- 7 Ekim 2011
- 13.907
- 10.710
- 498
- 30
- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #1.761
Lolita lift bende de var. =) çok güzel kokuyor. Hem de pasta gibi doğru ama işte bu dedirten bir parfüm değil benim için fakat yine de harika buluyorum ve soğuk havalara çok yakıştırıyorum. =)Evet canım dediğin gibi çok çok şekerli bir parfüm. Tam genç kız kokusu..benim pasta kek gibi kokan şekerli, yeni keşfettiğim parfüm dp lolita lift.. Çok severek kullanıyorum:)
Alır canım sen merak etmeLa Vie Est Belle kullandım.Bu arada bugün dp de kenzo amor ve bvlgari omnia crystalline denedim. İkisi de hoş koku ancak,bvlgari omnia alıcaktım,satıcı kenzo amor vermişsinirim tepemde.Hafta içi değiştirmeye gidicem,geri alır herhalde.
Alır canım sen merak etme
Değişim yaparlar bi sorun yaşamazsın bu konuda için rahat olsun :) ama istediğin koku dışında yanlışlıklada olsa farklı bi ürün vermesi evet sinir bozucu amour çok hoş bi koku ben çok severim kendisini :) ama sonuçta kullanıcak olan sensin ve içine sinen bi parfümü kullanmak tabii hakkın canımİnşallah canım,onun hatası.Kenzo da hoş ama,aklım bvlgarida kaldı,bahara daha uygun kokusu.Çok sinir oldum,yakın yer değil,bir daha yol gitcem
Geri alıyor canım, kokuyu beğenmedim deyince bile geri alıyor .. ki sana yanlış vermişler birdeLa Vie Est Belle kullandım.Bu arada bugün dp de kenzo amor ve bvlgari omnia crystalline denedim. İkisi de hoş koku ancak,bvlgari omnia alıcaktım,satıcı kenzo amor vermişsinirim tepemde.Hafta içi değiştirmeye gidicem,geri alır herhalde.
Geri alıyor canım, kokuyu beğenmedim deyince bile geri alıyor .. ki sana yanlış vermişler birde
Bana da kaç defa yaptılar onu gerçekten sinir bozucu . Ben de akıllandım poşetiniçine mutlaka bakarım canım.Teşekkür ederim canım,içim rahatladı.Bende her sefer kontrol ederdim,bu sefer boş bulundum koduna bakmadım,eve gelince farkettim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?