özellikle botları çok beğendimmEki Görüntüle 357924 Eki Görüntüle 357915
çıkmadan ekleyeyim dedim.internet hasta etti,anca yükledi .
kontescim gayet cool gözüküyorsun tatlım şapka işi bitiriyor yanlız o kazağından gözüken beyaz şeyi anlamadm gözükmesin o
kalemkutu çok şeker ya benimde bi kırmızı elbisem war fırsat bulsam bende eklicemseverim böyle çiçek gibi iç açıcı şeyleri çok hoş olmuş beendim
kontescim gayet cool gözüküyorsun tatlım şapka işi bitiriyor yanlız o kazağından gözüken beyaz şeyi anlamadm gözükmesin o
kalemkutu çok şeker ya benimde bi kırmızı elbisem war fırsat bulsam bende eklicemseverim böyle çiçek gibi iç açıcı şeyleri çok hoş olmuş beendim
özellikle botları çok beğendimmbir bütün olarak da harika olmuşş
yaka çok boş kalıyor diye tişört ile kullanıyorum canım, teşekkürlerrr
canım çekti eklemişken çeşit olsuneteğimin bir diğer kombini
bilen bilir ama bilmeyenler için büyük hali için üzerine tık :)))
kombini beğendim.fakat,etek daha kısa olsa sanırım bu boy çizmeyle bence daha iyi dururdu ya da bu boy etekle biraz daha kısa çizme olabilirdi diye düşündüm.
mersi canım etek dizimin üstünde aslında çok belli olmasa dakombini beğendim.fakat,etek daha kısa olsa sanırım bu boy çizmeyle bence daha iyi dururdu ya da bu boy etekle biraz daha kısa çizme olabilirdi diye düşündüm.
buda bugünden olsun inşallah topik canlanır.Elbisemi pembe dolabada eklemiştim teee ne zamankombin kısmeti bugüneymiş. siyah montum siyah çizmem olunca çantamı renkli seçtim ....
şekerim kolyen dışında ben beğendim.o kolye yerine belki uzun da takabilirdin.
ayrıca bu elbiseyi ve çantayı kahverengi çorap(desenli de olabilir)kahverengi çizme ve montla da tamamlayabilirsin belki.eminim kahve yeşil uyumu süper olacaktır.
buda bugünden olsun inşallah topik canlanır.Elbisemi pembe dolabada eklemiştim teee ne zamankombin kısmeti bugüneymiş. siyah montum siyah çizmem olunca çantamı renkli seçtim ....
Eki Görüntüle 360187 Eki Görüntüle 360188
Canımcım kahverengi montum yok ama kahve çorap elbiseyi boğar yaa şimdi bilemedim nasıl olur :26:
çok mersi tatlım sağol düşünüp kombin tasarlamışsın
ojeleri ben kıyafetle uydurmaktansa genelde zıt olmasını tercih etmeyi seviyorumcanım çantana ve elbisene bayıldımmm.ojelerini sevmedim ama :l
bu aradaa elbiseni kalın bi kemerlede kombinleyebilirsin:)
açık yeşille söylediğin kombin hoş olur canımcımbilemedim şimdik ben kahve yeşil pek severim ama bu yeşille boğar diyorsan o zaman siyahla bu elbiseyi kombine devam
teşekkür ederim çok mersiKolyeyi ve duruşunu çok beğendim, ne kadar zarif olmuş:)
teşekkürler kontescan yeşili bende çok seviyorum iç açıcı oluyorsüper olmuş çok beğendimmm
bu rengi seviyorumm