Bugün ne giydin? Çek görelim..

kontescim gayet cool gözüküyorsun tatlım şapka işi bitiriyor yanlız o kazağından gözüken beyaz şeyi anlamadm gözükmesin o
kalemkutu çok şeker ya benimde bi kırmızı elbisem war fırsat bulsam bende eklicem severim böyle çiçek gibi iç açıcı şeyleri çok hoş olmuş beendim

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 357924 Eki Görüntüle 357915

çıkmadan ekleyeyim dedim.internet hasta etti,anca yükledi .

özellikle botları çok beğendimm bir bütün olarak da harika olmuşş

yaka çok boş kalıyor diye tişört ile kullanıyorum canım, teşekkürlerrr

teşekkürler canımcım.sizin kombinlerinizi de bekleriz ayrıca efenim. bizim de açılsın gözümüz gönlümüz..

Bugün böyleydim bi yerden başlamak lazım çantam anneciğin 20 yıllık falan

kombini beğendim.fakat,etek daha kısa olsa sanırım bu boy çizmeyle bence daha iyi dururdu ya da bu boy etekle biraz daha kısa çizme olabilirdi diye düşündüm.
mersi canım etek dizimin üstünde aslında çok belli olmasa da teşekkür ediyorum

buda bugünden olsun inşallah topik canlanır.Elbisemi pembe dolabada eklemiştim teee ne zaman kombin kısmeti bugüneymiş. siyah montum siyah çizmem olunca çantamı renkli seçtim ....

şekerim kolyen dışında ben beğendim.o kolye yerine belki uzun da takabilirdin.
ayrıca bu elbiseyi ve çantayı kahverengi çorap(desenli de olabilir)kahverengi çizme ve montla da tamamlayabilirsin belki.eminim kahve yeşil uyumu süper olacaktır.

Son düzenleme:

Canımcım kahverengi montum yok ama kahve çorap elbiseyi boğar yaa şimdi bilemedim nasıl olur :26:
çok mersi tatlım sağol düşünüp kombin tasarlamışsın

Canımcım kahverengi montum yok ama kahve çorap elbiseyi boğar yaa şimdi bilemedim nasıl olur :26:
çok mersi tatlım sağol düşünüp kombin tasarlamışsın

bilemedim şimdik ben kahve yeşil pek severim ama bu yeşille boğar diyorsan o zaman siyahla bu elbiseyi kombine devam

canım çantana ve elbisene bayıldımmm.ojelerini sevmedim ama :l
bu aradaa elbiseni kalın bi kemerlede kombinleyebilirsin:)
ojeleri ben kıyafetle uydurmaktansa genelde zıt olmasını tercih etmeyi seviyorum
güzel yorumunuza çok teşekkür ederim kemer fikri de hoşuma gitti

bilemedim şimdik ben kahve yeşil pek severim ama bu yeşille boğar diyorsan o zaman siyahla bu elbiseyi kombine devam
açık yeşille söylediğin kombin hoş olur canımcım

Kolyeyi ve duruşunu çok beğendim, ne kadar zarif olmuş:)
teşekkür ederim çok mersi

süper olmuş çok beğendimmm
bu rengi seviyorumm
teşekkürler kontescan yeşili bende çok seviyorum iç açıcı oluyor

hepinize teşekkür ediyorum kızlar beğenileriniz yorumlarınız için

Son düzenleme:
Selam tatlilarim, uzun süre sonra yine ben geldim. Nasilsiniz ? Birkac sayfa baktim süpersiniz biraktigim gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…