Bugün ne giydin? Çek görelim..

$securedownload (2).jpg $securedownload (6).jpg $securedownload (7).jpg

merhaba kızlar :KK14: ben de bugün okula giderken böyleydim. mavi elbise siyah hırka siyah babet siyah çanta. mavi minik bir kolyem vardı ama görünmüyor. mavinin üzerinde minik desenler var. bu çantamı çok seviyorum :) o kadar rahat ki siyahın haricinde pembe, lacivert ve kırmızısı da var :KK70:

elbise: gap
hırka: machka twist
babet: burberry
çanta: longchamp

Eklentiler

• $securedownload (6).jpg
    $securedownload (6).jpg
    51,6 KB · Görüntüleme: 87
Son düzenleme:
bir kombin daha geliyor :KK1: yemekten sonra çok sıkıldım bir starbucksa gideyim bari dedim. çanta almadım sadece cüzdan ve telefon :) bu elbisem çok rahat, hava serin diye hırka aldım ve ayakkabılarım inanılmaz tatlı değil mi :KK70: öyle biraz salaş rahat çıkayım dedim. hırkam lacivert, elbisem de açık gri koyu gri çizgili

$securedownload (8).jpg

hırka: c&a
ayakkabı: crocs :KK16:

Bence gayet uyumlu.
Cıvıl cıvıl:nazar::emir_bebek::KK16:
teşekkür ederim fileruncum :KK54:
Canim keske elbiseyi giyip öyle çekseydim. Bu sekilde elbisenin modelini hiiic anlamadım :KK53: ama ayakkabılar güzel güle güle giy:KK34:

canım sevgilim çok kızıyo üzerimde bişeyler çekip koyunca ama izin alabilirsem çekip koyarım böylece daha iyi fikir vermiş olursun bana:KK34:

Eki Görüntüle 436664 Eki Görüntüle 436665

bunları da bugün okula giderken giydim. aslında hiç gömlek giymem ama bu çok hoşuma gitti, iki gömleğim var zaten biri bu bir de mavi beyaz çizgili bir gömlek (üç yıldır bir kere giydim:KK70:)

pantolon: gap
tişört: gap
gömlek: mango
kemer: burberry
çanta: louis vuitton
ayakkabı: balenciaga

tarzına bayıldım. ayrıca markaları yazman da iyi olmuş. beğenenler nereden bulabileceklerini bilirler.

scratiina güzel yorumların için teşekkür ediyorum, ben o bol bluzu pantolonumun içine koymadım çünkü basenlerim geniş ve hiç yakışmıyor öyle :KK43:

bu arada bu ton pembe ve mavinin uyumuna ba yı lı yo rum. ayakkabılarını çok beğendim bu arada :)

anladim canim, bende begendigin icin tesekkur ediyorum:KK16:

Eki Görüntüle 439170
kızlar bu elbisemin altına bu ayakkabıyı kombin etmek istiyorum yeni sipariş ettim bekliyorum sizce nasıl olur:nazar:

Eki Görüntüle 439171 Eki Görüntüle 439172

ikiside cok sekermis hele ayakkabiya bayildim ama bence o elbisenin altina daha sade bi ayakkabi secmelisin

çok beğendim kombinini canım:KK9:

tesekkur ederim canim:KK54:

Scratiina yorumun icin tskler canim. Yaa adı pancho oldugunu sanmiyorum netten siparis vermistim pancho yazmiyodu ama adi ne bende bilmiyorum:KK1: değişik ve tatli bisi bende cok seviyorum. Yaa straplez giymiyorum koca izin vermiyo:KK53:

