyorsun diyemezsin.. klavyenin başına geçip oradan atıp tutmak kolaydır.. madem bu kadar rahatsızsın bu durumdan lütfen yolda gördüğün mini etekli bayanları çevir ve onlara burada yazdığın saçma fikirlerini söyle...
bundan sonra haddini bilerek konuşmanı öneririm sana...
kızlar fotoğraf silme yokmu nasıl siliniyor
ben öok gördüm koyup silen
bk95 alıntı yapmadan cvp vereyim haddi senden öğrenicek değilim:)
Zira ben milletin çıplaklığını dert etmiyorum ki yollarını kesip laf söyleyim akli dengem yerinde çok şükür ben düşüncemi burda söylüyorum çünkü konu burda açılmış normal bi ortamda konu açılsa ordada söylerim bu demek değilki millete müdahale ederim :)
İstediği kadar açılsınlar bi tabir vardır söylemicem:) Fikir söylemek ne zamandan beri dert tasa oldu bilmem millet açarken sorun olmuyor biri gelip bu tarz giyimi hoş karşılamıyorum bu şekilde düşünüyorum diyenler topa tutulur oldu sorun oldu :) Neyse ben konuyu kendi tarafımdan kapattım zira bu konuda söylicek başka bir fikrim yok o yüzden bana cvp hakkı doğuracak bi şey deme sen ne giyiyorsan çek fotonu ekle paylaşımına devam et