takıda altın rengi, ayakkabıda taba, çanta için de kombini hareketlendirecek aykırı bir renk diyorumağır bir yeşil olabilir ya da saks mavi
Cook tesekkurlerrrr
Wowwwww iddiali, ayakkabi taba, canta ise bambaska. Eminim super biseyler hayal ettin oysa ki ben bu konularda becerikli degilim. Wowwww efekti yaratiyim derken hata yapma riskim coooook YUKSek. O nedenle cok cesur da davranamiyorum :26:
Bi de elbise is elbisesi ...
Ayakkabiyi taba yerine koyu kahve rugan secip cantada yine onerdigin renkleri kullansam nasil olur acaba?
kontes bacım benim şu elbiseyi de kış şartları için kombinlesen rica etsemelbise kolsuz çorap ne renk olmalı badi mi hırka mı karar veremiyorum
ceketim var 2 tane siyah ama uymıyacağını düşübüyorum:26: hırka almayı planlıyorum off kararsızım
Eki Görüntüle 354852
bu canm kahve çorapla çiğ düştü en iyisi böyle yapıyım bende demi üstüme de siyah hırka nasıl olur:26:
bunu kahve çorapla asla giyme bence.
siyah olur evet ama daha da iyisi vanilya renk süper olur çok klas durur
üstüne de kibar tarz bir hırka (salaş ya da kalın yapılı olmayanlardan)
altına da o topuklu oxfordlarımızatölyeden gelen
oxfordu giymiyom çeyize attımkrem de çok iddalı en iyisi siyah yaa :26:arkadaşa demişin bende öle isiyorrum ama sinopta çok zor bulurum şu kolyeden acele lazm int den alsam işe yaramaz geç kaldım biraz
Eki Görüntüle 354941
yarın arayışa çıkcam bakalım inş bulurumelbisem de geniş hemde 2 beden geniş offf onunda işini görmem lazım bide hırka alcam dediğin gibi o zaman oldu bitti oh çok saol
şu ayakkabı ile giyerim herhalEki Görüntüle 354939 Eki Görüntüle 354940 bu da altınlı
Cok Tesekkur ederimm. Sacimi masa ile yapiyorum, baska ozel birsey kullanmiyorum :)
eteğin çok güzel çok yakışmış bu tarz kazakla giymeyi hiç düşünmezdim ama sana çok yakışmış
Kontescan kemer dışında beğendim. O kemer senin tarzına basit kaçmış bence kızma bana çünkü bu doğru
Joy sende genel itibariyle hoş ve uyumlu olmuşsunve seni ilkkez görüyorum Hoşgeldin aramıza
sağolasın canımmm
kendi kemeri diye alternatif düşünmedim:26:
Neeebi de itiraf ediyosun yani kendinden kombinli diye
Bunu sen çok iyi biliyosun ki asıl giyim sanatı parçalar birleştirilerek yapılır yoksa vitrindeki mankenin üzerindeki kombin herkes de olabilecek bişeySanatını görmeyi bekliyorum tatlım diğer önceki kombinlerde olduğu gibi
Çok öpüldün