Bu arada kombini beğendim ceket tam yaz rengi insanın icini acıyor. Bu arada sende ben gibi sanırım H&M sevenlerdensin:KK16:
Bu ayakkabıları gecen gün gormuştum ama rahatmi? Ayağını acitiyormu. Bende almayı dusunuyorum ama hm ayakkabıları pek iyi olmuyo ya ilk baslarda hep ayağımı acitiyo:26:

cok tesekkur ederim evet bu aralar baya taktim h&m'e cok begeniyorum:)
ayakkabilari ilk giydigimde oldurduler beni, ayagindan cikiyomu dersin ayagini kanatiyomu dersin hepsi oldu!! hatta resimde gorunuyo biraz kenarinda kan lekesi var:KK43: gercekten cok acitti ama sonra direk ecczaneye gittim cok kalin yarabandi aldim ne acitti ne ayagimdan cikti simdi cok rahatim:KK16:

Eki Görüntüle 439476 Eki Görüntüle 439481 Eki Görüntüle 439482

merhaba kızlar :KK14: ben de bugün okula giderken böyleydim. mavi elbise siyah hırka siyah babet siyah çanta. mavi minik bir kolyem vardı ama görünmüyor. mavinin üzerinde minik desenler var. bu çantamı çok seviyorum :) o kadar rahat ki siyahın haricinde pembe, lacivert ve kırmızısı da var :KK70:

herseyinle cok uyumlusun cok begendim

bir kombin daha geliyor :KK1: yemekten sonra çok sıkıldım bir starbucksa gideyim bari dedim. çanta almadım sadece cüzdan ve telefon :) bu elbisem çok rahat, hava serin diye hırka aldım ve ayakkabılarım inanılmaz tatlı değil mi :KK70: öyle biraz salaş rahat çıkayım dedim. hırkam lacivert, elbisem de açık gri koyu gri çizgili

Eki Görüntüle 439534

hırka: c&a
ayakkabı: crocs :KK16:

yine cok sekersin canim bitek ayakkabilari begenmedim:KK16:

Eki Görüntüle 439476 Eki Görüntüle 439481 Eki Görüntüle 439482

Çok güzel görünüyosunda tatlım bişey soracağım gözüme takıldı hırkanın markası machka twist demişsin benim bildiğim bazen aynı mağazada satıldıkları görülse de ikisi farklı marka lütfen yanlış anlama dikkatimi çekti sadece.....

Çok güzel görünüyosunda tatlım bişey soracağım gözüme takıldı hırkanın markası machka twist demişsin benim bildiğim bazen aynı mağazada satıldıkları görülse de ikisi farklı marka lütfen yanlış anlama dikkatimi çekti sadece.....

Evet evet dogru söylüyorsun zaten:) aynı grubun diye ben birlikte yazmistim ama haklısın :)

herkese merhabaa hazır boşken çekiim dedim bu pantolonla çantam ayrılmaz ikili oldular sanırım :KK52:
ne zaman bu pantolonu giysem elim bu çantama gidiyor ya da tam tersi :KK8:
konteess buralarda mısın bloguna malzeme olsun oceli ayaklar :KK60: :KK60:

Eki Görüntüle 440584 Eki Görüntüle 440585
kuzuuuummmm ocelerini yerim seninnnn:KK54:
pantolon bluz uyumuna bayıldım bluz eniştenin hediyesiydi yanlış hatırlamıyosam pek yakışmış:KK16:
çanta ve pantolon konusunda da iyi yapıyosun bayılırım bu tarz renklerin kombinine :KK16:

bnnu ve saydek ikiniz de çok hoşsunuz :nazar: renkli pantolon çok seviyorum. ben de yeşil bir tane alacağım ama hiç o ton bulamadım aynı saydek'inkinin renginden istiyorum. çok yakıştırmışsın siyahla :) bnnu da şeker kız gibi olmuş çok kendine özgü bir tarzı var :)

ben de koyayım dün koyamadım. dün okula gittim sınavım vardı girdim çıktım döndüm.
$securedownload.jpg $securedownload (6).jpg

hırka: gap

bugün de okula gittim haftasonu ama ek ders finaller derken.. :KK43: bugün de böyle giyindim. elbisem dantelli kışın almıştım ama yaz kış fark etmiyor giyiyorum. babetlerim bordo bu arada tam görünmüyor olabilir.

