- 5 Şubat 2008
- 12.366
- 1.334
- 248
elbiseni çokkk merakk ettimm
canım ya(((((
ben de kan hapı yüzünden 55 den 63 e fırladım 3 ay içinde.güç bela 61 e indim şimdi...:a015:
Selayhus çok hoş gözüküyosun gözümü tırmalayan tek şey içine giydiğin beyaz bady onu giymesen çok daha hoş gözükür tabi bu benim fikrimopuyorumnanaktan
haklisin canim, ama cok soguktu bugun ve benim icine bir bady giyinmem sartti :) siyah denedim cenazeye gider gibi oldu o yüzden beyazla giydim, göz rahatsizligindan dolayi özür :))
tuti canim nisandami giycem dedim abiye olmamak uzere şik elbiselerde var senin tarzinda bu biraz spormu kacmis desem bilmemki
Yok canım benim ne göz rahatsızlığı olur mu hiç böyle de çok hoşsun ben genelde matem tutar gibi giyinirim simsiyah:bbo: gözüm alışık olmadığı için öyle gelmiştir yoksa çok hoşsun maşallah
TUTİ tabi kızar enişte fıstık gibi olmuşun maşallah
biberim saol tatlım ama ama ama yaaaaaaaaaaaaaa ben çok severek aldım bunu mafoldumben
Güzelmiş cnm yakışmış, belki izin verir cnm yaa ikna etmeye çalış günlük giymicen sonuçta nişan bu böyle zamanlarda bari karışmasın:sinifsinif:
neler dedim biberim nuh diyo peygamber demiyor...
bu elbiseyi çocuk reyonundanmı aldın diyor
yada uzunduda senmi kısalttın diyor olmaz giyemessin diyor...dedim giyicem o zaman bende boxerle gelirim dedi...hahahahakaydirigubbakcemile3
neler dedim biberim nuh diyo peygamber demiyor...
bu elbiseyi çocuk reyonundanmı aldın diyor
yada uzunduda senmi kısalttın diyor olmaz giyemessin diyor...dedim giyicem o zaman bende boxerle gelirim dedi...hahahahakaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?