Bugün hangi parfümü kullandınız ?

Evet canım dediğin gibi çok çok şekerli bir parfüm. Tam genç kız kokusu..benim pasta kek gibi kokan şekerli, yeni keşfettiğim parfüm dp lolita lift.. Çok severek kullanıyorum:)
Lolita lift bende de var. =) çok güzel kokuyor. Hem de pasta gibi doğru ama işte bu dedirten bir parfüm değil benim için fakat yine de harika buluyorum ve soğuk havalara çok yakıştırıyorum. =)
Yani bitince bir daha almazsam özleyeceğim kesin bunu da.

Lolita Lift

50mllik şişenin sonlarına geldim.
Sıkıldım parfümden. Bu havalarda iyi olmadı.
Daha ferah bir şeylere ihtiyacım var. =(

La Vie Est Belle kullandım.Bu arada bugün dp de kenzo amor ve bvlgari omnia crystalline denedim. İkisi de hoş koku ancak,bvlgari omnia alıcaktım,satıcı kenzo amor vermiş sinirim tepemde.Hafta içi değiştirmeye gidicem,geri alır herhalde.

İnşallah canım,onun hatası.Kenzo da hoş ama,aklım bvlgarida kaldı,bahara daha uygun kokusu.Çok sinir oldum,yakın yer değil,bir daha yol gitcem
Değişim yaparlar bi sorun yaşamazsın bu konuda için rahat olsun :) ama istediğin koku dışında yanlışlıklada olsa farklı bi ürün vermesi evet sinir bozucu amour çok hoş bi koku ben çok severim kendisini :) ama sonuçta kullanıcak olan sensin ve içine sinen bi parfümü kullanmak tabii hakkın canım

Geri alıyor canım, kokuyu beğenmedim deyince bile geri alıyor .. ki sana yanlış vermişler birde

kullanmadım. hamile kaldığımdan beri tıkanıyorum parfüm kokusundan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…