- 3 Temmuz 2010
- 11.071
- 11.545
teşekkür ederim fileruncumBence gayet uyumlu.
Cıvıl cıvıl
Canim keske elbiseyi giyip öyle çekseydim. Bu sekilde elbisenin modelini hiiic anlamadımama ayakkabılar güzel güle güle giy
Eki Görüntüle 436664 Eki Görüntüle 436665
bunları da bugün okula giderken giydim. aslında hiç gömlek giymem ama bu çok hoşuma gitti, iki gömleğim var zaten biri bu bir de mavi beyaz çizgili bir gömlek (üç yıldır bir kere giydim)
pantolon: gap
tişört: gap
gömlek: mango
kemer: burberry
çanta: louis vuitton
ayakkabı: balenciaga
scratiina güzel yorumların için teşekkür ediyorum, ben o bol bluzu pantolonumun içine koymadım çünkü basenlerim geniş ve hiç yakışmıyor öyle
bu arada bu ton pembe ve mavinin uyumuna ba yı lı yo rum. ayakkabılarını çok beğendim bu arada :)
Eki Görüntüle 439170
kızlar bu elbisemin altına bu ayakkabıyı kombin etmek istiyorum yeni sipariş ettim bekliyorum sizce nasıl olur
Eki Görüntüle 439171 Eki Görüntüle 439172
çok beğendim kombinini canım
Scratiina yorumun icin tskler canim. Yaa adı pancho oldugunu sanmiyorum netten siparis vermistim pancho yazmiyodu ama adi ne bende bilmiyorumdeğişik ve tatli bisi bende cok seviyorum. Yaa straplez giymiyorum koca izin vermiyo
Bu arada kombini beğendim ceket tam yaz rengi insanın icini acıyor. Bu arada sende ben gibi sanırım H&M sevenlerdensin
Bu ayakkabıları gecen gün gormuştum ama rahatmi? Ayağını acitiyormu. Bende almayı dusunuyorum ama hm ayakkabıları pek iyi olmuyo ya ilk baslarda hep ayağımı acitiyo:26:
Eki Görüntüle 439476 Eki Görüntüle 439481 Eki Görüntüle 439482
merhaba kızlarben de bugün okula giderken böyleydim. mavi elbise siyah hırka siyah babet siyah çanta. mavi minik bir kolyem vardı ama görünmüyor. mavinin üzerinde minik desenler var. bu çantamı çok seviyorum :) o kadar rahat ki siyahın haricinde pembe, lacivert ve kırmızısı da var
elbise: gap
hırka: machka twist
babet: burberry
çanta: longchamp
bir kombin daha geliyoryemekten sonra çok sıkıldım bir starbucksa gideyim bari dedim. çanta almadım sadece cüzdan ve telefon :) bu elbisem çok rahat, hava serin diye hırka aldım ve ayakkabılarım inanılmaz tatlı değil mi öyle biraz salaş rahat çıkayım dedim. hırkam lacivert, elbisem de açık gri koyu gri çizgili
Eki Görüntüle 439534
hırka: c&a
ayakkabı: crocs
Eki Görüntüle 439476 Eki Görüntüle 439481 Eki Görüntüle 439482
merhaba kızlarben de bugün okula giderken böyleydim. mavi elbise siyah hırka siyah babet siyah çanta. mavi minik bir kolyem vardı ama görünmüyor. mavinin üzerinde minik desenler var. bu çantamı çok seviyorum :) o kadar rahat ki siyahın haricinde pembe, lacivert ve kırmızısı da var
hırka: machka twist
Çok güzel görünüyosunda tatlım bişey soracağım gözüme takıldı hırkanın markası machka twist demişsin benim bildiğim bazen aynı mağazada satıldıkları görülse de ikisi farklı marka lütfen yanlış anlama dikkatimi çekti sadece.....
herseyinle cok uyumlusun cok begendim
yine cok sekersin canim bitek ayakkabilari begenmedim
kuzuuuummmm ocelerini yerim seninnnnherkese merhabaa hazır boşken çekiim dedim bu pantolonla çantam ayrılmaz ikili oldular sanırım
ne zaman bu pantolonu giysem elim bu çantama gidiyor ya da tam tersi
konteess buralarda mısın bloguna malzeme olsun oceli ayaklar
Eki Görüntüle 440584 Eki Görüntüle 440585
kuzuuuummmm ocelerini yerim seninnnn
pantolon bluz uyumuna bayıldım bluz eniştenin hediyesiydi yanlış hatırlamıyosam pek yakışmış
çanta ve pantolon konusunda da iyi yapıyosun bayılırım bu tarz renklerin kombinine
bnnu ve saydek ikiniz de çok hoşsunuzrenkli pantolon çok seviyorum. ben de yeşil bir tane alacağım ama hiç o ton bulamadım aynı saydek'inkinin renginden istiyorum. çok yakıştırmışsın siyahla :) bnnu da şeker kız gibi olmuş çok kendine özgü bir tarzı var :)
ben de koyayım dün koyamadım. dün okula gittim sınavım vardı girdim çıktım döndüm.
Eki Görüntüle 440842 Eki Görüntüle 440843
hırka: gap
enişte kalmadı kuzum
saol balım ben de senin kombinindeki gömlek ve kolyene bittim
teşeekür ettim çok
mavi elbisene yorum yaptım sanıodum mesajım çıkmamış galba :26:
mavili kombinin çok yakışmış yazmış idim elbisen çok hoş
redvelvetcake canım ilk kombinine herşeyiyle bayıldım tek karalara bürünen ben değilmişim
ikinci kombindeyse babetlerden emin olamadım sadece ama yinede şık görünüyorsun
ben o yeşil pantolonu alalı yıllar oldu zamanında bende çok aramıştım o renk hemde o zaman renkli pantolonlar moda değildi ben tek başıma pembeler yeşiller giyerdim şimdiyse her yerde var canım kolaylıkla bulursun
Teşekkür ederim saydekbordo gunes gözlüğü aldım yeni dedim bordo babet giyeyim renk olsun :) evet cok var şimdi ama o ton bulamıyorum hiç bulsam da beden yok!! Herhalde bu bir mesaj evren yesil pantolon giymemi istemiyor :)
canım rıca etsem ozel mesaj kutunu bosaltabılrımsıın
son bısey daha soracam soz verıyorum sonra rahat bırakacam basını agrıttım bılıyorumama kusura bakma nolur