Bugün ne giydin? Çek görelim..

şimdi açıldı :)))
pelerinin çok güselmişşş
saçlar falan kombine şahane olmuş çok tatlısn
kemer fikri hoş ancak rengini uyduramadım ne renk dersen bilemedim zümrüt yeşili sanırım pelerinin ona ne renk gider tasarlayamadım şimdi
öle yorgunum ki düşünemiorum

evrenim çok beğendim çok şık olmuşsun böyle tamamen siyah giyinip iki farklı canlı renk ekleyince benim çok hoşuma gidiyor. üstündeki o petrol yeşili tül olan şeyi çok beğendim çok tatlı bir şey :) onun adı da dilimin ucunda hatta kürk olanı var bende ama çıkaramadım şu an.
ben de bugün siyah elbise siyah ayakkabı pembe turuncu çanta aldım. gündüz ve akşamın resimleri geliyor :)

evet canim kemerin rengi saks mavisi. mavi ve yesil kullandim ikisininde ayni renkte olmasini istemedim ne bilim takim gibi olmasin dedim... tokami kemerimle ayni renkte bende cok seviyorum yaaa ama bu peleri baska neyle kombin yapabilirim bilemiyorum

askılı ya da straplez düz siyah veya düz beyaz bi elbiseyle de kombine edebilirsin bence canım

Seni ilkkez mi görüyorum burda :) Düşündüm ben daha önce karşılaşmadım senle hoşgeldin öncelikle
Bu kombinde saçlar toplu olsa tam olacakmış diye düşünüyorum
Çantanıda çok sevdim

Evrenim o yeşil olan etol mü? Bu arada çok güzel bi fikir olmuş çok hoşuma gitti :) Oldukça hoş gözüküyosun

hah etol evet ya. benim de dilimin ucundaydı şimdi hatırladım :) etol diye düşünüyorum ben de

ay cok tsk ederim canim yaa o tulun adini bende bilmiyorum ama BNNU peler dedi de :26: bilemiyorum kiiii
farkli renkler giyinmek benimde cok hosuma gidiyo hatta gecen gun ustum petrol yesili ve pantolonumda bordo rengiydi ama cokk hosuma gidiyo boyle zit renkler giyinmek
pembe ve turuncu cokk guzel yakisiyo resimleri sabirsizlikla bekliyorum canim

bugün okula giderken böyle giyindim. hava sıcaktı zaten üstüme yapışmayan serin tutan bir şey giyeyim dedim. kapalı ayakkabı giydim pişman oldum ama ayaklarım pişti.

bluz: silk and cashmere
kot tayt: c&a
çanta: louis vuitton
ayakkabı: burberry

pelerin diorum ben onlara diil mi ki :26:
şimdi nin modası işte bende çok seviorum zıt renkler kullanmayı
bende o zıtlığı çoğunlukla ayakkabı çantada yapmayı seviorum :)))

AsaletinbedeliA

sana nerelerdesin demicem kocanı bıraktın iş güç peşinde koşuon
canım pantolon babet çanta uyumu
ve kolye kemer uyumu şahane
bi bluzunu sevemedim

aynen ben de çok severim :) sadece çantam pembe turuncu ama olsun o da renk olsun

boyle bol bluslara bayiliyorum cok seviyorum ve sicak havada super oluyo
renklere bayildim cok hos.. ayakabilarda guzel uymus

pelerin diorum ben onlara diil mi ki :26:
şimdi nin modası işte bende çok seviorum zıt renkler kullanmayı
bende o zıtlığı çoğunlukla ayakkabı çantada yapmayı seviorum :)))

AsaletinbedeliA

pelerin diyorsan dogrudur tatlim benim pek turkcem iyi degil

bu akşam da bunları giydim :) en sevdiğim elbiselerimden biri. ayağımda da normal siyah topuklu ayakkabı vardı platform. çantamın da önü pembeli turunculu arkası tamamen turuncu. çok seviyorum bu çantamı başka bir rengi daha var :)

elbise: zara
ayakkabı: matraş
çanta: banana republic

Teşekürler evrenim beğenmene sevindim

Bluzunu çok sevdim. Genel itibariyle uyumlusun ama söylemeden geçemicem bu tarz sana çok daha iyi gitmiş

:)))) Sevmek zorunda değilsin ki kuşum Zaten kombin konusunda bu aralar çok başarısızım bu kadar beğenilmekte benim açımdan büyük başarı
Diğer konuya gelince kocam " Evimin direği git çalış" dedi bana yoksa ben onu bırakırmıyım hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…