Bugün ne giydin? Çek görelim..

gecen gun kizlarla toplanmistik bende boyleydim:KK53::KK53:

Eki Görüntüle 438611 Eki Görüntüle 438613
Eki Görüntüle 438587 Eki Görüntüle 438589
ayakabilari cekmedim cunku normal evin icindeydik ayakabilarla girmedik :KK1::KK1:

şimdi açıldı :)))
pelerinin çok güselmişşş :KK23:
saçlar falan kombine şahane olmuş çok tatlısn
kemer fikri hoş ancak rengini uyduramadım ne renk dersen bilemedim zümrüt yeşili sanırım pelerinin ona ne renk gider tasarlayamadım şimdi
öle yorgunum ki düşünemiorum :KK43:

ayakabilari cekmedim cunku normal evin icindeydik ayakabilarla girmedik :KK1::KK1:

evrenim çok beğendim çok şık olmuşsun:nazar: böyle tamamen siyah giyinip iki farklı canlı renk ekleyince benim çok hoşuma gidiyor. üstündeki o petrol yeşili tül olan şeyi çok beğendim çok tatlı bir şey :) onun adı da dilimin ucunda hatta kürk olanı var bende ama çıkaramadım şu an.
ben de bugün siyah elbise siyah ayakkabı pembe turuncu çanta aldım. gündüz ve akşamın resimleri geliyor :)

şimdi açıldı :)))
pelerinin çok güselmişşş :KK23:
saçlar falan kombine şahane olmuş çok tatlısn
kemer fikri hoş ancak rengini uyduramadım ne renk dersen bilemedim zümrüt yeşili sanırım pelerinin ona ne renk gider tasarlayamadım şimdi
öle yorgunum ki düşünemiorum :KK43:

evet canim kemerin rengi saks mavisi. mavi ve yesil kullandim ikisininde ayni renkte olmasini istemedim ne bilim takim gibi olmasin dedim... tokami kemerimle ayni renkte :KK53::KK53: bende cok seviyorum yaaa ama bu peleri baska neyle kombin yapabilirim bilemiyorum:KK50::KK50:

evet canim kemerin rengi saks mavisi. mavi ve yesil kullandim ikisininde ayni renkte olmasini istemedim ne bilim takim gibi olmasin dedim... tokami kemerimle ayni renkte :KK53::KK53: bende cok seviyorum yaaa ama bu peleri baska neyle kombin yapabilirim bilemiyorum:KK50::KK50:

askılı ya da straplez düz siyah veya düz beyaz bi elbiseyle de kombine edebilirsin bence canım :KK52:

Eki Görüntüle 437626

bu da bugün giydiklerim :) siyah pantolon, beyaz tişört, siyah babet, siyah-pembe-(arkası)turuncu çanta, turuncu ceket giydim

siyah pantolon: gap
beyaz tişört: gap
turuncu ceket: c&a
siyah babet: burberry
renkli çanta: banana republic

Seni ilkkez mi görüyorum burda :) Düşündüm ben daha önce karşılaşmadım senle hoşgeldin öncelikle:KK16:
Bu kombinde saçlar toplu olsa tam olacakmış diye düşünüyorum :KK66:
Çantanıda çok sevdim

Evrenim o yeşil olan etol mü? Bu arada çok güzel bi fikir olmuş çok hoşuma gitti :):KK16: Oldukça hoş gözüküyosun :KK34:

Seni ilkkez mi görüyorum burda :) Düşündüm ben daha önce karşılaşmadım senle hoşgeldin öncelikle:KK16:
Bu kombinde saçlar toplu olsa tam olacakmış diye düşünüyorum :KK66:
Çantanıda çok sevdim

evet yeniyim ben teşekkür ederim hoşbulduk :)

