- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #1.961
Is cikisi boyner den baktim canim,benim kullandigima benzemiyormusBenim anlattığım ve kullandığım parfüm bu canım :)
Eki Görüntüle 1616135
Senin kullandığın parfüm ney ?
heheheIs cikisi boyner den baktim canim,benim kullandigima benzemiyormus5-6 tane denedim hepsi birbirine karisti. Suan burnumda hypnotic poison var sadece.Ne baskin bir parfüm bu yaa.Hepsini susturdu, bogazladi ezdi gecti valla
Pardon canim yazmamisim dolce gabbana pour femme. O da ayni anlattin gibi de ondan merak ettim.
Klasik olani degil canim.The one sanirim söyledigin. Ne guzel sen baya baya asik sin parfumunehehehehypnotic aman amann evlerden ırak valla nekadar yoğun baskın ağır baş ağrıtıcı bi koku olduğunu iyi bilirim
d&g klasik olanı dimi evet güzeldir o kokuda :)) ama benim 212 sexy'im başka valla hep duyardım orda burda missler gibi kokusunu ama kendimde duymakda ayrı bi güzel mişgün içersinde böyle burnuma miss gibi bi koku geliyo ayy diyorum ne güzel bi koku acaba nerden geliyo sonra dönüp bi bakarım ki meğer benden geliyomuş böylede feleğimi şaşırtıyo benim ama çook mutlu ediyo beni koklayınca kendimi böyle çok güzel koktuğum hissine kapılıyorum
bu parfume bakıcam mutlaka cok merak ettımhehehehypnotic aman amann evlerden ırak valla nekadar yoğun baskın ağır baş ağrıtıcı bi koku olduğunu iyi bilirim
d&g klasik olanı dimi evet güzeldir o kokuda :)) ama benim 212 sexy'im başka valla hep duyardım orda burda missler gibi kokusunu ama kendimde duymakda ayrı bi güzel mişgün içersinde böyle burnuma miss gibi bi koku geliyo ayy diyorum ne güzel bi koku acaba nerden geliyo sonra dönüp bi bakarım ki meğer benden geliyomuş böylede feleğimi şaşırtıyo benim ama çook mutlu ediyo beni koklayınca kendimi böyle çok güzel koktuğum hissine kapılıyorum
Senin kullandığın d&g pour femme klasik olanı canım klasik derken bunu söylemiştim ben :) the one ayrı bi koku onuda biliyorumKlasik olani degil canim.The one sanirim söyledigin. Ne guzel sen baya baya asik sin parfumuneAllah bozmasin
212 sexyemi tabi tabii bakk mutlaka gönül rahatlığıyla tavsiye edebilirimbu parfume bakıcam mutlaka cok merak ettım
okadar güzel anlattınkı resmen kendi parfumumden vazgecıp onu kullanasım geldi kokusunu duymadan hayran etıın ınsallah bende sureklı kullanacagım parfumumu blurum ve o benım kokum olur212 sexyemi tabi tabii bakk mutlaka gönül rahatlığıyla tavsiye edebilirim
İnşallah canım beğenirsin diye umuyorum az sıkmak yeterli oluyor ben evden çıkmadan 1 pıs yapıyorum bütün gün miss gibi kokusu burnuma geliyo :) fazla sıkınca bunaltabilir çünkü öyle fresh bir koku değil az sıkmak yeterli oluyor hem parfümde bereketli oluyor böyle uzun süre gidiyor hemen bitmiyor :)))okadar güzel anlattınkı resmen kendi parfumumden vazgecıp onu kullanasım geldi kokusunu duymadan hayran etıın ınsallah bende sureklı kullanacagım parfumumu blurum ve o benım kokum olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?