Bugün ne giydin? Çek görelim..

$1.jpg

Bugünde kızımla biz böyleydik kızlar :nazar:

kontesscim çorap harici beğendim,özellikle etek vamp olmuş,üstüne siyahla da giyebilirdin dar bir body olabilir,metal bir kolye bomba olabilirdi.saçların daha da parlardı :)
kazak da olmuş ama bir de boğazlı ya da v yaka bi kazak body ile de deneyebilirsin diye düşündüm.
çorap da siyah kalın düz giyerdim ben olaydım :)
böyle çoraplarla aram olmadı hiç.:KK17::26:

Arada bir bakarım bu topiğe, bu sefer kocaman bir maşallah demeden geçemedim. :)
Hamilelik nasıl da yakışmış maşallah Allah nazarlardan saklasın seni de kızını da.
:nazar: :KK16:

Ayyy, çok mutlu oldum yorumuna tatlım, tşk ederiz kızımla birlikte:)
Şu anda tekmeliyor, sanırım oda mutlu oldu yorumuna teyzesi :nazar: :emir_bebek:

demothy
çok hoş olmuş :nazar:

sevgili
kızına da sana da maşallah:nazar:

kalemkutu
aaahh ahh karın süper olduğu zamanda bi foto çekmedim kı mükemmel manzaralar vardı seni görünce aklıma geldi malesef o da final zamanına denk gelince o manzaraları kaçırdım sizlere de göstermek isterdim :KK5:

bunu geçenlerde çekilmiştim boş kalmasın buralar hazır dolmuşken :KK1:
bu arada bana yorum yapan herkese teşekkür ederim skinnyden uzaklaşmak üzere bol bi pantolon denedim modeli öleydi :emir_bebek:

Eki Görüntüle 334510

$388585_278172612234322_100001247573867_885014_2018506911_n.jpg

Bugün bende bunları giydim kızlar.Klasik giyinirim genelde pek beğenmem tarzımı ama olsun :KK17: resme tıklarsanız büyür :KK16:

Kızlar merhaba ne kadar sessiz artık buralar.. :KK5: 80 sene sonra bir foto ekliyim dedim ,öyle şipşak çektiğim için kusura bakmayın,aslen altında topuklu vardı ama ayaklarım o kadar ağrıdı ki fotograf çekerken bile giymek gelmedi içimden ..Birde çok kalitesiz çekmişim üstümdeki pudra rengi :KK53:

Eki Görüntüle 332709 Eki Görüntüle 332710

:nazar: kontess eteğini çok beğendim, bnnu üstündekiler çok güzel ama kontese katılıyorum pantolon sanki büyük gibi duruyor modelimi öyle çözemedim :26:​

tek kelimeyle HA-RI-KA supersin canim, mukemmel olmussun, gozlerimi alamadim:) 1000 kere masallah:nazar::nazar::nazar::nazar:

Harikasın :)
Özellikle saçlarına bayıldım , bende böyle dalga yapmak istiyorum ama hiç olmadı , sen nasıl yapıyorsun ?

Tesekkur ederim canim benim, saclarimi masa ile yapiyorum veya arada duzlestirici ile dalgalar yapiyorum
Burcuu,
Kırmızı trenchcoat lu kıyafetine bayıldım. Trenchcoatının markasını öğrenebilir miyim?

Şimdiden tşk ederim.

Tesekkur edeirm hayal, trenchcoatimin markasi Karen Millen. Biraz gec cvp oldu kusura bakma canim

X