Bugün ne giydin? Çek görelim..

$Desktop4.jpg $Desktop5.jpg

bugünkü benden bişeyler :)
timberlandlerim biraz bulanık çıkmış ama olsun :21:

biz iyiyiz :)
sen de ekle de daha iyi olalım:KK8:

hic cekinmedim ki ne zamandir. biraz da hastalik ve soguklar fln derken giyindigimi bile hatirlamiyorum, ne bulduysam artik :KK70:
artik cekinir eklerim tabiki, kendime geleyim biraz. sizlerden güzel güzel ilhamlar fikirler alirim hem ohh mis :KK16:

hic cekinmedim ki ne zamandir. biraz da hastalik ve soguklar fln derken giyindigimi bile hatirlamiyorum, ne bulduysam artik :KK70:
artik cekinir eklerim tabiki, kendime geleyim biraz. sizlerden güzel güzel ilhamlar fikirler alirim hem ohh mis :KK16:

çoook geçmiş olsun şekerim.
gel hadi,toparlaşalım iyice kalabalıklaşalım.:13:

:94:
:118:

Selam tatlilarim, uzun süre sonra yine ben geldim. Nasilsiniz ? Birkac sayfa baktim süpersiniz biraktigim gibi :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
efsuncum nerelerdesin kayboldun :KK5:

kalemkutu son kombinini daha çok beendim ilk kombininde bu renkli kazaklardan çok görüyorum ama alt kısmını katlamış mısın katlama bence
ikincisinde bu pantolonları seviyorum ayakkabıların da hoşmuş bu pantolonunu yalnızca bol kesim gömlekle de deneyebilirsin hırka olmadan :KK16:

bnnu; özellikle o üstündeki gömlek sanırım eğer öyleyse kullanma biçimini çoook sevdim.Genel olarak da çok hoşsun :-)
Kalemkutu; ayakkabılar hariç iki kombinini de çok beğendim.Ama tabi ayakkabılara da bayılanlar vardır ama biraz kaba duruyor bence :44:
Nur0993; bi şal nasıl da değiştirmiş bütün kombini :-)
umarım bi ara ben de üşenmeyip buraya fotoğraf koyabilirim :KK8:

Son düzenleme:

kalemkutu son kombinini daha çok beendim ilk kombininde bu renkli kazaklardan çok görüyorum ama alt kısmını katlamış mısın katlama bence
ikincisinde bu pantolonları seviyorum ayakkabıların da hoşmuş bu pantolonunu yalnızca bol kesim gömlekle de deneyebilirsin hırka olmadan :KK16:

canım kazağı çok isteyerek aldım.hatta mağazanın önünde kedi gibi dolandım:)sonra baktım indirimde,aldım.ama alınca farkettim ki,bana small bedenler bazen büyük geliyor.kazağı ben kıvırmasam da büyük geldiği için kendi kıvrılıyor:KK1:
pantolonu sadece kot gömlekle denedim şekerim,başka gömleklere haala alışamadım.teşekkürler fikirler için..:KK16:

bnnu; özellikle o üstündeki gömlek sanırım eğer öyleyse kullanma biçimini çoook sevdim.Genel olarak da çok hoşsun :-)
Kalemkutu; ayakkabılar hariç iki kombinini de çok beğendim.Ama tabi ayakkabılara da bayılanlar vardır ama biraz kaba duruyor bence :44:
Nur0993; bi şal nasıl da değiştirmiş bütün kombini :-)
umarım bi ara ben de üşenmeyip buraya fotoğraf koyabilirim :KK8:

tatlım,ayakkabılar sanırım tarz meselesi.tabiki kaba bulmakta haklı olabilirsin.
fakat ben ayakkabıda maskülen tarzını seviyorum.boyum uzun olduğu için topuklu giyince kendimi leylek gibi hissediyorum.anlayacağın ben biraz gıcığımdır,herkesçe beğenileni beğenmem:KK1:
ayrıca ayakkabılar olmasa da kombinleri beğenmene sevindim,seni de görmek isteriz.:KK34:

Eki Görüntüle 360957 Eki Görüntüle 360960

bugünkü benden bişeyler :)
timberlandlerim biraz bulanık çıkmış ama olsun :21:

bu ayakkabıları seviyorumm :KK23::KK23: kombini pek anlamadım,bulanık :26:
benzer bi pantul bende de var, çok seviyorumm. beğendim kombinii:nazar:
yarın için tasarladığım bir kombin :KK8:
eteğimi pembe dolaba da eklemiştim :))

Eki Görüntüle 362556
gömleğin kullanılış şekline alışmam lazım, hımmmm, değişik:KK17:

kontesscimfotoğraf makinam hasta etti evet oldukça uyuz çekti tam ifade edemedim kendimi,teşekkür ayrıca:KK16:

bnnucum kombini beğendim fakat beyaz gömleği pek uyduramadım:18:
hatta küçük fotoda ilk gördüğümde doktor önlüğü gibi geldi yani sadece eteğe uyduramadım tatlım.:KK31:

