Bugün ne giydin? Çek görelim..

merhaba kızlar ben de bugün okula giderken böyleydim. mavi elbise siyah hırka siyah babet siyah çanta. mavi minik bir kolyem vardı ama görünmüyor. mavinin üzerinde minik desenler var. bu çantamı çok seviyorum :) o kadar rahat ki siyahın haricinde pembe, lacivert ve kırmızısı da var

elbise: gap
hırka: machka twist
babet: burberry
çanta: longchamp

Eklentiler

• $securedownload (6).jpg
    51,6 KB · Görüntüleme: 87
Son düzenleme:
bir kombin daha geliyor yemekten sonra çok sıkıldım bir starbucksa gideyim bari dedim. çanta almadım sadece cüzdan ve telefon :) bu elbisem çok rahat, hava serin diye hırka aldım ve ayakkabılarım inanılmaz tatlı değil mi öyle biraz salaş rahat çıkayım dedim. hırkam lacivert, elbisem de açık gri koyu gri çizgili

hırka: c&a
ayakkabı: crocs

Bence gayet uyumlu.
Cıvıl cıvıl
teşekkür ederim fileruncum
Canim keske elbiseyi giyip öyle çekseydim. Bu sekilde elbisenin modelini hiiic anlamadım ama ayakkabılar güzel güle güle giy

canım sevgilim çok kızıyo üzerimde bişeyler çekip koyunca ama izin alabilirsem çekip koyarım böylece daha iyi fikir vermiş olursun bana

tarzına bayıldım. ayrıca markaları yazman da iyi olmuş. beğenenler nereden bulabileceklerini bilirler.

anladim canim, bende begendigin icin tesekkur ediyorum

Eki Görüntüle 439170
kızlar bu elbisemin altına bu ayakkabıyı kombin etmek istiyorum yeni sipariş ettim bekliyorum sizce nasıl olur

Eki Görüntüle 439171 Eki Görüntüle 439172

ikiside cok sekermis hele ayakkabiya bayildim ama bence o elbisenin altina daha sade bi ayakkabi secmelisin

çok beğendim kombinini canım

tesekkur ederim canim

cok tesekkur ederim evet bu aralar baya taktim h&m'e cok begeniyorum:)
ayakkabilari ilk giydigimde oldurduler beni, ayagindan cikiyomu dersin ayagini kanatiyomu dersin hepsi oldu!! hatta resimde gorunuyo biraz kenarinda kan lekesi var gercekten cok acitti ama sonra direk ecczaneye gittim cok kalin yarabandi aldim ne acitti ne ayagimdan cikti simdi cok rahatim

herseyinle cok uyumlusun cok begendim

yine cok sekersin canim bitek ayakkabilari begenmedim

Çok güzel görünüyosunda tatlım bişey soracağım gözüme takıldı hırkanın markası machka twist demişsin benim bildiğim bazen aynı mağazada satıldıkları görülse de ikisi farklı marka lütfen yanlış anlama dikkatimi çekti sadece.....

Evet evet dogru söylüyorsun zaten:) aynı grubun diye ben birlikte yazmistim ama haklısın :)

kuzuuuummmm ocelerini yerim seninnnn
pantolon bluz uyumuna bayıldım bluz eniştenin hediyesiydi yanlış hatırlamıyosam pek yakışmış
çanta ve pantolon konusunda da iyi yapıyosun bayılırım bu tarz renklerin kombinine

bnnu ve saydek ikiniz de çok hoşsunuz renkli pantolon çok seviyorum. ben de yeşil bir tane alacağım ama hiç o ton bulamadım aynı saydek'inkinin renginden istiyorum. çok yakıştırmışsın siyahla :) bnnu da şeker kız gibi olmuş çok kendine özgü bir tarzı var :)

ben de koyayım dün koyamadım. dün okula gittim sınavım vardı girdim çıktım döndüm.

hırka: gap

bugün de okula gittim haftasonu ama ek ders finaller derken.. bugün de böyle giyindim. elbisem dantelli kışın almıştım ama yaz kış fark etmiyor giyiyorum. babetlerim bordo bu arada tam görünmüyor olabilir.

elbise: banana republic
kot ceket: pull & bear

edit: çok şişko çıkmışım resimde

Son düzenleme:

enişte kalmadı kuzum
saol balım ben de senin kombinindeki gömlek ve kolyene bittim

teşeekür ettim çok
mavi elbisene yorum yaptım sanıodum mesajım çıkmamış galba :26:
mavili kombinin çok yakışmış yazmış idim elbisen çok hoş

aa görmüşsem yazmışımdır görmemiş yazmadıysam da tekrar teşekkür ederim :)

redvelvetcake canım ilk kombinine herşeyiyle bayıldım tek karalara bürünen ben değilmişim
ikinci kombindeyse babetlerden emin olamadım sadece ama yinede şık görünüyorsun
ben o yeşil pantolonu alalı yıllar oldu zamanında bende çok aramıştım o renk hemde o zaman renkli pantolonlar moda değildi ben tek başıma pembeler yeşiller giyerdim şimdiyse her yerde var canım kolaylıkla bulursun

Teşekkür ederim saydek bordo gunes gözlüğü aldım yeni dedim bordo babet giyeyim renk olsun :) evet cok var şimdi ama o ton bulamıyorum hiç bulsam da beden yok!! Herhalde bu bir mesaj evren yesil pantolon giymemi istemiyor :)

canım rıca etsem ozel mesaj kutunu bosaltabılrımsıın
son bısey daha soracam soz verıyorum sonra rahat bırakacam basını agrıttım bılıyorumama kusura bakma nolur

Son düzenleme:
canım rıca etsem ozel mesaj kutunu bosaltabılrımsıın
son bısey daha soracam soz verıyorum sonra rahat bırakacam basını agrıttım bılıyorumama kusura bakma nolur

Aa ne demek estagfurullah tabii boşatlırım seve seve yardım ederim. Hemen boşaltıyorum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…