Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
XZGİ BU KİLO ALMIŞ HALİN Mİ?
KIS MAŞALLAHH TAŞ GİBİSİNNNN
BEN NAPIYIMMM 58 KİLOYUMMMMM AYY BAKKK BEN KENDİ HALİME ÜZÜLDÜMMM:çok üzgünüm::1no2:
canım göbeğim ve yüzüm öyle bir şişti ki inanamazsın,bugun annemin arkadasları gördü hayrete düştüler nasıl böyle şiştin diye ohaoldumsmile göbeğimi burda içeri çektim beni tanımayan birisi hamilemisin dedi bana sadece göbek çıkık olunca kaydirigubbakcemile3
bir iki ay içinde düzelirmişim ama çok şükür :kedi:
saol bebem :kedi: sefiom walla ben de ugg,her bişeyciğe yakışıoo,elbise,kot ,tunik kaydirigubbakcemile3 şey ama alıntıdan silsen fotoyu olur mu ki :kedi:A sen de mi? laelaelaelaelae ugg görmekten ölcem artık ya
ama tarzın süper tuttum :lepi:
yok gordum tutı cok hossun yıne
avatarınada bayıldım elektrııkkk bugiiii kaydirigubbakcemile3
Tutti,maix, twetty, cennetkokulum harikasinizzzzz kizlar ay sizi gorunce ekliyesim geliyo 3 defa ekledim kursamda kaldi olanlar yuzunden
Twetty canim ama ruj olmamisti ben begenmedim rengini
Ponnus seni unutmustum ben bebeyim sende cok zarif ve şiksin
XZGİ BU KİLO ALMIŞ HALİN Mİ?
KIS MAŞALLAHH TAŞ GİBİSİNNNN
BEN NAPIYIMMM 58 KİLOYUMMMMM AYY BAKKK BEN KENDİ HALİME ÜZÜLDÜMMM:çok üzgünüm::1no2:
selayhusolmuş canım çok şıksın maaşallah
tsk ederim canim kolyem yamulmus :)) simdi farkettim
58 e ne olmus bende 57 yımguclubacismile
ezgı takmakafanı zaten zayıfsın bunlar gecıcı:teselli:
converseyi bende çok severim kkontes cim ...
bugün bi elbise aldım bayanlar ama erkek arkadaşım bi dünya laf söyledi elbiseme yarın iade etmeyi düşünüyorum oysaki ne heveslerle almıştım ühüüüüüüüüüüü