Bugün ne giydin? Çek görelim..

ay tamamen giymeyeceğim şekilde yeni kombinler ürettin kuzum yaa:18:
teşekkür ediyorumm

ay tamamen giymeyeceğim şekilde yeni kombinler ürettin kuzum yaa:18:
teşekkür ediyorumm

haha çok güldüm yahu
böyle etekler görünce metalci damarlarım kabarıyor benim.
bir de ben desenli çorap hiç sevemedim o nedenle şey ettirdim
neyse,yeni kombinler ekle arada da ben yine giymeyeceğin bişeyler bulayım sana .

kizlar tarzlarinizi inceledim cok begendim bazilarinizi.
kontess giyim tarin hosuma gitti birde ojelerin cidden cokcarpici.
ek olarak birsey dikkatimi cekmedi degil ciddi anlamda fotolari birebirinceledim konuda
burcucum olan arkadasin ekledikleri farkli kisiler
bazilarinda birbirinden farkli modellerin fotosu eklenmis
biri merdivende kirmizi paltolu olan digeride caddede arkada kameraman olanlar kendine ait degil.
sans eseri bufotolardan birini netten gormustum zaten bu konudada gorunce yazmak istedim.

Sanirim senin gozlerinde sorun var, fotograflara dikkatli bakarsan hepside bana ait oldugunu gayet acik ve net anlarsin. Bu dediklerin cok sacma. Fazla soze gerek yok. Beni nette gorduysen bu sadece lookbook sayfasinda ola bilir, cunku ben bu site de resimlerimi paylasiyorum evet, Burcu Dere yazinca google'a ilk cikan bunlar zaten. Baska site de gorduysen, hangi site'de oldugunu soylersen sevinirim canim, merak ettim

eklediginiz resimlerin birbirinden farkli oldugunu gormemek icin gozlerimin bozuk yada kor olmasi gerekiyor.
kirmizi paltolu resim baska bir modele ait ha birde o caddede olan.
nette tesadufen gormustum dun de bu konuyu incelerken bu resimleri gordum. yazmak istedim yazdim.
zaten sizin resimlerinizin yuzleri acik genelde ama benim size ait degil dedigim o iki fotodakin modelin yuzu karalanmis
dikkat cekici bu detayda.

Benim ekledigim cogu resimlerde yuzum kapali, resimlerim baskalari tarafindan kopyalanmasin diye. Hala bu sacma dusuncenizi desteklediginizi anlayamiyorum. O resimdeki kiyafetlerin bende olmasi, ve hepside yasadigim yerde cekilmesi cok fazla tesaduf olsa gerek degil mi?
Baska bir modelin resimlerini ekleyerek elime birsey gecmez, sadece kendimi kucuk dusurmus olurum. Ve nette gordum diyorsaniz site yi de soyleyin, bende goruyum. Kirmizi paltolu resmim ve caddede cekilen resmimin her karesi var bende, kendimi her sekilde kanitlaya bilirim. Ve resimlerin yuzu acik versiyonu nu cok merak ediyorsaniz buyrun bakin. Burcu Dere // LOOKBOOK.nu

bugün ne giydim
Eki Görüntüle 346311
taba da botum vardı.

hatun güne senin kombinlerinle başlamak ne hoş, maaşallah diyorum hemen
eteğin pliseli herhalde ama kumaşı kadife mi bana mı öyle geldi merak ettim :26: uzun etek deri ceket kombinlerini çok severim sana da pek yakışmış
bu arada limago kutusu da ayrı bir hava katmış

her girdigim siteyi kayit altinda tutmam imkansiz oyle degil mi?
bu resimler size ait degil baska bir sitede gordum aynilarini.
konuyu dagitmak istemiyorum.
bu konuyu inceleyen takip eden biri olarak gercek insanlari gormek istedigimi belirtmek istiyorum.
baskasinin resmini koyup da ben buyum bugun bunu giydim demek cocukca geliyor bana.
size baska birsey soylemek istemiyorum buyrun baskalarinin fotolarini ekleyip ben buyum demeye devam edin bende sadece
gercek kisilerin giyim tarzlarini inceleyip kendime uyanlari uyarlamaya devam edeyim

Size diyecek soz bulamiyorum. Bir resim profesyonel cekilmis diye baskasina ayit olmasi lazim diye bir sart yok.
Nasil dusunurseniz dusunun, inanki hic umrumda degil, sadece sok oldum. Ben kendimi biliyorum, ve her sekilde herseyi kanitlaya bilirim bayan bilmis. Herneyse kendimi daha fazla yormucam sizin icin.

"gercek" insanlara yorum yapin siz, dediginiz gibi

eeheeh limango kutusu sağol kuzum
etek triko, kendinden bi pilimsi bi şeyleri var evet

bu arkadaş buraya çok uzun zamandır foto ekliyor
bizlerde beğenerek takip ediyoruz. sanırım buradan tanıştığı görüştüğü kimselerde var.
isminide yazmış diğer fotolarıda gösteriyor neden ısrarla sahte dediğinizi anlayamadım.

ha şöyle bişey var burcumm nickiyle yazan kimseyi birebir görmüşsündür
o nickle yazan fotodaki kimse değil di dersin okey
ama elinde kanıtlayamadığın iddiadan başka bişey yok
kusura bakma ama sende uzun zamandır üyeymişsin
sebepsiz kanıtsız başka bir üyeyi karalamak hoş değil

Tesekkur ederim canim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…