burcucumm bence kesinlikle bir moda bloğu açmalısın.takipçilerin hazır
bu arada burcu uzun zamandır forumda ve resim ekler,evetbazı fotoları prosyonel ama evinde,odasında çekildiği fotoları da burada paylaştı.arkadaşımız da bir yanda haklı aslında,bu topicte benzer öyle facialar yaşandı ki,resim düzenleme sitelerinde vücutlarını inceltenler yabancı bloglardan,face ten çalıntı fotolar vs vs. ama ben burcu'yu bunun dışında tutuyorum.umarım konu tatlıya bağlanır hanımlar
hatta yanılmıyorsam 1-2 kez cep telinden kendi çektiği fotolarını da paylaşmıştı..
Evet,buraya başkalarının ftğ.nı 'benim' diye ekleyenler çok oldu.Burcu hoş,güzel ve giydiğini yakıştıran biri.Bu yüzden sanırım inanmayanlar çıkabiliyor.Takılmamak gerekiyor.Burcu giydiklerin de çok yakışıyor sana.
Bir defa buraya ftğ ekledim de yemediğim laf kalmadı. :)) Fiziğime,boyuma,kg laf bulamayanlar güvenlik nedeniyle karaladığım yüzüm için 'yüzü de görmek lazım ' deme gafletinde bulunmuşlardı.Beğendikleri fiziğin yanında daha güzel kalan bir yüz onlara iyi gelmeyecekti.Ama kimseye ispatlanacak bir durum yok.Buraya ne giydiğini göstermek için ftğ ekliyor insanlar,fiziğini göstermek için değil. :)))
Canım ,besmele çekecek biri varsa o da sensinfİziğine,güzelliğine,yüzüne ,gözüne,kaşına ,ruhuna,kalbine bayılıyorum.Günlük hayatta olunca insana tuhaf gelmiyor da sanal ortamda insanlar neden bu kadar hırslı onu anlayamıyorum ben. :)) Reklamını yapıyor diyen bile olmuştu. :)) Sanal reklam herhalde,ne reklamıysa Kk hanımları komik işte n'apacaksın ! :))
rica ederimhepimize maşallah,tüm arkadaşlarımıza...arada böyle pürüzler olabiliyor ,o da nazar boncuğu olsun ne diyelim
dolan yaşan bu güzelim topic böyle sinek avlıyor,insanlar çekiniyor,soğuyor ve sonuç bu ...
paylaşımlara devam arkadaşlar,forumun en aktif topiclerinden biri burası, aynı zamanda en sevilen...
kontess-barbi,selayhus kırmızıseven hatun ve aklıma gelmeyen bir çoğunuz nerdesinizz yahuuu:26:
Cok Tesekkur ederim canim :))
Suphelerinizi anlaya biliyorum, ama israrla dogru olmayan iddaalarin desteklenmesine akil erdiremiyorum.
Moda blogu baslamayi bende dusunuyorum, ilk lookbook'ta resimlerimi paylasarak basladim, insallah devami gelir, hayirlisi :)
uyum güzel, tarz olarak da renk olarak da...
ama ben bu pantolonların düşük bel durmasını sevmiyorum :18: aşırı kalçalı garip bir görüntü oluyor, pardon:26: