Bugün ne giydin? Çek görelim..

salaş bi bluz ve dar kotlar hem şık hem rahat oluyor
bluzun kotun ve ayakkabıların çok hoş olmuş gayet rahat gözüküyor
çantan geçen günki mi sanırım ben onun modelini beenmedim konduramıorum kombinlere
bluz salaş olunca sanki küçük bi çantayla toparlanırdı die düşündüm

diğer ceketli kombinini arada kaynatmışım sanırım arkadaşlara katılıyorum toplu saçlar dışında çok şıkk

Son düzenleme:

haha evet o çanta, tembellikten eşyalarımı başka bir çantaya koymaya üşeniyorum hazır buna koydum biraz kullanayım diyorum maalesef okula gittiğim için daha küçük bir çanta imkansız
teşekkür ederimm :) o gün dağıtmıştım valla kendimi sınavlar dersler falan zaten tipim kaymıştı ayaklarım bile yamuk çıkmış resimde :)

Bluzunu çok sevdim. Genel itibariyle uyumlusun ama söylemeden geçemicem bu tarz sana çok daha iyi gitmiş

teşekkür ederim :) ben zaten genelde bu tarz giyiniyorum yani kot üstüne bir şeyler uyduruyorum ama arada bir yerlere gitmem gerekince şık olmam gerekiyor, başta garipsiyorum aynada çok süslü geliyor ama sonra alışıyorum :)

elbise kalpcik kalpcik kalpcikkkkk <3 <3
çok şık bi kombin olmuşşşş

yaaaaa kıyamazsın dime
canım ben senin eski kombinlerine bayılıodum walla 4gözle bakıodum

Son düzenleme:

canim yaaa simdii gordummm elbise sana cok yakismis siyah ayakabiyla guzel dusunmussun.. cantani pek net goremiyom yaa ama renkleri sevdim elbiseye renk katmis..

canim yaaa simdii gordummm elbise sana cok yakismis siyah ayakabiyla guzel dusunmussun.. cantani pek net goremiyom yaa ama renkleri sevdim elbiseye renk katmis..

teşekkür ederim :) armut vücutlu olduğum için elbiselerde hep bu model giyiyorum. çanta siyah kenarları ve kulbu ve bazı yerleri önü pembe lila gibi bir renk biraz da turuncu var arkası tamamen turuncu. bir dahaki sefer taktığım zaman çantayı ayrı çekip koyarım çok seviyorum bu çantamı :)

peki tatlim cantayi ozel cek resimlerde vucut seklin gayet hos gorunuyo canim

peki tatlim cantayi ozel cek resimlerde vucut seklin gayet hos gorunuyo canim

aslında bacaklarım kalın ve basenliyim; ama saklıyorum bir şekilde, yine de teşekkür ederim :) bu cuma akşamı teyzemle yemeğe gideceğiz o zaman da bu çantanın diğer rengini kullanacağım. o da bej lacivertli. cuma gelsin de resim koyayım

tamam tatlim bekliyorum

gecen gun kizlarla toplanmistik bende boyleydim

Eki Görüntüle 438611 Eki Görüntüle 438613
Eki Görüntüle 438587 Eki Görüntüle 438589
ayakabilari cekmedim cunku normal evin icindeydik ayakabilarla girmedik

begendim cok tatli olmussun o ustundeki pancho nun kucugunude ilk defa goruyorum cok tatli olmus gerci adi pancho deildir onun :) ama cok begendim straplez ilede cok yakisir

begendim cantanla cok guzel renk katmissin ama ben sade olmayan bluzlara kolye yakistirmiyorum onun disinda super

boyle gomleklere bayilirim skinny jean in icine sokuncada super duruyo ama boylede begendim hossun

wooow cok sik olmussun elbise cok yakismis canta ile felan super olmussun

Eki Görüntüle 438691

Kizlar buda benim kuzenimin sünnet eglencesinde giydigim elbise.. günlük degil ama idare edin :)

elbiseyi begendim fakat bencede ayakkabi daha sade olmaliydi onun disinda hossun

bugun baya kisi eklemis bende eklemek istedim
dun boyleydim :
blazer : h&m
icindeki : mim
skinny jean: bershka
kolye : babamin hediyesi
yuzuk : komsumun umreden hediyesi
oje : kiko
ayakkabi : h&m (resimde baya acik renk cikmis ayakkabi biraz daha koyu rengi)
renklerin disina cikmak istemedim beyaz cantam vardi

ilk kombinimdekileri nerden aldigimi soylememistim onlarida yaziyim :

bej blazer : h&m
icindeki t-shirt : h&m
tayt : mim
ayakkabi : new look
canta : new look
ayrica yeni aldigim elbisede zara"dan

bu arada fotoyu boyle yaptim cunku instagram'ada eklemistim, yani calinti felan zannedilmesin (merak edenler icin instagram ismimi verebilirim ozelden)

Son düzenleme:
scratiina güzel yorumların için teşekkür ediyorum, ben o bol bluzu pantolonumun içine koymadım çünkü basenlerim geniş ve hiç yakışmıyor öyle

bu arada bu ton pembe ve mavinin uyumuna ba yı lı yo rum. ayakkabılarını çok beğendim bu arada :)

Ayakkabılara bittim .
Gözlemlediğim kadarıyla genellikle marka takılıyorsun .
Çok hoş tarzın .

çok beğendim kombinini canım

Scratiina yorumun icin tskler canim. Yaa adı pancho oldugunu sanmiyorum netten siparis vermistim pancho yazmiyodu ama adi ne bende bilmiyorum değişik ve tatli bisi bende cok seviyorum. Yaa straplez giymiyorum koca izin vermiyo

Bu arada kombini beğendim ceket tam yaz rengi insanın icini acıyor. Bu arada sende ben gibi sanırım H&M sevenlerdensin
Bu ayakkabıları gecen gün gormuştum ama rahatmi? Ayağını acitiyormu. Bende almayı dusunuyorum ama hm ayakkabıları pek iyi olmuyo ya ilk baslarda hep ayağımı acitiyo:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…