Bugün hangi parfümü kullandınız ?

Jasmin Noir'i ilk sephora'da denemiştim. Bileğime sıktığım an aradığım koku bu! dedim. =)
Çok ama çok asil geliyor bana. Zengin iş kadını kokusu benim için.
İlk denemede bu kadar etkilendiğim parfüm olmamıştır pek.
Yasemin ve gardenyanın güzelliği misk, tonka fasülyesi, amber gibi notalarla birleştiği için tatlımsı bir beyaz çiçek kokusu çıkıyor ortaya. Saatler sonra bile yayılıyor kokusu bir de.
Bunu da bir gün seyahatten sonra eve geldiğimde annemin "üüff yine o kokuyu mu sıktın?! İğrenç bir şey ya!!" demesiyle test etmiş oldum. Sabah sıkmıştım akşama kokuyordu hala.
Yani ben çok büyük bir aşığı olsam da, herkese hitap etmeyecek bir koku olduğunu annemin tepkilerinden anlıyorum.
Beyaz çiçek sevmeyen bünyeleri rahatsız eder. Ama yaseminseverler bayılır.<3
Yaseminin calvin klein beauty'deki halini de çok ama çok seviyorum. Tatlı notalarla nefis oluyor. Sıcaklık katıyor parfüme.

kalıcılığı da silajı da orta derece de bence.
ama kaliteli taze turunç ve beyaz gül kokusu.
fransızlar parfüm işini biliyo hakkaten.alt nota üst nota falan hissedebiliyosun parfüm geçişlerini

kalıcılığı da silajı da orta derece de bence.
ama kaliteli taze turunç ve beyaz gül kokusu.
fransızlar parfüm işini biliyo hakkaten.alt nota üst nota falan hissedebiliyosun parfüm geçişlerini
Sen gül kokusunu çok seviyorsun belli genelde hep gül ağırlıklı parfümleri daha çok seviyosun çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…