Bugün ne giydin? Çek görelim..

kontescim çorabn tarzım olmadığı için ona yorum yok genel olarak hoş gözüküyorsun tatlım

Kontes bende seni çok beğendim ilk kez bakıyorum ne güzelmiş bu başlık bende eklemeye çalışıcam artık buraya... Saçların çok bakımlı duruyor rengi de çok hoş. Amma çorabın olmamış siyah mat opak çorap daha iyi olabilirdi.

kontescim çorabn tarzım olmadığı için ona yorum yok genel olarak hoş gözüküyorsun tatlım

teşekkür ederim kızlarrr

:78::78::78: oyy çok teşekkür ederim bebişimmm

daha mini bana gelmez ne yazık ki

topiğe üstteki seçeneklerden abone olsana, hemen bulursun

burası çok durgun bidane de benden. büyük hali için resmin üzerine tıkkk
hızlıresimden yüklüyorum çok büyük oluyo sitedeki eklentiden yüklüorum küçük oluo bi ayarlayamadm şunu ....

Eki Görüntüle 332581

Kızlar merhaba ne kadar sessiz artık buralar.. 80 sene sonra bir foto ekliyim dedim ,öyle şipşak çektiğim için kusura bakmayın,aslen altında topuklu vardı ama ayaklarım o kadar ağrıdı ki fotograf çekerken bile giymek gelmedi içimden ..Birde çok kalitesiz çekmişim üstümdeki pudra rengi

kontess eteğini çok beğendim, bnnu üstündekiler çok güzel ama kontese katılıyorum pantolon sanki büyük gibi duruyor modelimi öyle çözemedim :26:​

teşekkürler canımm.ben de senin kombinini beğendim,çok elit

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…