- Konu Sahibi berfinbilgen
- #1.781
Chanel Allure:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaa bu kokuyuda çok merak ediyorum kuzum nasıl bi kokusu var :)Chanel Allure:)
Yaa bu kokuyuda çok merak ediyorum kuzum nasıl bi kokusu var :)
Teşekkür ederim canım ozaman dp yolu gözüktü yine banaHoş ve hafif bir koku ama tam nasıl tarif etsem bilemedim:) İlk sıktığında biraz boğucu gibi geliyor,durunca yumuşacık oluyor.Limon,yasemin,vanilya karışımı bir koku.Dp den almıştım.Cecile irise benzetenlerde var.Onun daha hafifi,daha yumuşak kokanı gibi.Bahar aylarına uygun bir koku.Tavsiye ederim canım.Dp ye gittiğinde bir dene istersen
Yaa bu kokuyuda çok merak ediyorum kuzum nasıl bi kokusu var :)
Fragranticada cok ovuyolar kuzum bende merak ettim nasil diye bi deniyim bakalim belkim begenirimOrijinali var akrabamda.
Çok kötü kokuyor bence. =(
Hiç modern değil. Eski tarzda.
Açığı daha iyidir belki.
Bendeeesıcaklar ınyaklaşması ile noa'ma döndüm \0/
Gucci rush2 kullandımmm ..
Ben de çok eskiden vardı hediye gelmişti.. çok sık kullanmıyorum.. benimki de bitmek üzere.. açıkçası piyasada var mı yokmu bilmiyorum.. ama normal rushtan bin katı güzel bana göre tabi bu..canım nerden aldın sen bunu orjinal mi sendeki? artık üretilmiyor diye birşeyler duydum da..
Ben de çok eskiden vardı hediye gelmişti.. çok sık kullanmıyorum.. benimki de bitmek üzere.. açıkçası piyasada var mı yokmu bilmiyorum.. ama normal rushtan bin katı güzel bana göre tabi bu..
Noacı seni :)Bugün de Noa ♥
Hehe :) miss miss kokalim fistigimNoacı seni :)
Ben de bugün chance sıktım .. diğer aşkın
Aa kuzum bugün ben de Burberry classic kullandım..özlemişim ya bu kokuyuBugün burberry classic kullandım