Bugün ne giydin? Çek görelim..

Kalemkutu tarzin hos, biraz eskileri animsatan bir tarzin var, begendim. Ozellikle sari pantolonlu kombini begendim

Bnnu ben beyaz gomlegi fazla uyduramadim canim, alakasiz olmus biraz. Ama etegin hos, begendimm

Kalemkutu tarzin hos, biraz eskileri animsatan bir tarzin var, begendim. Ozellikle sari pantolonlu kombini begendim

Bnnu ben beyaz gomlegi fazla uyduramadim canim, alakasiz olmus biraz. Ama etegin hos, begendimm

burcucumm çok teşekkür ederim.doğru bir tahminde bulunmuşsun.eskileri gerçekten çok severim..
senin kombinlerini göremiyoruz bu ara?

burcucumm çok teşekkür ederim.doğru bir tahminde bulunmuşsun.eskileri gerçekten çok severim..
senin kombinlerini göremiyoruz bu ara?

Vintage tarzi cok hosuma gidiyor, guzelde tasiyorsun zaten tatlim
Gecenki olaydan sonra resim eklemekten kaciniyorum dogrusu canim. Belki daha sonra eklerim yine:44:

Vintage tarzi cok hosuma gidiyor, guzelde tasiyorsun zaten tatlim
Gecenki olaydan sonra resim eklemekten kaciniyorum dogrusu canim. Belki daha sonra eklerim yine:44:

çok teşekkür ederim,şımarabilirim her an
evet,o olayı biliyorum.sana bir itirafta bulunayım mı?bi ara ben de öyle olduğunu düşünmüştüm.fakat,yazdığın cevaplara ve eklediğin fotoğraflara,yüzüne vs.ye bakınca gayet de gerçek olduğunu gördüm.boş boş konuşmak kolay.ben de şüphe duyunca araştırdım ve buldum.
bekliyorum en kısa zamanda bakalım görelim azıcık seni de

Suphelerinizi anliyorum zaten, ben olsam bende suphelenirim. Sadece israrla sen degilsin denmesi tuafima gitti. Herneyse inandigina sevindim canim. EN kisa zamanda zaten kendime bu forumda bir baslik acmayi dusunuyorum, odamin degismesini bekliyorum, hayirlisi :)

selam kk nın zevkli hatunları. güzelliğine güvenen bayanları kadınlar hamamnıda kk güzellik kraliçesi yarışmasına bekliyorum.

tek kelimeyle bayıldımmm herşeyle uyabilcek bi gömlek spor da kullanabilirsin klasikte ama ne yazıkki kredi kartım olmadığı için internetten alışveriş yapamıyorum
anladım canım yaa aslında biraz gezsek ben internettekinin aynılarını avmlerde de bulabiliyorum

bnnu
Yeşil eteğin ve beyaz gömleğin renk bakımından uyumlu ama eteğin sarı düğmeleriyle gömleğin siyah gibi duran düğmeleri bir arada beni rahatsız etti..
Düz beyaz bi gömlek daha iyi olurdu sanki diye düşündüm...
2. kombindeyse kazağın rengine bayıldım içindeki gömleklede gayet uyumlu görünüyor.Siyah pantolonda iyi durmuş ama o renk kazakla daha acık bi renk pantolon giysen daha hoş olurdu. Mesela krem..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…