çantana tek kelimeyle ba-yıl-dımmmm:)
ama altında ki ne onu çözemedim etek mi şalvar mı bilemedim sevmedim onu
triko etek canım, şalvar asla giymem sevmem:18:
anladım tatlım ama cantan tam benim tarzım:)
saçlarını nası yapıyorsun ne kullanıyorsun çok merak ettim gerçekten her yönüyle kusursuz güzellik maşallah
Gunaydin,
Efsun ile Selayhus kombin eklemiyorlar.mdree de vardi
çatlağım :)
ben çok beğendim çantanı sanırım trendyol ya da ona benzer bi siteden almıştın hatırlıyor gibiyim.
adece eteğini çok beğenemedim o kadar.
çanta şapka kazak çok hoş
merve_buse özellikle son kombini beğendim, eteğine bayıldım
alisha çok gri olmuşsun bence:18:az hareketlilik lazım sanki bu kombine.
eticin ne yazık ki beğenmedim :26: üzgünüm
Tesekkur ederim canim benim, saclarimi masa ile yapiyorum veya arada duzlestirici ile dalgalar yapiyorum
Tesekkur edeirm hayal, trenchcoatimin markasi Karen Millen. Biraz gec cvp oldu kusura bakma canim
evet ben de farkettim.neden eklemiyorlar acaba?:44:
Eşleri işleri güçleri vardır yoğunlardır belki
Ama hala izleniyosunuz takip ediliyorsunuz bunu bilin
ojelerinle ayakkabılarını çok sevdim tatlım etekle kazakta ayrı ayrı güzel ama birlikte sevmedim:44:
kontescan iki kombinini de beendim ilkinde sapkanı çok beğenmedim ama etek deri ceket çok hoş olmuş
kontescan iki kombinini de beendim ilkinde sapkanı çok beğenmedim ama etek deri ceket çok hoş olmuş
ikincisinde tam benim tarzım beendim eteğinin kemeri accuk daha ince olabilirmiş onun dışında kazağınla ben uyumlu buldum bu eteğe koyu renk kazaklar hayatta gitmezdi
eticin hoşgeldin öncelikle ufak tefek yorum katmak istersem mesela bluzunu açık renk seçebilirsin uzun bi kolyeyle, eğer böyle kombinlemek istersen ,,, eteğin tarzım olmadığı için bana gitmedi ama senin için yorum yaparsam zayıf olduğun için böyle etekler seni kilolu göstermez ordan yana problem yok , boyunu bilmiyorum ama platform topukla ve böyle uzun eteklerle boyunu dahada uzun gösterirsin manken gibim
Kizlar burasi bu sorunun yeri olmayabilir AMA buradaki zevk sahibi bayanlarin fikirlerine ihtiyacim var. Vizon rengi elbise ne renk taki ayakkabi ve cant a ile kombinlenebilir? Simdiden tesekkurler.....