- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #1.741
Ben 60 yasında da olsam kullanırım vallaAyy ben de bugün lolita lift kullandım .. şekerli tam genç kız kokusu olmasına rağmen altmış yaşlarında bi teyze yanıma geldi parfümün cok güzelmiş çok güzel kokuyor sun kızım parfümü nün adı nedir diye sordu :)
Valla ben çok severek kullanıyorum ..bittikce alacağım parfümler arasına girdi artık kendisi .. öyle kolay Parfüm beğenmem ama bu koku tam benlik miş tatlım yaaa ..Ben 60 yasında da olsam kullanırım valla
Aynen öyle canım benimde açık parfüm olarak tek kullanacağım lolita lift olacak:)Valla ben çok severek kullanıyorum ..bittikce alacağım parfümler arasına girdi artık kendisi .. öyle kolay Parfüm beğenmem ama bu koku tam benlik miş tatlım yaaa ..
Bir zamanlar kendisine deli olarak hergün kullandığım koku m. O kadar çok kullandım ki kaç şişe bitirdiği mi bilmiorum . Herkesin hafızasına yer etmişti artık. O yüzden ara verdim. Ama çok özledim bu parfümü ya. Sanırım alacağımBritney spears fantasy
Bir zamanlar kendisine deli olarak hergün kullandığım koku m. O kadar çok kullandım ki kaç şişe bitirdiği mi bilmiorum . Herkesin hafızasına yer etmişti artık. O yüzden ara verdim. Ama çok özledim bu parfümü ya. Sanırım alacağım
Evet canım dediğin gibi çok çok şekerli bir parfüm. Tam genç kız kokusu..benim pasta kek gibi kokan şekerli, yeni keşfettiğim parfüm dp lolita lift.. Çok severek kullanıyorum:)Notaları çok tatlı gerçekten de. Gerçi ben daha çok pasta gibi kek gibi beklerken şeker oranı daha yoğun çıktı orijinalinde. Yine de çok iltifat alan bir parfüm. Ben de bitince özleyeceğime eminim ama kadınsı bulmadığım için bir daha alır mıyım bilmiyorum. =) Hafif kalıyor kalite olarak bence. Buna benzer çok koku var çünkü. Yine de seviyorum ve aldığıma hiç pişman değilim. ^.^ britney'nin yine cupcake notalı bir parfümü daha çıktı. Britney remix mi nasty mi neyse işte onu merak ediyorum ben. =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?