Bugün ne giydin? Çek görelim..

takıda altın rengi, ayakkabıda taba, çanta için de kombini hareketlendirecek aykırı bir renk diyorum ağır bir yeşil olabilir ya da saks mavi

Cook tesekkurlerrrr

Wowwwww iddiali, ayakkabi taba, canta ise bambaska. Eminim super biseyler hayal ettin oysa ki ben bu konularda becerikli degilim. Wowwww efekti yaratiyim derken hata yapma riskim coooook YUKSek. O nedenle cok cesur da davranamiyorum :26:

Bi de elbise is elbisesi ...

Ayakkabiyi taba yerine koyu kahve rugan secip cantada yine onerdigin renkleri kullansam nasil olur acaba?

sen en iyisi bi elbiseyi çek ekle buraya canım

kontes bacım benim şu elbiseyi de kış şartları için kombinlesen rica etsem elbise kolsuz çorap ne renk olmalı badi mi hırka mı karar veremiyorum

ceketim var 2 tane siyah ama uymıyacağını düşübüyorum:26: hırka almayı planlıyorum off kararsızım

hangi elbiseyi canım??

kolsuz ya da kısa kollu elbiselerin içine badi giyilmesini sevmiyorum ben, o yüzden %99 hırka diyeceğim

bu canm kahve çorapla çiğ düştü en iyisi böyle yapıyım bende demi üstüme de siyah hırka nasıl olur:26:

Eki Görüntüle 354852

bu canm kahve çorapla çiğ düştü en iyisi böyle yapıyım bende demi üstüme de siyah hırka nasıl olur:26:

bunu kahve çorapla asla giyme bence.
siyah olur evet ama daha da iyisi vanilya renk süper olur çok klas durur
üstüne de kibar tarz bir hırka (salaş ya da kalın yapılı olmayanlardan)
altına da o topuklu oxfordlarımız atölyeden gelen

oxfordu giymiyom çeyize attım krem de çok iddalıen iyisi siyah yaa :26:arkadaşa demişin bende öle isiyorrum ama sinopta çok zor bulurum şu kolyeden acele lazm int den alsam işe yaramaz geç kaldım biraz

yarın arayışa çıkcam bakalım inş bulurumelbisem de geniş hemde 2 beden geniş offf onunda işini görmem lazım bide hırka alcam dediğin gibi o zaman oldu bitti oh çok saol

şu ayakkabı ile giyerim herhal bu da altınlı

sen sordun ben söyledim kendin bilirsinn

Kontescan kemer dışında beğendim. O kemer senin tarzına basit kaçmış bence kızma bana çünkü bu doğru

Joy sende genel itibariyle hoş ve uyumlu olmuşsun ve seni ilkkez görüyorum Hoşgeldin aramıza

Son düzenleme:
sağolasın canımmm
kendi kemeri diye alternatif düşünmedim:26:

Neee bi de itiraf ediyosun yani kendinden kombinli diye
Bunu sen çok iyi biliyosun ki asıl giyim sanatı parçalar birleştirilerek yapılır yoksa vitrindeki mankenin üzerindeki kombin herkes de olabilecek bişey Sanatını görmeyi bekliyorum tatlım diğer önceki kombinlerde olduğu gibi
Çok öpüldün

resmen utandım şuan kendimden hee

piki, teşekkür ettimm iltifatlar içinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…