Evrenim o yeşil olan etol mü? Bu arada çok güzel bi fikir olmuş çok hoşuma gitti :):KK16: Oldukça hoş gözüküyosun :KK34:

hah etol evet ya. benim de dilimin ucundaydı şimdi hatırladım :) etol diye düşünüyorum ben de

evrenim çok beğendim çok şık olmuşsun:nazar: böyle tamamen siyah giyinip iki farklı canlı renk ekleyince benim çok hoşuma gidiyor. üstündeki o petrol yeşili tül olan şeyi çok beğendim çok tatlı bir şey :) onun adı da dilimin ucunda hatta kürk olanı var bende ama çıkaramadım şu an.
ben de bugün siyah elbise siyah ayakkabı pembe turuncu çanta aldım. gündüz ve akşamın resimleri geliyor :)

ay cok tsk ederim canim:KK16::KK16: yaa o tulun adini bende bilmiyorum ama BNNU peler dedi de :26: bilemiyorum kiiii :KK1::KK1:
farkli renkler giyinmek benimde cok hosuma gidiyo hatta gecen gun ustum petrol yesili ve pantolonumda bordo rengiydi:KK53: ama cokk hosuma gidiyo boyle zit renkler giyinmek:KK1::KK1:
pembe ve turuncu cokk guzel yakisiyo resimleri sabirsizlikla bekliyorum canim:KK16:

Bu da benden olsun :)

$fotoğraf1087.jpg

$securedownload.jpg $securedownload (15).jpg

bugün okula giderken böyle giyindim. hava sıcaktı zaten üstüme yapışmayan serin tutan bir şey giyeyim dedim. kapalı ayakkabı giydim pişman oldum ama ayaklarım pişti.

bluz: silk and cashmere
kot tayt: c&a
çanta: louis vuitton
ayakkabı: burberry

ay cok tsk ederim canim:KK16::KK16: yaa o tulun adini bende bilmiyorum ama BNNU peler dedi de :26: bilemiyorum kiiii :KK1::KK1:
farkli renkler giyinmek benimde cok hosuma gidiyo hatta gecen gun ustum petrol yesili ve pantolonumda bordo rengiydi:KK53: ama cokk hosuma gidiyo boyle zit renkler giyinmek:KK1::KK1:
pembe ve turuncu cokk guzel yakisiyo resimleri sabirsizlikla bekliyorum canim:KK16:

pelerin diorum ben onlara diil mi ki :26:
şimdi nin modası işte bende çok seviorum zıt renkler kullanmayı
bende o zıtlığı çoğunlukla ayakkabı çantada yapmayı seviorum :)))

AsaletinbedeliA

sana nerelerdesin demicem kocanı bıraktın iş güç peşinde koşuon :KK60: :KK60:
canım pantolon babet çanta uyumu
ve kolye kemer uyumu şahane:KK52:
bi bluzunu sevemedim :KK17:

aynen ben de çok severim :) sadece çantam pembe turuncu ama olsun o da renk olsun :KK70:

Eki Görüntüle 438670 Eki Görüntüle 438671

bugün okula giderken böyle giyindim. hava sıcaktı zaten üstüme yapışmayan serin tutan bir şey giyeyim dedim. kapalı ayakkabı giydim pişman oldum ama ayaklarım pişti.

boyle bol bluslara bayiliyorum cok seviyorum ve sicak havada super oluyo:KK16:
renklere bayildim cok hos.. ayakabilarda guzel uymus :KK34:

AsaletinbedeliA

pelerin diyorsan dogrudur tatlim benim pek turkcem iyi degil:KK1::KK1:

$securedownload (2).jpg $securedownload (10).jpg $securedownload.jpg

bu akşam da bunları giydim :) en sevdiğim elbiselerimden biri. ayağımda da normal siyah topuklu ayakkabı vardı platform. çantamın da önü pembeli turunculu arkası tamamen turuncu. çok seviyorum bu çantamı başka bir rengi daha var :)

elbise: zara
ayakkabı: matraş
çanta: banana republic

Teşekürler evrenim beğenmene sevindim

Eki Görüntüle 438670 Eki Görüntüle 438671

Bluzunu çok sevdim. Genel itibariyle uyumlusun ama söylemeden geçemicem bu tarz sana çok daha iyi gitmiş :KK66:

AsaletinbedeliA

sana nerelerdesin demicem kocanı bıraktın iş güç peşinde koşuon :KK60: :KK60:
canım pantolon babet çanta uyumu
ve kolye kemer uyumu şahane:KK52:
bi bluzunu sevemedim :KK17:

:)))) Sevmek zorunda değilsin ki kuşum :KK9:Zaten kombin konusunda bu aralar çok başarısızım bu kadar beğenilmekte benim açımdan büyük başarı :KK34:
Diğer konuya gelince kocam " Evimin direği git çalış" dedi bana yoksa ben onu bırakırmıyım hiç:p

X