- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #1.941
Bugün dp lolita lift sıktım.. Misler gibi koktum.. Ayy neden bu kadar mutluluk veriyor bu parfüm bana acaba
bu parfumu çok merak ediyorum nasıl bi koku212 sexy
Tatlımsı kremsi böyle makyaj malzemesi gibi kokuyor canım kendini hissetiren ben burdayım diyen bir koku ama asla rahatsız etmez başını ağrıtmaz :)) evet tatlı ama öyle bayram şekeri tarzında olan parfümlerden değil ben şekerli parfüm kullanamam 212 sexy gibi vanilyalı yumuşak tatlı kokuları severim sıktıktan 10 dk sonra inanılmaz mutasyona uğruyo koku değişiyo farklılaşıyo muhteşem bi kokuya dönüşüyobu parfumu çok merak ediyorum nasıl bi koku
Benim kullandığım parfümü anlatmışsın :) Resmini koyar mısın,merak ettim kokusuna bakayım :)Tatlımsı kremsi böyle makyaj malzemesi gibi kokuyor canım kendini hissetiren ben burdayım diyen bir koku ama asla rahatsız etmez başını ağrıtmaz :)) evet tatlı ama öyle bayram şekeri tarzında olan parfümlerden değil ben şekerli parfüm kullanamam 212 sexy gibi vanilyalı yumuşak tatlı kokuları severim sıktıktan 10 dk sonra inanılmaz mutasyona uğruyo koku değişiyo farklılaşıyo muhteşem bi kokuya dönüşüyoben şuan bargellodan açık parfüm olarak kullanıyorum.. Orjinalinide almayı çok ama çook istiyorum inşallah nasib olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?