Bugün ne giydin? Çek görelim..

redvelvetcake

çantanı model olarak bu kombinle yanyana tutamadım
ayakkabılarında dahil çok cool bi havan var ama çantanı da öyle görmek isterdim
ama genel olarak beendim ben seni :))

çok teşekkür ederim bnnu :)
bu desenle (damier canvas) renkli pantolonları çok yakıştırıyorum. http://cdn.purseblog.com/images/2007/06/Louis-Vuitton-Neverfull-MM-Damier-Azure.jpg bu linkteki çantayı kullanacaktım aslında ama linkteki daha spor ben daha şık olsun diye öbürünü kullandım. bakalım bugün okula giderken giydiklerimi koyacağım beğenecek misiniz

bunları da bugün okula giderken giydim. aslında hiç gömlek giymem ama bu çok hoşuma gitti, iki gömleğim var zaten biri bu bir de mavi beyaz çizgili bir gömlek (üç yıldır bir kere giydim)

pantolon: gap
tişört: gap
gömlek: mango
kemer: burberry
çanta: louis vuitton
ayakkabı: balenciaga

araya bozguncular girmese bende seviorum burayi
ama kontesi kacirdilar galiba burdan :26:

ekleyenlere bakıyorum da kendimi ekleyesim gelmiyor kuzum evet.eskiden güzeldi, herkes eklerdi yorumlaşırdık,ne bileyim böyle bir aile havası vardı.
şimdi netten foto bulan ekliyor bu benim diyor, samimiyetsiz oldu

ekleyenlere bakıyorum da kendimi ekleyesim gelmiyor kuzum evet.eskiden güzeldi, herkes eklerdi yorumlaşırdık,ne bileyim böyle bir aile havası vardı.
şimdi netten foto bulan ekliyor bu benim diyor, samimiyetsiz oldu

bu benim de çok canımı sıktı ama samimiyetine güvendiğim arkadaşlar var onlarla yola devam diip senin de kombinlerini görmek isterim vesselam

pembe dolap bir derece de,insanların araya laf salataları eklemesi,boş ve gereksiz muhabbetlerle ortalığı karıştırması benim de iyice hevesimi kaçırdı.

pembe dolap bir derece de,insanların araya laf salataları eklemesi,boş ve gereksiz muhabbetlerle ortalığı karıştırması benim de iyice hevesimi kaçırdı.

aynen yaa millet boş boş geyik yapıyor. o zaman moda sohbetleri diye bir konu açılsın orada konuşsunlar

keşke misafirlere kapansa gerçekten çok iyi olur admin bizi duyuyor musun mümkün müdür öyle bir şey

elbise güzelmiş ebet:)

tesekkur ederim

kombinini begendim ama gece icin biraz sade buldum sanki

tesekkurler begenenler icin :)

Son düzenleme:
tesekkur ederim

kombinini begendim ama gece icin biraz sade buldum sanki

tesekkurler begenenler icin :)

aslında elbise giysem de kumaşı çok şık değildi, üzerime de kot mont alacaktım topuklu giyecektim ama şık spor olacaktım elbise yerine pantolonla öyle olmaya çalıştım ama yine de teşekkür ederim :)

bu da bugün giydiklerim :) siyah pantolon, beyaz tişört, siyah babet, siyah-pembe-(arkası)turuncu çanta, turuncu ceket giydim

siyah pantolon: gap
beyaz tişört: gap
turuncu ceket: c&a
siyah babet: burberry
renkli çanta: banana republic

Rahat ve guzel bı kombin. Kırmızı cekete bayildim saclarını toplamanı isterdim,, daha ideali olurdun.

yarın akşam şık bir yere gideceğim, bu sefer kalın ve beyaz bacak sorununu halledip elbiseyle gideceğim. resimlerim yarın akşam burada olur bekleyin beni kızlar!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…