Kıyafet kombinlerine bakmaya bayılırım yorum yapmayıda severim :)
Uzun zamandır uğramadım gerçi buraya ..
Kalemkutu ilk kombin bana biraz tuhaf geldi. Belkide tarzım olmadığı içindir bilmiyorum...
o şekilde renkli kazakları sevmiyorum ben bu yüzden gözüme hoş görünmüyor...
pantolon rengi güzel fakat sanki biraz bol gibi duruyor bu yüzden ayakkabılarla pek hoş durmamış... pantolon daha üstüne yapışık olsa ayakkabılarıda ten rengi çorapla yada ayakkabı rengine uygun ince bi çorapla giysen daha iyi olurdu sanki...
ikinci kombinde pantolon rengine bayıldım çok hoş iddaalı bi renk severim o rengi.. üstünü pek seçemediğim için yorum yapamıyorum...
nur0993 renk uyumu çok güzel benimde sürekli kullandığım renklerden... çantana bayıldım çok hoş duruyor.sarı şalında kahverengi ve kreme ayrı bi hava katmış süper bi şekilde uyum sağlıyor:)Ama saçların salık değilde dağnık şekilde toplu olsaydı yada topuz gibi tepeden toplasaydın daha hoş olurdu sanki..
bnnu
eteğin kazağın çorabın güzel... Ama bence üstüne o beyaz gömlek hiç uymamış hem çok göz yoruyor hemde doktor önlüğü gibi durduğu kısmını doğruluyor...
Beyaz değilde başka bi renk olsaydı gömleğin duruşu güzel olurdu ...

Kıyafet kombinlerine bakmaya bayılırım yorum yapmayıda severim :)
Uzun zamandır uğramadım gerçi buraya ..
Kalemkutu ilk kombin bana biraz tuhaf geldi. Belkide tarzım olmadığı içindir bilmiyorum...
o şekilde renkli kazakları sevmiyorum ben bu yüzden gözüme hoş görünmüyor...
pantolon rengi güzel fakat sanki biraz bol gibi duruyor bu yüzden ayakkabılarla pek hoş durmamış... pantolon daha üstüne yapışık olsa ayakkabılarıda ten rengi çorapla yada ayakkabı rengine uygun ince bi çorapla giysen daha iyi olurdu sanki...
ikinci kombinde pantolon rengine bayıldım çok hoş iddaalı bi renk severim o rengi.. üstünü pek seçemediğim için yorum yapamıyorum...
QUOTE]

yorum için öncelikle teşekkür ederim:KK16:
kazağın rengini özellikle soluk seçmeye çalıştım,zaten aldıktan sonra nedense benim de kazağa hevesim kaçtı.
pantolon aslında üzerime fazlasıyla yapışık hatta iki kilo alsam olmaz :KK1:
ten rengi çorapta da çok haklısın fakat akşam çıktığım için üşümekten korktum :KK9:
ikini kombinde üstümde siyah badi ve hırka vardı,ilk kez o pantolonla siyah giydim.pantolon daha canlıydı aslında fakat yıkadıkça rengi kaçtı.
önerilerin için tekrardan teşekkürler düş :KK31:

teşekkür ederim güzel yorumunuz için evet üstümdeki gömlekti çok mersi:KK16:

gömleğin kullanılış şekline alışmam lazım, hımmmm, değişik:KK17:

eet biraz değişik bazen de değişik olmak ii gelio :KK3: teşekkürler kontescan

bnnucum kombini beğendim fakat beyaz gömleği pek uyduramadım:18:
hatta küçük fotoda ilk gördüğümde doktor önlüğü gibi geldi yani sadece eteğe uyduramadım tatlım.:KK31:[/B]

canın sağolsun tatlım thanks :KK19:

bnnu
eteğin kazağın çorabın güzel... Ama bence üstüne o beyaz gömlek hiç uymamış hem çok göz yoruyor hemde doktor önlüğü gibi durduğu kısmını doğruluyor...
Beyaz değilde başka bi renk olsaydı gömleğin duruşu güzel olurdu ...

tam beyaz değil aslında ekru rengi war başka ne renk olabilir diye düşündüm ama boğulmak istemedim koyu renklerde ondan düşcüm belki açık renk toz pembe çok açık turkuaz falan aykırı renk güsel olabilir teşekkürler

çoook geçmiş olsun şekerim.
gel hadi,toparlaşalım iyice kalabalıklaşalım.:13:

:94:
:118:

tesekkür ederim. evet toplasalim valla. o pantolonun rengi hardal mi , camel mi ?

Sorma cnm, is yogunlugu, hastalik fln derken kendime hic zaman ayiramadim malesef.
Etegini güle güle kullan, güzelmis. Gömlekle kombin fikrini sevdim, ama daha kisa bi gömlekle denesene bi.Mesela krem rengi ince ayni bu tarzda sade bisey olabilir ve altin rengi takilarla. daha güzel olur gibime geldi öyle.

Sorma cnm, is yogunlugu, hastalik fln derken kendime hic zaman ayiramadim malesef.
Etegini güle güle kullan, güzelmis. Gömlekle kombin fikrini sevdim, ama daha kisa bi gömlekle denesene bi.Mesela krem rengi ince ayni bu tarzda sade bisey olabilir ve altin rengi takilarla. daha güzel olur gibime geldi öyle.

çok geçmiş olsun canım yaa aksatma kendine dikkat et mazallah :KK19:
gömleğim ekru yani beyaz diil kreme yakın canım ve çok ince kumaşı war altın rengi takılarla deneyebilirim ama teşekkürler :KK9:

çok geçmiş olsun canım yaa aksatma kendine dikkat et mazallah :KK19:
gömleğim ekru yani beyaz diil kreme yakın canım ve çok ince kumaşı war altın rengi takılarla deneyebilirim ama teşekkürler :KK9:

Sagolasin cnm, ediyorum kendime gelmeye basladim bile.
flashtan fln beyaz görünebiliyor, ekru rengini cok severim. öyle denemende fayda var altin rengiyle mavi tnlari cok yakisiyor.

X