- 13 Nisan 2011
- 3.665
- 251
- 36
evrenim fotolar açılmıoooooo
simdiiiiiiii:2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evrenim fotolar açılmıoooooo
gecen gun kizlarla toplanmistik bende boyleydim
Eki Görüntüle 438611 Eki Görüntüle 438613
Eki Görüntüle 438587 Eki Görüntüle 438589
ayakabilari cekmedim cunku normal evin icindeydik ayakabilarla girmedik
şimdi açıldı :)))
pelerinin çok güselmişşş
saçlar falan kombine şahane olmuş çok tatlısn
kemer fikri hoş ancak rengini uyduramadım ne renk dersen bilemedim zümrüt yeşili sanırım pelerinin ona ne renk gider tasarlayamadım şimdi
öle yorgunum ki düşünemiorum
evet canim kemerin rengi saks mavisi. mavi ve yesil kullandim ikisininde ayni renkte olmasini istemedim ne bilim takim gibi olmasin dedim... tokami kemerimle ayni renkte bende cok seviyorum yaaa ama bu peleri baska neyle kombin yapabilirim bilemiyorum
Eki Görüntüle 437626
bu da bugün giydiklerim :) siyah pantolon, beyaz tişört, siyah babet, siyah-pembe-(arkası)turuncu çanta, turuncu ceket giydim
siyah pantolon: gap
beyaz tişört: gap
turuncu ceket: c&a
siyah babet: burberry
renkli çanta: banana republic
Seni ilkkez mi görüyorum burda :) Düşündüm ben daha önce karşılaşmadım senle hoşgeldin öncelikle
Bu kombinde saçlar toplu olsa tam olacakmış diye düşünüyorum
Çantanıda çok sevdim
evet yeniyim ben teşekkür ederim hoşbulduk :)
Evrenim o yeşil olan etol mü? Bu arada çok güzel bi fikir olmuş çok hoşuma gitti :) Oldukça hoş gözüküyosun
evrenim çok beğendim çok şık olmuşsun böyle tamamen siyah giyinip iki farklı canlı renk ekleyince benim çok hoşuma gidiyor. üstündeki o petrol yeşili tül olan şeyi çok beğendim çok tatlı bir şey :) onun adı da dilimin ucunda hatta kürk olanı var bende ama çıkaramadım şu an.
ben de bugün siyah elbise siyah ayakkabı pembe turuncu çanta aldım. gündüz ve akşamın resimleri geliyor :)
evet canim tul. tsk ederim canimEvrenim o yeşil olan etol mü? Bu arada çok güzel bi fikir olmuş çok hoşuma gitti :) Oldukça hoş gözüküyosun
askılı ya da straplez düz siyah veya düz beyaz bi elbiseyle de kombine edebilirsin bence canım
ay cok tsk ederim canim yaa o tulun adini bende bilmiyorum ama BNNU peler dedi de :26: bilemiyorum kiiii
farkli renkler giyinmek benimde cok hosuma gidiyo hatta gecen gun ustum petrol yesili ve pantolonumda bordo rengiydi ama cokk hosuma gidiyo boyle zit renkler giyinmek
pembe ve turuncu cokk guzel yakisiyo resimleri sabirsizlikla bekliyorum canim
ay cok tsk ederim canim yaa o tulun adini bende bilmiyorum ama BNNU peler dedi de :26: bilemiyorum kiiii
farkli renkler giyinmek benimde cok hosuma gidiyo hatta gecen gun ustum petrol yesili ve pantolonumda bordo rengiydi ama cokk hosuma gidiyo boyle zit renkler giyinmek
pembe ve turuncu cokk guzel yakisiyo resimleri sabirsizlikla bekliyorum canim
Eki Görüntüle 438670 Eki Görüntüle 438671
bugün okula giderken böyle giyindim. hava sıcaktı zaten üstüme yapışmayan serin tutan bir şey giyeyim dedim. kapalı ayakkabı giydim pişman oldum ama ayaklarım pişti.
bluz: silk and cashmere
kot tayt: c&a
çanta: louis vuitton
ayakkabı: burberry
pelerin diorum ben onlara diil mi ki :26:
şimdi nin modası işte bende çok seviorum zıt renkler kullanmayı
bende o zıtlığı çoğunlukla ayakkabı çantada yapmayı seviorum :)))
AsaletinbedeliA
Eki Görüntüle 438670 Eki Görüntüle 438671
bugün okula giderken böyle giyindim. hava sıcaktı zaten üstüme yapışmayan serin tutan bir şey giyeyim dedim. kapalı ayakkabı giydim pişman oldum ama ayaklarım pişti.
bluz: silk and cashmere
kot tayt: c&a
çanta: louis vuitton
ayakkabı: burberry
pelerin diorum ben onlara diil mi ki :26:
şimdi nin modası işte bende çok seviorum zıt renkler kullanmayı
bende o zıtlığı çoğunlukla ayakkabı çantada yapmayı seviorum :)))
AsaletinbedeliA
sana nerelerdesin demicem kocanı bıraktın iş güç peşinde koşuon
canım pantolon babet çanta uyumu
ve kolye kemer uyumu şahane
bi bluzunu sevemedim