Selam tatlilarim, uzun süre sonra yine ben geldim. Nasilsiniz ? Birkac sayfa baktim süpersiniz biraktigim gibi
biz iyiyiz :)
sen de ekle de daha iyi olalım
hic cekinmedim ki ne zamandir. biraz da hastalik ve soguklar fln derken giyindigimi bile hatirlamiyorum, ne bulduysam artik
artik cekinir eklerim tabiki, kendime geleyim biraz. sizlerden güzel güzel ilhamlar fikirler alirim hem ohh mis
efsuncum nerelerdesin kayboldunSelam tatlilarim, uzun süre sonra yine ben geldim. Nasilsiniz ? Birkac sayfa baktim süpersiniz biraktigim gibi
efsuncum nerelerdesin kayboldun
kalemkutu son kombinini daha çok beendim ilk kombininde bu renkli kazaklardan çok görüyorum ama alt kısmını katlamış mısın katlama bence
ikincisinde bu pantolonları seviyorum ayakkabıların da hoşmuş bu pantolonunu yalnızca bol kesim gömlekle de deneyebilirsin hırka olmadan
bnnu; özellikle o üstündeki gömlek sanırım eğer öyleyse kullanma biçimini çoook sevdim.Genel olarak da çok hoşsun
Kalemkutu; ayakkabılar hariç iki kombinini de çok beğendim.Ama tabi ayakkabılara da bayılanlar vardır ama biraz kaba duruyor bence :44:
Nur0993; bi şal nasıl da değiştirmiş bütün kombini
umarım bi ara ben de üşenmeyip buraya fotoğraf koyabilirim
bu ayakkabıları seviyorummEki Görüntüle 360957 Eki Görüntüle 360960
bugünkü benden bişeyler :)
timberlandlerim biraz bulanık çıkmış ama olsun
benzer bi pantul bende de var, çok seviyorumm. beğendim kombinii
gömleğin kullanılış şekline alışmam lazım, hımmmm, değişik
Kıyafet kombinlerine bakmaya bayılırım yorum yapmayıda severim :)
Uzun zamandır uğramadım gerçi buraya ..
Kalemkutu ilk kombin bana biraz tuhaf geldi. Belkide tarzım olmadığı içindir bilmiyorum...
o şekilde renkli kazakları sevmiyorum ben bu yüzden gözüme hoş görünmüyor...
pantolon rengi güzel fakat sanki biraz bol gibi duruyor bu yüzden ayakkabılarla pek hoş durmamış... pantolon daha üstüne yapışık olsa ayakkabılarıda ten rengi çorapla yada ayakkabı rengine uygun ince bi çorapla giysen daha iyi olurdu sanki...
ikinci kombinde pantolon rengine bayıldım çok hoş iddaalı bi renk severim o rengi.. üstünü pek seçemediğim için yorum yapamıyorum...
QUOTE]
yorum için öncelikle teşekkür ederim
kazağın rengini özellikle soluk seçmeye çalıştım,zaten aldıktan sonra nedense benim de kazağa hevesim kaçtı.
pantolon aslında üzerime fazlasıyla yapışık hatta iki kilo alsam olmaz
ten rengi çorapta da çok haklısın fakat akşam çıktığım için üşümekten korktum
ikini kombinde üstümde siyah badi ve hırka vardı,ilk kez o pantolonla siyah giydim.pantolon daha canlıydı aslında fakat yıkadıkça rengi kaçtı.
önerilerin için tekrardan teşekkürler düş
bnnu; özellikle o üstündeki gömlek sanırım eğer öyleyse kullanma biçimini çoook sevdim.Genel olarak da çok hoşsun
gömleğin kullanılış şekline alışmam lazım, hımmmm, değişik
bnnucum kombini beğendim fakat beyaz gömleği pek uyduramadım:18:
hatta küçük fotoda ilk gördüğümde doktor önlüğü gibi geldi yani sadece eteğe uyduramadım tatlım.[/B]
bnnu
eteğin kazağın çorabın güzel... Ama bence üstüne o beyaz gömlek hiç uymamış hem çok göz yoruyor hemde doktor önlüğü gibi durduğu kısmını doğruluyor...
Beyaz değilde başka bi renk olsaydı gömleğin duruşu güzel olurdu ...
çoook geçmiş olsun şekerim.
gel hadi,toparlaşalım iyice kalabalıklaşalım.:13:
:94:
:118:
efsuncum nerelerdesin kayboldun
Sorma cnm, is yogunlugu, hastalik fln derken kendime hic zaman ayiramadim malesef.
Etegini güle güle kullan, güzelmis. Gömlekle kombin fikrini sevdim, ama daha kisa bi gömlekle denesene bi.Mesela krem rengi ince ayni bu tarzda sade bisey olabilir ve altin rengi takilarla. daha güzel olur gibime geldi öyle.
çok geçmiş olsun canım yaa aksatma kendine dikkat et mazallah
gömleğim ekru yani beyaz diil kreme yakın canım ve çok ince kumaşı war altın rengi takılarla deneyebilirim ama teşekkürler