Bugün hangi parfümü kullandınız ?

Kenzo Amour buda dibini görmek üzere olduğum parfümlerden biri, vedalaşmak üzücü olacak. Bu arada bunu sıktığım zaman annem hep hypnotic poison mu sıktın diyor :) zaten genelde cok benzetiliyorlarmış, ama bence kenzo amour cok daha yumusak ve hafif.

Bugün dp lolita lift sıktım.. Misler gibi koktum.. Ayy neden bu kadar mutluluk veriyor bu parfüm bana acaba
banada 212 sexy mutluluk veriyo bu aralar iyiki de almışım yahu bu sıcaklarda bile hem boğmayıp hem aşırı kalıcı olup beni mutlu eden başka bi koku daha olmamıştı bundaki tatlılık başka hiçbi kokuda yok çok güzel tutturmuşlar ayarını orjinalinide almak nasip olur inşallah çok uygun oluyo orjinali indirimli zamanlarda

Bayadır sıkmıyordum özlemişim :) Dolce gabbana pure femme

bu parfumu çok merak ediyorum nasıl bi koku
Tatlımsı kremsi böyle makyaj malzemesi gibi kokuyor canım kendini hissetiren ben burdayım diyen bir koku ama asla rahatsız etmez başını ağrıtmaz :)) evet tatlı ama öyle bayram şekeri tarzında olan parfümlerden değil ben şekerli parfüm kullanamam 212 sexy gibi vanilyalı yumuşak tatlı kokuları severim sıktıktan 10 dk sonra inanılmaz mutasyona uğruyo koku değişiyo farklılaşıyo muhteşem bi kokuya dönüşüyo ben şuan bargellodan açık parfüm olarak kullanıyorum.. Orjinalinide almayı çok ama çook istiyorum inşallah nasib olur

Benim kullandığım parfümü anlatmışsın :) Resmini koyar mısın,merak ettim kokusuna bakayım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…