$securedownload.jpg $securedownload.jpg

elbise: banana republic
kot ceket: pull & bear

edit: çok şişko çıkmışım resimde

Son düzenleme:
kuzuuuummmm ocelerini yerim seninnnn:KK54:
pantolon bluz uyumuna bayıldım bluz eniştenin hediyesiydi yanlış hatırlamıyosam pek yakışmış:KK16:
çanta ve pantolon konusunda da iyi yapıyosun bayılırım bu tarz renklerin kombinine :KK16:

enişte kalmadı kuzum :KK60:
saol balım ben de senin kombinindeki gömlek ve kolyene bittim :KK52:

bnnu ve saydek ikiniz de çok hoşsunuz :nazar: renkli pantolon çok seviyorum. ben de yeşil bir tane alacağım ama hiç o ton bulamadım aynı saydek'inkinin renginden istiyorum. çok yakıştırmışsın siyahla :) bnnu da şeker kız gibi olmuş çok kendine özgü bir tarzı var :)

ben de koyayım dün koyamadım. dün okula gittim sınavım vardı girdim çıktım döndüm.
Eki Görüntüle 440842 Eki Görüntüle 440843

hırka: gap

teşeekür ettim çok:KK16:
mavi elbisene yorum yaptım sanıodum mesajım çıkmamış galba :26:
mavili kombinin çok yakışmış yazmış idim elbisen çok hoş :KK16:

enişte kalmadı kuzum :KK60:
saol balım ben de senin kombinindeki gömlek ve kolyene bittim :KK52:

teşeekür ettim çok:KK16:
mavi elbisene yorum yaptım sanıodum mesajım çıkmamış galba :26:
mavili kombinin çok yakışmış yazmış idim elbisen çok hoş :KK16:

aa görmüşsem yazmışımdır görmemiş yazmadıysam da tekrar teşekkür ederim :)

redvelvetcake canım ilk kombinine herşeyiyle bayıldım tek karalara bürünen ben değilmişim:KK9:
ikinci kombindeyse babetlerden emin olamadım sadece ama yinede şık görünüyorsun:KK16:
ben o yeşil pantolonu alalı yıllar oldu zamanında bende çok aramıştım o renk hemde o zaman renkli pantolonlar moda değildi ben tek başıma pembeler yeşiller giyerdim şimdiyse her yerde var canım kolaylıkla bulursun:KK54:

redvelvetcake canım ilk kombinine herşeyiyle bayıldım tek karalara bürünen ben değilmişim:KK9:
ikinci kombindeyse babetlerden emin olamadım sadece ama yinede şık görünüyorsun:KK16:
ben o yeşil pantolonu alalı yıllar oldu zamanında bende çok aramıştım o renk hemde o zaman renkli pantolonlar moda değildi ben tek başıma pembeler yeşiller giyerdim şimdiyse her yerde var canım kolaylıkla bulursun:KK54:

Teşekkür ederim saydek:KK16: bordo gunes gözlüğü aldım yeni dedim bordo babet giyeyim renk olsun :) evet cok var şimdi ama o ton bulamıyorum hiç bulsam da beden yok!! Herhalde bu bir mesaj evren yesil pantolon giymemi istemiyor :)

Teşekkür ederim saydek:KK16: bordo gunes gözlüğü aldım yeni dedim bordo babet giyeyim renk olsun :) evet cok var şimdi ama o ton bulamıyorum hiç bulsam da beden yok!! Herhalde bu bir mesaj evren yesil pantolon giymemi istemiyor :)

canım rıca etsem ozel mesaj kutunu bosaltabılrımsıın
son bısey daha soracam soz verıyorum sonra rahat bırakacam basını agrıttım bılıyorumama kusura bakma nolur

Son düzenleme:
canım rıca etsem ozel mesaj kutunu bosaltabılrımsıın
son bısey daha soracam soz verıyorum sonra rahat bırakacam basını agrıttım bılıyorumama kusura bakma nolur

Aa ne demek estagfurullah tabii boşatlırım seve seve yardım ederim. Hemen boşaltıyorum

Son düzenleme:
X