Canım ablamm her zamanki gibi harikasın.
teşekkür ediyorum Ve şapır şupus öpüyorum
Vayy yavruu yirim senin eteğini çorabınıı Maşallah maşallah sana Ayrıca Çorabınada bayıldım
kontes corap haric cok begendim, sacinin rengine bayildim ayrica
kontescim çorabn tarzım olmadığı için ona yorum yok genel olarak hoş gözüküyorsun tatlım
Kontes bende seni çok beğendim ilk kez bakıyorum ne güzelmiş bu başlık bende eklemeye çalışıcam artık buraya... Saçların çok bakımlı duruyor rengi de çok hoş. Amma çorabın olmamış siyah mat opak çorap daha iyi olabilirdi.
teşekkür ediyorum Ve şapır şupus öpüyorum
Vayy yavruu yirim senin eteğini çorabınıı Maşallah maşallah sana Ayrıca Çorabınada bayıldım
neler olmus burayaaaaaa???? uzun zamandir ugramiyordum cok sakinlesmis burasi arkadaslar.....ama resim ekleyenler yine cok hos
bende ekliyorum..insallah burasi biraz daha canlanir eskisi gibi
Eki Görüntüle 321102
çok güzel kontesscim çorabında harika olmuş bence çok hoşsunnnnnn
çok teşekkürlerr
Büyük desenli çorapları sevemiyorum ben, ama saçlarını çok beğendim. Rengi, özellikle bukleleri,
nasıl yaptın?
"utanır insan böyle güzel olunur mu?"hatunum süpersin yine !!! (başlık başka bölüme taşınmış ben de kapandı gitti sanmıştım tee allahım!) boyuna posuna saçına özellikle de çorabınaaa "maaşallah" diyorum! bu çorap için bu boy ideal aslında daha mini de yakışıyor ama daha uzun ıı ıhh!
burası çok durgun bidane de benden. büyük hali için resmin üzerine tıkkk
hızlıresimden yüklüyorum çok büyük oluyo sitedeki eklentiden yüklüorum küçük oluo bi ayarlayamadm şunu ....
Eki Görüntüle 332581
Kızlar merhaba ne kadar sessiz artık buralar..80 sene sonra bir foto ekliyim dedim ,öyle şipşak çektiğim için kusura bakmayın,aslen altında topuklu vardı ama ayaklarım o kadar ağrıdı ki fotograf çekerken bile giymek gelmedi içimden ..Birde çok kalitesiz çekmişim üstümdeki pudra rengi
Eki Görüntüle 332709 Eki Görüntüle 332710
kontess eteğini çok beğendim, bnnu üstündekiler çok güzel ama kontese katılıyorum pantolon sanki büyük gibi duruyor modelimi öyle çözemedim :26: