çok hoşş..)
burası çok durgun bidane de benden. büyük hali için resmin üzerine tıkkk
hızlıresimden yüklüyorum çok büyük oluyo sitedeki eklentiden yüklüorum küçük oluo bi ayarlayamadm şunu ....
Eki Görüntüle 332581
çok hoşsunuz :) sevgili
çok hoşş..)
.......................................
Arada bir bakarım bu topiğe, bu sefer kocaman bir maşallah demeden geçemedim. :)
Hamilelik nasıl da yakışmış maşallah Allah nazarlardan saklasın seni de kızını da.
Eki Görüntüle 335017
Bugün bende bunları giydim kızlar.Klasik giyinirim genelde pek beğenmem tarzımı ama olsunresme tıklarsanız büyür
güzel olmuşsun, ama çizmelerde çıksaymış keşke
birde foto yan olunca boynu çevirmek gerekiyor
şaka şaka hoş bir tarz olmuş.
Kızlar merhaba ne kadar sessiz artık buralar..80 sene sonra bir foto ekliyim dedim ,öyle şipşak çektiğim için kusura bakmayın,aslen altında topuklu vardı ama ayaklarım o kadar ağrıdı ki fotograf çekerken bile giymek gelmedi içimden ..Birde çok kalitesiz çekmişim üstümdeki pudra rengi
Eki Görüntüle 332709 Eki Görüntüle 332710
kontess eteğini çok beğendim, bnnu üstündekiler çok güzel ama kontese katılıyorum pantolon sanki büyük gibi duruyor modelimi öyle çözemedim :26:
Harikasın :)
Özellikle saçlarına bayıldım , bende böyle dalga yapmak istiyorum ama hiç olmadı , sen nasıl yapıyorsun ?
Burcuu,
Kırmızı trenchcoat lu kıyafetine bayıldım. Trenchcoatının markasını öğrenebilir miyim?
Şimdiden tşk ederim.
tek kelimeyle HA-RI-KA supersin canim, mukemmel olmussun, gozlerimi alamadim:) 1000 kere masallah